canım ben tam kesin bilgi vermeyeyim ama ben öbür denememde okumuştum çokda rahatlatmıştıs abdestli olarak okumak her zaman daha uygun ama durumumz mecburiyet içiriyor ...tam bu konuda bilği sahibi olan arkadaşlar belki bizlere yardımcı olurlar ...
canım benim yaş 31:))
Benim dee 31oldu 31 nunamm erk infertil,ve pco ilk deneme nasipse ocak sonu baslayacagim..
herkeste aynı olacak diye birsey yok benim kuzumun yasayacak günü yokmuş hersey bahane aslında ömrü neyse o oluyor.... ben de 24. haftama kadar 1 saatlik uzaklıktaki ilçeye gidip geldim sürekli indim çıktım 1. sınıf okutuyordum oturamadım cok sınıfta birsey olmadı tatilde iken oldu kısmet canım sen içini ferah tut :)
arkadaşlar 3. kez yazıyorum ama kimse histeroskopi olmadı mı ya...pazartesi polip sebebiyle histeroskopi olacağım.pazar yatış ilaç verilecekmiş.bu ilacı merak ettim.bir de neler yaşadınız eğer varsa bunları yaşayan cevap yazarsa sevinirim..sağolun
rabbim aldigi melegin gibi guzel bir melek daha versin insallah ve boyle bir aciyi dahi hatirlamakta gucluk cekecek kdr mutlu ol insallah..benim konusurken bile icim sızlıyo cok,ne buyuksun aslında,...Allah bagislasin bundan sonrasını size..
günaydın arkadaslar hergün 6da uyanınca haftasonu da gözlerim faltaşı gibi açıldı :) dualarımı okudum dinledim bugün arkadaslar ev görmeye gelecekler ben bebek görmeye gelmelerini isterdim ama olmadı neyse vardır herseyde bir hayır :)
kızım ölünce drum evime geldi eski evimde asansör yoktu 5. kattı sen burayı hep inip çıktın mı dedi günde 3kere falan dedim seker cıkmıstı yürüyüs yap dedi 15er dklık adam ne bilsin benim merdivenlerimi ben de yürüdüm biraz fazla yürümüş olabilirim kızım erken doğdu hemen yeni tedavi başlamadan ev buluyorsunuz dedi bir dahakinde bu merdivenleri inip cıkmanı istemiyorum dedi o gazla gittik ev aldık borç harç yeni bebeğimiz için bakalım insallah uğurlu gelir :)
Cnm merhaba her yerde sık sık yazıyorum,sperm var ama disari cikmiyor dedilerse ne olur keci boynusu kuru yapmayın..bu enfeksiyonlari tetikliyor, keci boynuzu kurunu sadece sayi dusukse yapın derim ben nacizane...
Demet bizde de morfoloji problemi var cnm,anomalili hucreler , genetik problem derken neyi kastediyorsun,kromozom yapisina sayimina bakildi mi? Kadından ve erkekten 23-23 geciyor ama diyelim 2kadindan 2 erkekten gelen kromozomlardan 3u bir tarafta 1 i bir tarafta dolleme oluyor, bu seferde 1olan kisimda -1 oldugu icin, bu kromozom vucutta neyi etkiliyorsa,mesela karaciger ,bebek bu problemle dogabiliyor..daha ciddi noktalarda ise dollenme olmuyor, olup dusuyor ya da erken dogum,ölü dogum..dolayisiyla genetik tahlille bunu tespit etmeleri cok onemli,ilaclar maaliyetli oluyor ama hallediyorlar, capa ya da cerrah pasaya bu tur bir konu varsa basvurmalısınız cnm,,canınızı sıkmayın , tespit ettilerse duzeltilir,tespit edilemedigi icin genetik soru bir arkadasım 4basarisiz tup gecirdi, madden de bittiler, manen de..
:)))tabletler fena..beni de dun rezil etti benim tablet..histereskopi konusunda attim tuttum bide utanmadan kimse yazmamis dedim iyi mi:)))meger kizceler benden once davranmislar bilemedim..ben son sayfayi okuyorum sanmistim bi baktim ki alakasi yok:))gunahini aldim kizlarin tekrar ozur dilerim kizceler...:))hep bu tabletler yüzünden hep:))Ben de 2 okurum bu aksam,amme 1 tebareke 1 kiyame 1 nasipse bir de kisa sureleri okurum,rutin oyle okumaya calisiyorum,,yazabilirsiniz bana da bunları,,kime bagisliyoruz hepimize mi?konuya sonundan daldım cunku kırıcam bu tabletigoruntu var islev yok,,hepinizi opuyorum..
