orası , benim aile dostumun 14 yıl sonra tüp bebek tedavisiyle ikizlerine kavusturdu insancıkları..bir görsen, her bakmalrında öldük bittik bunlar için diyor ananne :) hiç bir yer fayda etmemişti bildigim , onlar çok ii bi merkezmiş :)
merhaba kızlar ben yeni üye oldum ve bu konu başlığına özellikle yazmak istedim. ben de 2014 mart da 3. tüp bebek denemesi yapıcam yaşım 27 şişli memorial de dr. semra hanımla görüştüm. hayatımın son 1yılında 1 dermoid kist ameliyatı 2 tüp bebek denemesi yaşadım. ilk denemem negatif, ikinci deneme ise 6. haftaya gelmesine rağmen kalp atımı durduğu için kürtaj oldum. zor günlerdi. çok kızgınım hayatıma sinir doluyum neden ben diyorum sürekli. artık denemicem bile dedim ama çok farklı bir şey bu anlatılmaz. yine kist oluşmuş kafam karmakarışık ne bileyim belki benim durumumda olan ama mutlu sona ulaşabilmiş anneler vardır diye bi umut yazdım işte. inşallah hepimiz için 2014 iyi bir yıl olur.
ya ne dicemi bilemedim şaşırdım kaldım sabrın muhteşem RABBİM ÖDÜLÜNÜ VERMİŞ yavrunu sana bagıslamısEmin olki senin yasadin gunlerin daha beterin yasayanlar olmustur, Bumudur. Herkesin hikayesi kendine gore gm ve kederle dolu, Umut olacaksa sana yazayim bende 4. Denemede tamam bitti bu son dedim ve hic umursamadim bir tedavi surecinden sonra ikizlere hamile kaldim , daha oncekiler 2 negatif ve bir kimyasal gebelikti. 4. Denemem donmus embriyolar ileydi. Ama tatlim inanki hamile kalmakla bitmiyor o gebeligi surdurebilmekte bir o kadar zor olabiliyor. Simdi tutcakmi, tutmiycakmi heycani var ama karninda hissetin bir bebegi kaybetmek daha cok yikiyor insani, onun icin aldin Negatof sonuclarda da bir hayir vardir. BEnim hic bir problemsiz ilerleyen gebeligimin 24.haftasinda kizim kalbi durdu, nasilsa digerininde durcak diye alalim sana zarar vermesisler dediler ve ben kesinlikle oglumun kalbi kendiliginden durmadiktan sonra aldirmiycami soylettim ve 8 aylik olana kadar oglum karnimda olu kizkardesi ile yasadi ayri kese ikizleriydi. SIMDI tatlim sen ne olurs olsun umudunu kaybetmeyip benim gibi mucizeni kucagina alcan gunleri sabir ve dua ile bekleyeceksin. Benim oglum su anda 23 aylik ve cok saglikli bir cocuk elhamdullilahh... Bu zorlu gebelikten sonra ben simdi ogluma kardes icin tkrar tup bebek tedavsi goruyorum hemde oglumu bana getiren embriyolarla ayni zaman dondurulmus kardesleri ile Mucize ve Umutmu istiyosun , belki benimki sana morel olur.
Emin olki senin yasadin gunlerin daha beterin yasayanlar olmustur, Bumudur. Herkesin hikayesi kendine gore gm ve kederle dolu, Umut olacaksa sana yazayim bende 4. Denemede tamam bitti bu son dedim ve hic umursamadim bir tedavi surecinden sonra ikizlere hamile kaldim , daha oncekiler 2 negatif ve bir kimyasal gebelikti. 4. Denemem donmus embriyolar ileydi. Ama tatlim inanki hamile kalmakla bitmiyor o gebeligi surdurebilmekte bir o kadar zor olabiliyor. Simdi tutcakmi, tutmiycakmi heycani var ama karninda hissetin bir bebegi kaybetmek daha cok yikiyor insani, onun icin aldin Negatof sonuclarda da bir hayir vardir. BEnim hic bir problemsiz ilerleyen gebeligimin 24.haftasinda kizim kalbi durdu, nasilsa digerininde durcak diye alalim sana zarar vermesisler dediler ve ben kesinlikle oglumun kalbi kendiliginden durmadiktan sonra aldirmiycami soylettim ve 8 aylik olana kadar oglum karnimda olu kizkardesi ile yasadi ayri kese ikizleriydi. SIMDI tatlim sen ne olurs olsun umudunu kaybetmeyip benim gibi mucizeni kucagina alcan gunleri sabir ve dua ile bekleyeceksin. Benim oglum su anda 23 aylik ve cok saglikli bir cocuk elhamdullilahh... Bu zorlu gebelikten sonra ben simdi ogluma kardes icin tkrar tup bebek tedavsi goruyorum hemde oglumu bana getiren embriyolarla ayni zaman dondurulmus kardesleri ile Mucize ve Umutmu istiyosun , belki benimki sana morel olur.
