- 24 Haziran 2013
- 878
- 375
- 108
Rabbim tüm bu yolda uğraş veren herkesin dualarını kabul eyle...
- 1demetumut...............4 tane yasin okudu
- perceneige ..............1tane yasin okuyacak
- nuna34 ........................1tane yasin okuyacak
- bebegimgelartık............1tane yasin okudu
tamam canım ekleme yaptığım zaman 31 olarak değiştireceğimcanım benim yaş 31:))
Teşkler canım mutlaka yapacam zaten fırsat buldukça dualar okuyorum abdestsizde okunurmu bunlar malum şuan duş alamıyorum yeni oldugu için
Merhaba Demet
Iyim tesekurler, igneler disinda iyiizz cok sukur, Csnim ben bu kadar detayli durumu bilmiyorum, Esimde sperm.var ama disa gelmiyordur, idrar kesesine gidiyordu onu icin ilac tedavi gordu baktim yine grbelik olusmuyor, tup bebege basladik TESE ile cok kaliteli sperm ele geciriliyor, esimden de alindi ve embriyolar dollendikten sonra artan sperm de hatta donduruldu. BEN Erkekte kesinlikle TESe yapilsin biz bu kadar cekiyoruz onlarda kucuk bir operasyon ile bize evlatlarimiza kavusmamiza yardimci olsunlar yani cnaim.bide ben sperm alinmadan once 1 ay kadar bor sure zannedersem esime keci boynuzu kaynatip, icirdim. Onunda faydasi olduna kesinlille inaniyorum. TABI ONCE Alllahin izni ile
merhaba canım öbür topikten bktım bi oğlun varmış sanırm rabbim uzun ömürler verisn evladina darısı bizlere evet canım zor bir süreç aslında yapılması gerekenleri dokdorlar srayla ve ihtiyaca göre yapsalar ne güzel olur her şey yolunda gider inşallah oğlusuna buz kardışler gelir dondurulmuşlarınn iyi bir şekilde gelişir...
sılanaz nasılsın bişy soracağim senin sebep erkek infertiletesi ya acaba sorun morfoloji falan mı ..bizde desorun hem morfoloji hemde genetik bakalım ne olacak
arkadaşlar 3. kez yazıyorum ama kimse histeroskopi olmadı mı ya...pazartesi polip sebebiyle histeroskopi olacağım.pazar yatış ilaç verilecekmiş.bu ilacı merak ettim.bir de neler yaşadınız eğer varsa bunları yaşayan cevap yazarsa sevinirim..sağolun
canim sadece histerekopi yaptiran biri cikip daha net bilgi verir diye bekledim ama cikmamis sanirimiki ay once hem histereskopi hem laparoskopi ayni anda yapildi.bende bir gun once yattim hastaneye aslinda cogu hastane gerek duymuyor.sadece histereskopi yapilacagi icin kesin olarak ilac sudur diyemiyorum.ben sana benim kullandiklarimi soyleyeyim.ogleden sonra yatis yapildi saat dokuz gibi bi sise surup getirdi hemsire hepsini iki saat icinde ictim sonra maalesefki bagirsak temizligi yapiliyo:-(istersen kendin uygulayabiliosun yada hemsire uyguluyo ilaci.sonrasinda gece on ikide serum bagliyorlar cunku on ikiden sonra yemek icmek yasak:-( umarim yardimci olabilmisimdir.endiselenme endiselenecek bisey yok.basit bi operasyon histereskopi sonrasinda agrin olur ama onada hemsireler mudahale eder.simdiden gecmis olsunn
iki tane okudum canim..Rabbim tüm bu yolda uğraş veren herkesin dualarını kabul eyle...
