selam kızlar bende 3.denememi yaptırıcam ilk iki denememi umut tüp bebek merkezinde yaptırdım tüplerimin tıkalı olduğu için tutmadı.daha sonra bir amelıyat gecırdım yumurtalıklarımdan kitle aldırdım.aynı zamanda tıkalı olan tüpüde aldırdım şimdi tekrar denıycem ama bu sefer umut tup bebek merkezını denemıycem cunku tedaviye başlamadan once benden rahım fılmı ısteselerdı ben en azından tuplerımın tıkalı olduğunu bılıcektım ve vücuduma boşu boşuna hormon almıycaktım bu yüzden şimdi daha guvenılır bır merkez ıstıyorum bahçecide sgk geçmediği için İstanbul tüp bebekte yaptırmayı düşünüyorum aradılar çok ilgilendiler raporum çıkar çıkmaz gidip muayenemı olup görüşücem dr.aret beyi herkes çok tavsiye etti aranızda burda tedavı olan varsa yazarsa sevınırım bende 7 yıldır bu özlemle yanıp tutuşuyorum banada dua edin noolurinşallah hepimiz bebeişlerimize kavuşuruz rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin
Herkese selamlar. Ben de ilk tüp bebek denememi yaptırıyorum suan. Bugün transferimin 3. günü. Bana 5. gün transferi oldu blastosist embriyo kondu 1. kalite. Şimdiye kadar herşey pozitifti bundan sonra öyle olur inşallah. Ama kadın için çok sancılı yıpratıcı bi süreçmiş. Benim çok ağrım oldu ateşim çıktı yumurta toplamadan önce ve sonra. Ağrım var hala ara ara kasıklarımda ve göğüslerimde. Sonuç güzel olsun da bunlara razıyım ben!
Bu arada beni de aranıza alır listeye eklerseniz sevinirim Yaş 31 Antalya tüp bebek, 1. deneme, sebepsiz infertilite.
Birkaç gündür burayı takip ediyordum. Burdaki herkes içiçn dua ettim. 1 Yasin de ben okudum. Allah kabul etsin...
Bu arada test günüm 13 Ocak. İnşallah hayırlı haber alırım. Ben de evlat hasreti çeken herkes de...
Rabbim tüm bu yolda uğraş veren herkesin dualarını kabul eyle...
- 1demetumut...............4 tane yasin okudu
- perceneige ..............2tane yasin okudu
- nuna34 ........................1tane yasin okuyacak
- bebegimgelartık............1tane yasin okudu
- kafunder.....................1tane yasin okudu
- veritass.......................1tane yasin okudu
nuna34 nasılsın bakalım test tarihinede az kaldı naparsın arkadaşım var mı bir şeyler
arkadaş karıştırmış sanırım.ben daha çarşamba günü opu olucam.sen nasılsın canım?
Aramıza katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.
İnşallah hepinizin en kısa sürede müjdeli haberlerini alırız.
İçimden yazmak gelmiyor.Bu gece çatlatma iğnemi yapacağım.Çarşamba yumurta toplama olacak.
Çok tedirginim.Çünkü transfer ertelenebilir.Geçen hafta ikinci kist oluşmuş.Rahmin ters üçgen şekli bende kalp gibiymiş.Yumurtalarım toplanacak.Embriyolar kaliteli olursa dondurup histeroskopiyle yakacaklar endometrıumu ve sonrasında transfer olacak.Kalitesiz embrıyolar olursa donduramadıkları için çok az şansımız olmasına rağmen transfer yapılacak.
Merhaba arkadasim eger nasibimizde varsa hangi zorluk cikarsa ciksin er yada gec evlatlarimiza kavusucaz. Ben inaniyorum ki seninde mujdeli haberini alicaz pozitif ol lutfen
Carsambaya kadar seni mutlu edecek ne varsa onu yap en sevdigin tatliyi ye en sevdigin yere git esine en sevdigi yemegi yap en hareketli sarkilari dinle
Aramıza katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.
İnşallah hepinizin en kısa sürede müjdeli haberlerini alırız.
İçimden yazmak gelmiyor.Bu gece çatlatma iğnemi yapacağım.Çarşamba yumurta toplama olacak.
Çok tedirginim.Çünkü transfer ertelenebilir.Geçen hafta ikinci kist oluşmuş.Rahmin ters üçgen şekli bende kalp gibiymiş.Yumurtalarım toplanacak.Embriyolar kaliteli olursa dondurup histeroskopiyle yakacaklar endometrıumu ve sonrasında transfer olacak.Kalitesiz embrıyolar olursa donduramadıkları için çok az şansımız olmasına rağmen transfer yapılacak.
Hepinizi öpüyorum.
Sagol demetcim herhalde ilk tedavim oldugu icin surekli nasil olur nasil yapalir yaturmazsa diye dusunup duruyorum beklemek zor bir surec
canım kusura bakma şu en son güncell denilen listeye baktıydım uzun listede öyle yazılmışta o yüzden ....bugün içn test tarihini karıştırmış olabilirim ama carşamba opu olacakmışsın güzel sağlıklı embriyolar olacak ve transferin olacak o zaman yine sorarım .artı yukarda yazdıklarını okudum umutsuz olma her şeyde vardır bir hayır hakkımızda ne hayırlısı ise olsun bol sağlıklı yumuşların çıkması dilegi ile
ne olacağını bilmiyorum kafam karma karışık ilk denememde sanki daha umutlu gibiydim ilk olduğu için durumumuzu duyduğum andan ilk denemeye kadar ağladım ağladm ama dediğim gbi daha umutluydum şimdi ne durumdayım bende anlam veremiyorum ağlamıyorm alıştım sanırım artık kısmet diyorum yaradan bizlerede verir inşallah bugün bir üzüntü var aslında çok stresyapmıyordum belkide ben öyle zannediyorm bir yanım hep düşünüyr ne olacak bitecek diye bizlerinde kısmeti buymuş yinede rabbime binlerce şukur geçen doktora muane için gittiğmde kocası içerde tese olan biriyle konuştuk kendi durumu mu bi kenara bıraktım ona üzüldüm benden önce onun bebeği olsun geçti içimden doktor geldi bayanın yanına sperm bulamadık biraz dha bakacak arkadaşlar dediğinde üzgün yorgun bir bakışı var diki hiç unutamam yaradan biz kullarına kaldıramayacağımız yük yükleme ne diyeyim ki bilemiyorum desem ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?