2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

yeni gün yeni umut bekleyen arkadaşlara sabırla sona yaklaşmaya az kaldı test günleri yüzlerinin gülmesi dileği ile
Canim benimde transferim yapildi 13 test günüm 5.denemem sebep endometriost tūpler kapali eklersen sevinirim tedavim almanyada yapiliyor ha bu arada yasim 33

arkadaşlar 3. kez yazıyorum ama kimse histeroskopi olmadı mı ya...pazartesi polip sebebiyle histeroskopi olacağım.pazar yatış ilaç verilecekmiş.bu ilacı merak ettim.bir de neler yaşadınız eğer varsa bunları yaşayan cevap yazarsa sevinirim..sağolun

selam kızlar liste yeni galiba ben uzun süredir girmedim beni de eklermisiniz
1.deneme rezerv azlığı yaş 34 acıbadem maslak[/QUOTE]

selam hanımefendi mujk mujk

canım emha olmuştu sanırım bir erenesen yine sanırım:))özelden mesaj at onlara:)))

Canım ben histereskobi oldum ama polip nedeniyle olmadım rahminde çöküklük vardı o nedenle oldum korkacak birşey yok bayıltıyorlar zaten cıkınca biraz kasık agrın oluyo bazı hastaları aynı gün cıkarıyorlar ben şehir dişindan geldigim için dr bi gece yatırdı otel parası vermeyin diye

hadi güzel haberler bekliyoruz:)) bol bol kaliteli yumoş olsun inşallah:)habersiz bırakma

bugun ıslerımı hallettım cok sukur. hoca durum ıyı dedi. yumurtalıklardan 7-8 bısıyler saydı ama, artık hangılerı buyumeye devam eder nolur bakıcaz. yanı cok da degıl azda galıba, ortalama gıbı. bakalım hayırlısı, e bize bi tane yetıyodu dımı. su stresımı de azaltsam, daha sakin vurdumduymaz biri olsam, daha iyi olcak sanki ama o da olmuyo kolay kolay galıba..

Canim ben daha bi kac hafta once yaptirdim, hic telaslanma sadece tuplerin acik olup olmadina bakmak icine sivi verceklerki gorsunler, ben sadece harhangi bor enfeksiyona karsi antiboyotik verdikleri icin 1 tane operasyonda bir gun once aldim, cok agrili bir islem degil sakin ol sadece kasma kendini ne kadar relax olabilrsen o kadar kolay oluyor. Azcik bir kanaman olabiliyo dediler ama ben hic olmadim. 2 gunde iliski yasak bu kadarcikkk

sılanaz nasılsın bişy soracağim senin sebep erkek infertiletesi ya acaba sorun morfoloji falan mı ..bizde desorun hem morfoloji hemde genetik bakalım ne olacak

cnm nasılsın 100 kere ya varis de birde inne rabbike hüvel hallakul alim 1267 kere..muhakkak ki o her yaratma şeklini bilir de içinden canım arkasından da kiç konuşmadan Allahümme ya semiu söyleyip söylememk sana kalmış cnm rahatlatıro bu yolda ihtiyacımız olan tek şey dua

Teşkler canım mutlaka yapacam zaten fırsat buldukça dualar okuyorum abdestsizde okunurmu bunlar malum şuan duş alamıyorum yeni oldugu için

sılanaz nasılsın bişy soracağim senin sebep erkek infertiletesi ya acaba sorun morfoloji falan mı ..bizde desorun hem morfoloji hemde genetik bakalım ne olacak

Merhaba Demet

Iyim tesekurler, igneler disinda iyiizz cok sukur, Csnim ben bu kadar detayli durumu bilmiyorum, Esimde sperm.var ama disa gelmiyordur, idrar kesesine gidiyordu onu icin ilac tedavi gordu baktim yine grbelik olusmuyor, tup bebege basladik TESE ile cok kaliteli sperm ele geciriliyor, esimden de alindi ve embriyolar dollendikten sonra artan sperm de hatta donduruldu. BEN Erkekte kesinlikle TESe yapilsin biz bu kadar cekiyoruz onlarda kucuk bir operasyon ile bize evlatlarimiza kavusmamiza yardimci olsunlar yani cnaim.bide ben sperm alinmadan once 1 ay kadar bor sure zannedersem esime keci boynuzu kaynatip, icirdim. Onunda faydasi olduna kesinlille inaniyorum. TABI ONCE Alllahin izni ile

tamam canım sağol..

ben histeroskopi oldum dış gebelikten sonra tüpleri incelemek için tüpte sorun varmış benim sonra operasyona döndü tüpler açıldı bir de rahme çentik atmış sonrası için... sıkıntım olmadı sadece lekelenmeler oldu acı falan yoktu :)

ohh ohh maşallah.hepsi anneleri gibi çok güçlüdür inşallah.ilk denememde ben de çok heyecanlıydım.bu kez daha negatif olduğum için oluruna bıraktım.tekrar aynı hayalkırıklığını yaşamak istemiyorum.hayırlısıyla kavuşucam yavrularıma hayırsızsa beklicez hayırlı zamanı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…