- 1demetumut...............4 tane yasin okudu
- perceneige ..............1tane yasin okuyacak
- nuna34 ........................1tane yasin okuyacak
- bebegimgelartık............1tane yasin okudu
kızlar nerelerdesiniz yavvvv biliyourm şuan tedavi aşamasındayız çoğumuz transferden sonra artacak konuşan arkadaş sayımız anladığım kadarıyla ocak 15 den sonra test sonçularında artış olacak arka arkaya anne adaylarımızda patlama yaşanacak şimdilik üç arkadaşımız var bildiğim kadarıyla test günü bekleyen onlar pozitif alarak açılışı yapsınlar biz arkalarından geleceğizzzzz
günaydın arkadaslar hergün 6da uyanınca haftasonu da gözlerim faltaşı gibi açıldı :) dualarımı okudum dinledim bugün arkadaslar ev görmeye gelecekler ben bebek görmeye gelmelerini isterdim ama olmadı neyse vardır herseyde bir hayır :)
kızım ölünce drum evime geldi eski evimde asansör yoktu 5. kattı sen burayı hep inip çıktın mı dedi günde 3kere falan dedim seker cıkmıstı yürüyüs yap dedi 15er dklık adam ne bilsin benim merdivenlerimi ben de yürüdüm biraz fazla yürümüş olabilirim kızım erken doğdu hemen yeni tedavi başlamadan ev buluyorsunuz dedi bir dahakinde bu merdivenleri inip cıkmanı istemiyorum dedi o gazla gittik ev aldık borç harç yeni bebeğimiz için bakalım insallah uğurlu gelir :)
iki tane okudum canim..
Ben de 2 okurum bu aksam,amme 1 tebareke 1 kiyame 1 nasipse bir de kisa sureleri okurum,rutin oyle okumaya calisiyorum,,yazabilirsiniz bana da bunları,,kime bagisliyoruz hepimize mi?konuya sonundan daldım cunku kırıcam bu tabletigoruntu var islev yok,,hepinizi opuyorum..
bugun ıslerımı hallettım cok sukur. hoca durum ıyı dedi. yumurtalıklardan 7-8 bısıyler saydı ama, artık hangılerı buyumeye devam eder nolur bakıcaz. yanı cok da degıl azda galıba, ortalama gıbı. bakalım hayırlısı, e bize bi tane yetıyodu dımı. su stresımı de azaltsam, daha sakin vurdumduymaz biri olsam, daha iyi olcak sanki ama o da olmuyo kolay kolay galıba..
Merhaba Demet
Iyim tesekurler, igneler disinda iyiizz cok sukur, Csnim ben bu kadar detayli durumu bilmiyorum, Esimde sperm.var ama disa gelmiyordur, idrar kesesine gidiyordu onu icin ilac tedavi gordu baktim yine grbelik olusmuyor, tup bebege basladik TESE ile cok kaliteli sperm ele geciriliyor, esimden de alindi ve embriyolar dollendikten sonra artan sperm de hatta donduruldu. BEN Erkekte kesinlikle TESe yapilsin biz bu kadar cekiyoruz onlarda kucuk bir operasyon ile bize evlatlarimiza kavusmamiza yardimci olsunlar yani cnaim.bide ben sperm alinmadan once 1 ay kadar bor sure zannedersem esime keci boynuzu kaynatip, icirdim. Onunda faydasi olduna kesinlille inaniyorum. TABI ONCE Alllahin izni ile
gunlerdir bu sıkıntıdayım ben de cnm,ev 5.kat asansorsuz genis binalardan,ben nasıl iner cıkarım bilmiyorum,ustelik kendi evim Yeni bir ev aldık ama 2yıl sora nasipse tasinacagız,hadi tedaviye basla diyolar..ucarak mı inip cıkıcam bu merdivenleri...onu bırak m.bus kullanıyorum isime 15dakika,sanki her durakta rampa mı vat,,rresmen gecen gun rampa olan asansor olan durakları saydım..her gun eve gelip binadaki 90 basamaga bakiyorum,bir de indim eder 180 esim kucagında tasıyabilsin diye bir 20 kilo verip tuy siklet baslamam lazim bu ise inip cıkamadım mı ise de gidemem ve kaybederim isimi..melegime guzellikler hazirlarken sıkıntılar boy gosterir..Ama 2sene de erteleyemem, ne yapacagımı bilmiyorum tedavi icin cnm, Allah hepimizin yardimcisi olsun..
Bebek gormeye de gelecekler innsallah,,rabbim kolayını versin herseyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?