2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Cnm tebihleri veya akildan sureleri diledigin gibi oku,bol bol istigfar,yatarak oturarak kalbinden gectigince oku cnm, ama bagislamasini abdestli oldugun bir vakit kibleye donerek falanca kadar su surelerimi hurmetine diye arzuhalini soylersin..bol zikir,zikrin sarti yok cnm,sen ic rahatligina bak..sana sah damarindan yakın yaradanin sevdigi ilgilendigi tek sey gonul sesin,bagislamalari dedigim gibi yapmaya calisabilirsin,insallah..

rabbim aldigi melegin gibi guzel bir melek daha versin insallah ve boyle bir aciyi dahi hatirlamakta gucluk cekecek kdr mutlu ol insallah..benim konusurken bile icim sızlıyo cok,ne buyuksun aslında,...Allah bagislasin bundan sonrasını size..

herhalde dünyanın en kolay operasyonlarından biri ilaç operasyon esnasında veriliyor ben aynı gün gitmiştim ertesi gün çıktım işini bilen bi tüp bebekçi olunca tam7 dk sürdü belden iğne yaptılar hem polip alındı hem çökük rahim düzeltildi hiçç merak etme korktuğumla kaldım senin anlayacağın bebişi düşün bak görüceksin herşey yolunda gidecek dualarım seninle:))

insalah canım hepimize kuzularımızı nasip etsin ama elif derenimin yeri başka temizlik yapıyordum ağlamaya başladım bıraktım bilgisayarın basına geldim
sen ne asamadasın? benim hafıza iyi değil su aralar okuyorum ama aklımda kalmıyor.akşamları bakıyorum 5e kadar okuldayım erken kalktığım için 10 gibi yatıyorum cok sayfa okuyunca karışıyor :)

canim cok iyi yapmissin tup bebekte merdiven cok tehlikeli oluyor yeni evin yeni yilda bebeginle senlensin.. ablaminda tuptu ve 6.katta oturuyordu asansor yoktu doktor hastaneye gidis haric merdiven inip cikmasini yasaklamisti dokuz ay eve kapali yasamisti...

canim keci boynuzu kurunun bazi kisilelerde olumsuz etki yaptigina bende inaniyorum 2009 yilinda ilk tupumuzde hic usenmemis tedavi oncesi esime 2 ay keci boynuzu kuru uygulatmistim o tedavimiz en kotu sonuclu tedavi olmustu beta hcg 1,5 cikmisti.. diger tedavilerimde hic uygulatmadim hep 50 ile 200 arasi cikti beta hcg... bazi erkeklerde enfeksiyon ve kotu sonuc verebiliyormus..

Aglama canım benim
Ben daha ilk denememi yapıcam tüp bebekle ama önce degerler iyi gelin demelerini bekliyorum , zor 2,5 yıl geçirdim ve deneme yapmaya gücümüz dahi kalmadı , şimdi annemin ısrarıyla doktora gidiyorum ama içimde zerre umit yok..bir de düşer vs..neyse yazmak istemedim , anlıyorsun sen beni..çok korkuyorum kötü son yaşamaktan , çünkü anomalili morfolojimiz..
Ben şu an tünelde bir ışık arıyorum , yani dogru zaman işaretini..Hırs yapıp acılarla sonuçlanacak bir tedaviye göz göre göre giremedik şimdiye dek , onun için emekliyorum şu anda cnm..İnşallah güzel haberler verebilirim sizlere..
Ama benden evvel senden güzel haberler almak şu an daha baskın dileğim ..

encuece'm bizi mahvetti , ve ben saraçogluna yazdım..enfeksiyon şüphesi varsa karnıbahar kürü kesinlikle keçi boynuzu olamaz demesin mi.. E dedim incir kürü yaptım ondan da pco durumum azdı..O kadar riskli ki.. Eşime nerden dokundum , elim gitti nerden içirdim bilmiyorum..Tıp var ilim var..Bak açıkça yazıyorum , 28mil.hareket%75 iken , su an 1mil.altında hareket sıfır canlı sıfır..üstüne bir de o infeksiyon kitle yaptı .. hastane duvarına çöküp , bu kitle tümör mü diye çokk agladım..Sabaha kadar balkonda kur'an a sarılıp göz yası döktüm..İnsanları bukadar kolay yönlendirmeyin dedim saraçogluna , bak belki de aşılama yapılacaktı o zaman , şimdi beni tüp bebege almıyolar ya 6 aydır,ilaç üstüne ilaç ki eski rakamın çeyregine gelsin...Aman aman dikkat kardeşlerim , bal yiyin ya, meyve sebze,stres yapmayın.. ne lazım vucutta o kür bu kür..
alışmadık popoda don durur mu diyerek gülümseyerek kapatayım bari :) çok sinirlendim gene ensuece'm..:)

illaki bu kurlerin faydali oldugu bunyeler oluyordur ama o hangi bunye bence bilen yok:)) incir kurude cok iyi iki ay uygulayin yaziyor doktorum dediki sakin tedavi oncesi boyle birsey yapma yumurtalarin erkenden buyur ve toplama gununden cok once catlar.. sonucta incir dogal birsey ama demekki yumurtasi hic buyumeyende fayda ediyor.. tup bebegin yuz turlu farkli sorunu ve tedavisi var kime ne iyi gelecek o hassas bir konu cnm cim... sende uzme kendini yasin daha gencecikk bakarsin ilkte altin yumurtayi yapip bebisini kucagina alirsin hayatim..

