- 24 Haziran 2013
- 878
- 375
- 108
Rabbim tüm bu yolda uğraş veren herkesin dualarını kabul eyle...
- 1demetumut...............4 tane yasin okudu
- perceneige ..............2tane yasin okudu
- nuna34 ........................1tane yasin okuyacak
- bebegimgelartık............1tane yasin okudu
[tr]
güncellemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Rabbim tüm bu yolda uğraş veren herkesin dualarını kabul eyle...
- 1demetumut...............4 tane yasin okudu
- perceneige ..............2tane yasin okudu
- nuna34 ........................1tane yasin okuyacak
- bebegimgelartık............1tane yasin okudu
- kafunder.....................1tane yasin okudu
canım yaaaa ne güzel yazmışsın hem okudum hemdevalla duygularımıza tercuman olmuşsun canım inşallah bizim için hayırlıysa rabbim küçük mucizeler göndersin bize misde koklayalım kuzularımızı ve başkalarının şu söyledikleri "annelik başka bir şey dedikleri "duyguyu bizde yaşayalım
slmm sonunda dogum kontrol hapina basladim bu ayin 24' ne kadar alicam o gun ultrasona giricem buyuk ihtimalle ayni gunde ignelere basliycam galiba subatin ilk haftasi gibi transferim olur diye dusunuyorum hayirlisi hakkimizda
" ANNELIK BASKA BIR SEY" O kadar sinir olurdumki bu lafi bana dediklerinde, sanki benim cocgum olmadini bilirde inadina der gibi gelordi insanlar bazen bana, sonrada derdimm ama bu Annemizden en cok duydumuz cumle diye ve hic bir anne evlatinin uzulmesini kesinlille istemez. SAYIDEN arkadaslar rabbim 6 yil sonra banada nasip etti ve sayiden buyuk bir sorumluluk, emek ve sevgi isi... Sadece inanmak inanki anne olcaginiza basarmanin yarisi.... Anne olduktan sonra hepiniz anne nizden en cok " Annelik baska bir sey " degilde "Ben yanarim yavruma, yavrum yanar yavrusuna" cumlesini duycaksiniz ins. Cunkus siz yorgun ve uykusuz oldugunuzda anneniz dinlenmeniz ici elinden geleni yapcak ama sizde evladiniz icin ne fedakarliklar yapcaksinizzz.. oglum dogdunda onu ilk gordumde iki gun hic uyuyamadim biliyormusunuzz cunku korkuyodum sanki uyandimda ruyaymis , ve guzel ruya bitcekmis gibi, bunun nedenide, cok zor ve emekle sahip oldumuz icin ama zamnla insan. Hepsini unutuyorrr en azindan unutmaniza yardimci olcak gulen yuzler etrafinizda olcak... Zaten her sey onlar oci degilmi?
slmm sonunda dogum kontrol hapina basladim bu ayin 24' ne kadar alicam o gun ultrasona giricem buyuk ihtimalle ayni gunde ignelere basliycam galiba subatin ilk haftasi gibi transferim olur diye dusunuyorum hayirlisi hakkimizda
nasılsınız bayanlar
nasılsınız bayanlar
ne olacağını bilmiyorum kafam karma karışık ilk denememde sanki daha umutlu gibiydim ilk olduğu için durumumuzu duyduğum andan ilk denemeye kadar ağladım ağladm ama dediğim gbi daha umutluydum şimdi ne durumdayım bende anlam veremiyorum ağlamıyorm alıştım sanırım artık kısmet diyorum yaradan bizlerede verir inşallah bugün bir üzüntü var aslında çok stresyapmıyordum belkide ben öyle zannediyorm bir yanım hep düşünüyr ne olacak bitecek diye bizlerinde kısmeti buymuş yinede rabbime binlerce şukur geçen doktora muane için gittiğmde kocası içerde tese olan biriyle konuştuk kendi durumu mu bi kenara bıraktım ona üzüldüm benden önce onun bebeği olsun geçti içimden doktor geldi bayanın yanına sperm bulamadık biraz dha bakacak arkadaşlar dediğinde üzgün yorgun bir bakışı var diki hiç unutamam yaradan biz kullarına kaldıramayacağımız yük yükleme ne diyeyim ki bilemiyorum desem ne olacak
slm kızlar aranızda brüksel tüp bebek merkezine giden varmı yazarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?