2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

[tr]

güncellemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

slm canım böyle bir genel liste vardı da neden güncellenmioyrdu uğraştırdınız beni ne güzel olmuş aycen benide eklmisn canım 1demetumut 26yaş,2 deneme.tedaviye başladım merkez genart ...erkek infertilitesi ...test tarihlerini güncelle canm lütfen hamilelerimizi takip edelim

" ANNELIK BASKA BIR SEY" O kadar sinir olurdumki bu lafi bana dediklerinde, sanki benim cocgum olmadini bilirde inadina der gibi gelordi insanlar bazen bana, sonrada derdimm ama bu Annemizden en cok duydumuz cumle diye ve hic bir anne evlatinin uzulmesini kesinlille istemez. SAYIDEN arkadaslar rabbim 6 yil sonra banada nasip etti ve sayiden buyuk bir sorumluluk, emek ve sevgi isi... Sadece inanmak inanki anne olcaginiza basarmanin yarisi.... Anne olduktan sonra hepiniz anne nizden en cok " Annelik baska bir sey " degilde "Ben yanarim yavruma, yavrum yanar yavrusuna" cumlesini duycaksiniz ins. Cunkus siz yorgun ve uykusuz oldugunuzda anneniz dinlenmeniz ici elinden geleni yapcak ama sizde evladiniz icin ne fedakarliklar yapcaksinizzz.. oglum dogdunda onu ilk gordumde iki gun hic uyuyamadim biliyormusunuzz cunku korkuyodum sanki uyandimda ruyaymis , ve guzel ruya bitcekmis gibi, bunun nedenide, cok zor ve emekle sahip oldumuz icin ama zamnla insan. Hepsini unutuyorrr en azindan unutmaniza yardimci olcak gulen yuzler etrafinizda olcak... Zaten her sey onlar oci degilmi?

slmm sonunda dogum kontrol hapina basladim bu ayin 24' ne kadar alicam o gun ultrasona giricem buyuk ihtimalle ayni gunde ignelere basliycam galiba subatin ilk haftasi gibi transferim olur diye dusunuyorum hayirlisi hakkimizda

slmm sonunda dogum kontrol hapina basladim bu ayin 24' ne kadar alicam o gun ultrasona giricem buyuk ihtimalle ayni gunde ignelere basliycam galiba subatin ilk haftasi gibi transferim olur diye dusunuyorum hayirlisi hakkimizda

hayırlı olsun tedavin canım :)

Cok duygulandırdın beni.........

Oncelikle tedavin hayirli olsun canim bende bu ay dogum kontrol hapi kullanmak zorunda kaldim insallah 29 unda kontrole gidicem kismetse baslarim

ne olacağını bilmiyorum kafam karma karışık ilk denememde sanki daha umutlu gibiydim ilk olduğu için durumumuzu duyduğum andan ilk denemeye kadar ağladım ağladm ama dediğim gbi daha umutluydum şimdi ne durumdayım bende anlam veremiyorum ağlamıyorm alıştım sanırım artık kısmet diyorum yaradan bizlerede verir inşallah bugün bir üzüntü var aslında çok stresyapmıyordum belkide ben öyle zannediyorm bir yanım hep düşünüyr ne olacak bitecek diye bizlerinde kısmeti buymuş yinede rabbime binlerce şukur geçen doktora muane için gittiğmde kocası içerde tese olan biriyle konuştuk kendi durumu mu bi kenara bıraktım ona üzüldüm benden önce onun bebeği olsun geçti içimden doktor geldi bayanın yanına sperm bulamadık biraz dha bakacak arkadaşlar dediğinde üzgün yorgun bir bakışı var diki hiç unutamam yaradan biz kullarına kaldıramayacağımız yük yükleme ne diyeyim ki bilemiyorum desem ne olacak

Bugün transferimin 7.günü
Elimde bebeğimin güzel yüzü
Bilmem ne olacak pazartesi günü
Elimden tut artık hayatımın mis kokulu gülü

Geldiğinde neşelenecek evimizin en güzel yeri
İlmek ilmek ördüm pembe mavi patiğini
Mutluluktan ağlayacak bu sefer annenin bu gözleri

oy oy oyyyyyyyyyy haziranda yaptığımız ilk denememde transfer olduktan sonraki bekleyişlerde yazmıştım ....belki bunda gelir mis kokulu evimizin gülleri

Bende ilk denememde cok umutluydum bende sorun yoktu embriyom birinci ksliteydi cokta guzel gecmisti tedavi oncesi ve sonrasi ama nasip tutmadi cok uzuldum ve dahada otesi son gidisimde bir bey vardi kromozom bozuklugu varmis tup bebek yaptiracak ama olursa %97engelli olurmus bey 14yildir ugrasiyorum napcam nasil olcak diyo raporuda slamiyo suleymaniyeden rapor var ama hastane oyaliyo baktim ki umudumu kaybetmemem gerekiyormus bu sefer dahada umutla baslicam tedaviye onceki sayfalarda okudum bir cok arkadas kendilerini suclu hissediyolar eslerine karsi bence hicte oyle degil benimde soruun esimde ama hicte dusunmedim baskasi olsaydi bukadar ugrasmasaydim diye ozamanda baska birsey sinavim olurdu bunada cok sukur ki benim 4gorumcem 2de eltim var ve hala sorunun esimde oldugunu bilmelerine ragmen bana yukleniyolar soorun sende degilse sen.neden.gidiyorsun hastanelere diye kayinvalidemi saymiyorum.bile herhese hayirli saglikli birer evlat versin yuce rabbim

ebruuu canım sesin hiç çıkmıyor nasılsın iyimisinn test gününe az kaldııı hayatım..

Slm kıslar yarın randevum var çok karışık duygulardayım allahım ne olur yardım et bize bakalım iğnelere başlıycakmıyım yoksa gelecek aya mı ertelenecek

merhaba hanımlar benimde bugün transferimin 7. günü heycanla ayın 14 ünü bekliyorum çok zor beklemek... siz neler yapıyorsunuz evde ben çok sıkılıyorum.

slm kızlar aranızda brüksel tüp bebek merkezine giden varmı yazarsanız sevinirim

orası , benim aile dostumun 14 yıl sonra tüp bebek tedavisiyle ikizlerine kavusturdu insancıkları..bir görsen, her bakmalrında öldük bittik bunlar için diyor ananne :) hiç bir yer fayda etmemişti bildigim , onlar çok ii bi merkezmiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…