insalah canım hepimize kuzularımızı nasip etsin ama elif derenimin yeri başka temizlik yapıyordum ağlamaya başladım bıraktım bilgisayarın basına geldim
sen ne asamadasın? benim hafıza iyi değil su aralar okuyorum ama aklımda kalmıyor.akşamları bakıyorum 5e kadar okuldayım erken kalktığım için 10 gibi yatıyorum cok sayfa okuyunca karışıyor :)
canim keci boynuzu kurunun bazi kisilelerde olumsuz etki yaptigina bende inaniyorum 2009 yilinda ilk tupumuzde hic usenmemis tedavi oncesi esime 2 ay keci boynuzu kuru uygulatmistim o tedavimiz en kotu sonuclu tedavi olmustu beta hcg 1,5 cikmisti.. diger tedavilerimde hic uygulatmadim hep 50 ile 200 arasi cikti beta hcg... bazi erkeklerde enfeksiyon ve kotu sonuc verebiliyormus..
encuece'm bizi mahvetti , ve ben saraçogluna yazdım..enfeksiyon şüphesi varsa karnıbahar kürü kesinlikle keçi boynuzu olamaz demesin mi.. E dedim incir kürü yaptım ondan da pco durumum azdı..O kadar riskli ki.. Eşime nerden dokundum , elim gitti nerden içirdim bilmiyorum..Tıp var ilim var..Bak açıkça yazıyorum , 28mil.hareket%75 iken , su an 1mil.altında hareket sıfır canlı sıfır..üstüne bir de o infeksiyon kitle yaptı .. hastane duvarına çöküp , bu kitle tümör mü diye çokk agladım..Sabaha kadar balkonda kur'an a sarılıp göz yası döktüm..İnsanları bukadar kolay yönlendirmeyin dedim saraçogluna , bak belki de aşılama yapılacaktı o zaman , şimdi beni tüp bebege almıyolar ya 6 aydır,ilaç üstüne ilaç ki eski rakamın çeyregine gelsin...Aman aman dikkat kardeşlerim , bal yiyin ya, meyve sebze,stres yapmayın.. ne lazım vucutta o kür bu kür..
alışmadık popoda don durur mu diyerek gülümseyerek kapatayım bari :) çok sinirlendim gene ensuece'm..:)
herhalde dünyanın en kolay operasyonlarından biri ilaç operasyon esnasında veriliyor ben aynı gün gitmiştim ertesi gün çıktım işini bilen bi tüp bebekçi olunca tam7 dk sürdü belden iğne yaptılar hem polip alındı hem çökük rahim düzeltildi hiçç merak etme korktuğumla kaldım senin anlayacağın bebişi düşün bak görüceksin herşey yolunda gidecek dualarım seninle:))
canim keci boynuzu kurunun bazi kisilelerde olumsuz etki yaptigina bende inaniyorum 2009 yilinda ilk tupumuzde hic usenmemis tedavi oncesi esime 2 ay keci boynuzu kuru uygulatmistim o tedavimiz en kotu sonuclu tedavi olmustu beta hcg 1,5 cikmisti.. diger tedavilerimde hic uygulatmadim hep 50 ile 200 arasi cikti beta hcg... bazi erkeklerde enfeksiyon ve kotu sonuc verebiliyormus..
çok ümitliyken bir anda yazdıklarınızla ümitsizliğe kapıldım. Bizim sayıda problem yok hatta normalin üstünde ama hız ve morfoloji, düşük (%2) bunun için kullanıyoruz 1,5 aydır keçiboynuzu kürünü. yanlış mı yapıyoruz acaba? bu forumlarda o kadar çok olumlu etkisini okudum ki. bunu yanında proxeed plus da kullanıyoruz 1 aydır ama henüz test yaptırmadık tabi etkisini bilemiyoruz.
Arkadaslar bugun transferin 8 . günü 28.de transferim oldu ve hergün araliklarla sancim oluyor adet agrisi seklinde göguslerim cok sis korkuyorum insallah hersey yolunda gider rabbim yüzümüzü güldürür inşallah.sizce bu agrilarimin nedeni nedir(
Kizlarrr merhaba nasilsiniz neler yapiyrsunuz???
Benim esimdede sperm sayisi sorunu ve hareketsizlik vardi..bende topikten okuyup keciboynuzu yaptim..10milyn sayimiz ve sifira dustu.hareket ayniydi..esim sinirlenip hepsini atti keciboynuzlarinin isin asli cok kisinin isine yaramisti ne kaybederimki deyip kaynattim hergun ama sonuc husran..sonrasi proxceed kullandik bu sefer doktorun demedigi hicbisey kullanmicam dedi esimsifirdan 2 milyona cikti satimiz hareketlilikte %30 dan %60 a cikti. Sayi cok degisken stresli donemlerde dusuk cikabiliyr bicok enden var...amann bitmiyr dertlerr rabbim dermansizini vermesin.
canim cok az kalmis test gunune harika.. insallah guzel haberlerini aliriz.
ilaclardan bazen agri sizi olabiliyor hic takma.. sonucu bizlerle paylasirsin cnm cim..
cnm ne olsun iyiyiz arkadaslarla dertlesiyorduk) bebislerimiz nasillar iyilermi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?