cnm insallah ilk denemende bebisini kucagina alirsin... test gunu guzelll haberlerini bekliyoruz..
ohh vallaa yaa ne kadar uyanık bir tüpçü annesin sen bakiim böylee:)))sürecin en güzel dönemlerini kendi başına geçirr sonra gel burdaa heyecanla gün saydır bizee...bide beşinci gün transeferiiiymiş yaa ne güzel yumurtalar ne güzel embriyolar duucaktık senden demekki hıhhhhh(
işin şakası bir yanaaa hoşgeldinn sefalar getirdin,çok da olumluu cokdaa umutla geldin,ee hadii bide iyiki geldin:))sebepsiz infertilite de böyle güzel de bir süerçten sonra pozitifi görme şansı çok daha yüksek..inşallah test gününde çokkkk güzel haberler alacağız senden..
yanlız bizim topikde öyle halay cekmeyi falan bilen yok sanırımm biz çokkkkkk seviniyoruz amaa teyteytey diyip halay cekemiyoruz pozitifi görünce haberin olsun baştan anlaşalım yani:))
hakketen kızlar yaa diğer topiklerde halay başları falan oluyoo bizde niye yokkk yaa bizir halay başı olanilirmi lütfeenn bizde bebiş haberlerini halayla kutlayalım bakın ardıardına gelecekler önümüzdeki hafta:))
insallah hayırlısı ne ise olsun ama ümitsiz olma :) dondurup sonra transfer edince de iyi oluyormuş veya kalitesiz denilip tutunan da oluyor ben hep Allahım bulup kaybettirme diyorum en kötüsü o Allahım hayırlısını versin canım :)
slm arkadaşlar nuna çok haklısın çok zorlu bir süreç maddi manevi yıpratıyor başkalarının güzel hikayeleri bize umut oluyor ama her denememde umudum bira zdaha kırılıyor benimde 2 başarısız tüp bebek denemem var sorun yaş rezerv azlığı eşimin sperm azlığı vs yani mart gibi son denememi yapıp bu defteri kapatıcam her olumsuz denemeden sonra ömrümden 5 yıl gittiğini hissediyorum ve bu denememden sonra transferden sonra 25gün geçmesine rağmen hala kasık ağrım var sizlerde de oldumu bilmiyorum ama ağrılarım hiç dinmedi..
[tr]
arkadaşlar listedeki bilgilerinizde bir yanlış varsa bana lütfen iletin düzelteyim
Selam..
Benim ilk tüp bebek denemem. 38 yaşındayım. Pazartesi günü ilk iğnemi yaptırdım.. Perşembe günü kontrolüm var..
Bakalım merakla bekliyorum. Hormon eksikliklerim yüzünden yumurtlamam düzenli olmuyor.. İnşallah herşey gönlümce olur.. :)
İsteyen herkese ve bana da nasip olur inşallah
iyi olsun cnm yumoşlar bnmde byük bi ihtml cmartesi toplama olacK bnm içn en heycnlı yer pgt yi bekleyeceği cnm artık her kısmet:26:bugün iyiyim ctesi pazar cok ağlamıstım adet olunca rahatladım drum lucrine devam ve estrofem verdi 18de gideceğim bakalım iyi dedi ve yeniden tutma ümidi var bakalım hayırlısı :) sen ne asamadasın? ben unutuyorum hep
şşşt kendine gel bakalım.daha hiçbişey bitmedi.hala güneş doğuyor sonra batıyor ve yeni gün başlıyor.benim de 2.denemem şansımı da düşük görüyor doktorlar.olsun yine de ben biliyorum birgün ben de anne olacağım.bunda da olmayabilir normal şekilde hamile kalan insanlar bile iki tarafta sorun olmasa bile istediği an kavuşabiliyor mu yavrularına?kısmet canımıniçi söylemesi kolay yapması zor ama sabırrrrrrrr:)ama eninde sonunda olacak.tek yumurtam da kalsa 50ye de merdiven dayasam devam devam:)))
Rabbim tüm bu yolda uğraş veren herkesin dualarını kabul eyle...
•1demetumut...............6tane yasin okudu
• perceneige ..............2tane yasin okudu
•nuna34 ........................1tane yasin okuyacak
•bebegimgelartık............1tane yasin okudu
•kafunder.....................1tane yasin okudu
•veritass.......................1tane yasin okudu
canim hayirli olsunn guzelce gelisirrr insallahh.. hangi hastanede tedavi oluyorsun .
canım benim için test tarihi yazmışsın ama ben daha yarın opu olucam:)))öpüyorum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?