Arkadaslar bugun transferin 8 . günü 28.de transferim oldu ve hergün araliklarla sancim oluyor adet agrisi seklinde göguslerim cok sis korkuyorum insallah hersey yolunda gider rabbim yüzümüzü güldürür inşallah.sizce bu agrilarimin nedeni nedir (

inşallah canım..zaten diyorum çnce aramızdaki engelleri kaldıralım diye....birinciyi düşük yaptım..bu çare olacaksa hiç tereddütsüz gireriz operasyonlara sorun yok...siz de benim dualarımdasınız.Allah razı olsun

çok ümitliyken bir anda yazdıklarınızla ümitsizliğe kapıldım. Bizim sayıda problem yok hatta normalin üstünde ama hız ve morfoloji, düşük (%2) bunun için kullanıyoruz 1,5 aydır keçiboynuzu kürünü. yanlış mı yapıyoruz acaba? bu forumlarda o kadar çok olumlu etkisini okudum ki. bunu yanında proxeed plus da kullanıyoruz 1 aydır ama henüz test yaptırmadık tabi etkisini bilemiyoruz.

canim her bunye ayni degilki, bazi bunyelerde ters tepki yapiyor, bazilarina cok yariyor...belkide size yarayacak bunu yasamadan anlayamazsin.. morfoloji sorununa proxeed iyi geliyormus ben onu esime kullandiracaktim hemsire o ilac daha cok morfoloji sorunu yada hic spermi olmayanlara yariyor dedi bizde kullanmadik..

Kizlarrr merhaba nasilsiniz neler yapiyrsunuz???

Benim esimdede sperm sayisi sorunu ve hareketsizlik vardi..bende topikten okuyup keciboynuzu yaptim..10milyn sayimiz ve sifira dustu.hareket ayniydi..esim sinirlenip hepsini atti keciboynuzlarinin isin asli cok kisinin isine yaramisti ne kaybederimki deyip kaynattim hergun ama sonuc husran..sonrasi proxceed kullandik bu sefer doktorun demedigi hicbisey kullanmicam dedi esim sifirdan 2 milyona cikti satimiz hareketlilikte %30 dan %60 a cikti. Sayi cok degisken stresli donemlerde dusuk cikabiliyr bicok enden var...amann bitmiyr dertlerr rabbim dermansizini vermesin.

canim cok az kalmis test gunune harika.. insallah guzel haberlerini aliriz.
ilaclardan bazen agri sizi olabiliyor hic takma.. sonucu bizlerle paylasirsin cnm cim..

cnm ne olsun iyiyiz arkadaslarla dertlesiyorduk) bebislerimiz nasillar iyilermi..

canim cok az kalmis test gunune harika.. insallah guzel haberlerini aliriz.
ilaclardan bazen agri sizi olabiliyor hic takma.. sonucu bizlerle paylasirsin cnm cim..

Sagol canim benim test günü 13 de biraz daha var benim dkktor test gunu transferden 16 gün sonra diye belirledi almanyada testler gec yapiliyor en iyisi canim vatanimda bana 5.gun embriyosu yerlestirildi ama test 16 gun sonraya verildi cok tuhaf burasi

Son düzenleme:
cnm ne olsun iyiyiz arkadaslarla dertlesiyorduk) bebislerimiz nasillar iyilermi..

Canim haftabasi gittim kanama icin keselerime bakti doktor iyi dedi gecen hafta biri kucuk biri buyuktu bence) simdi ikisini ayni sekildeydi..haftaya kalp atisi duymadan rahat yok bana cunku lekelenmm var..cogul gebelikte normal dedi doktr ama ben korkuyorum;( kalp seslerini duysam rahatlayacagim insallh..

Bu ilac /tedavi dinemi doktir ne derse onu kullanin kixlar klave gidaya ihtiyac yok..cunku doktr dozaji ona gore atarliyr zaten bakti gelisim az artiriyr veya ayni tutuyr bilmeden yapacaginiz bir takviye tedavinizi farkli yonlere kaydirir..doktr bana sunu yap bunu yapdemedi iki doktrumda ilaclarini duzenli kullan baska bisey istemiyruz dedi..sukur dedikleri gibi yaptim ilac+dua..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…