2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

cnm çok sevindim onlar adına bende mayısta orda tüp yaptırmayı düşünüyorum inşş bende pozitif sonuc alırım

merhaba kızlar ben yeni üye oldum ve bu konu başlığına özellikle yazmak istedim. ben de 2014 mart da 3. tüp bebek denemesi yapıcam yaşım 27 şişli memorial de dr. semra hanımla görüştüm. hayatımın son 1yılında 1 dermoid kist ameliyatı 2 tüp bebek denemesi yaşadım. ilk denemem negatif, ikinci deneme ise 6. haftaya gelmesine rağmen kalp atımı durduğu için kürtaj oldum. zor günlerdi. çok kızgınım hayatıma sinir doluyum neden ben diyorum sürekli. artık denemicem bile dedim ama çok farklı bir şey bu anlatılmaz. yine kist oluşmuş kafam karmakarışık ne bileyim belki benim durumumda olan ama mutlu sona ulaşabilmiş anneler vardır diye bi umut yazdım işte. inşallah hepimiz için 2014 iyi bir yıl olur.

Emin olki senin yasadin gunlerin daha beterin yasayanlar olmustur, Bumudur. Herkesin hikayesi kendine gore gm ve kederle dolu, Umut olacaksa sana yazayim bende 4. Denemede tamam bitti bu son dedim ve hic umursamadim bir tedavi surecinden sonra ikizlere hamile kaldim , daha oncekiler 2 negatif ve bir kimyasal gebelikti. 4. Denemem donmus embriyolar ileydi. Ama tatlim inanki hamile kalmakla bitmiyor o gebeligi surdurebilmekte bir o kadar zor olabiliyor. Simdi tutcakmi, tutmiycakmi heycani var ama karninda hissetin bir bebegi kaybetmek daha cok yikiyor insani, onun icin aldin Negatof sonuclarda da bir hayir vardir. BEnim hic bir problemsiz ilerleyen gebeligimin 24.haftasinda kizim kalbi durdu, nasilsa digerininde durcak diye alalim sana zarar vermesisler dediler ve ben kesinlikle oglumun kalbi kendiliginden durmadiktan sonra aldirmiycami soylettim ve 8 aylik olana kadar oglum karnimda olu kizkardesi ile yasadi ayri kese ikizleriydi. SIMDI tatlim sen ne olurs olsun umudunu kaybetmeyip benim gibi mucizeni kucagina alcan gunleri sabir ve dua ile bekleyeceksin. Benim oglum su anda 23 aylik ve cok saglikli bir cocuk elhamdullilahh... Bu zorlu gebelikten sonra ben simdi ogluma kardes icin tkrar tup bebek tedavsi goruyorum hemde oglumu bana getiren embriyolarla ayni zaman dondurulmus kardesleri ile Mucize ve Umutmu istiyosun , belki benimki sana morel olur.

merhaba ben de bu ay tüp bebek yapıcam su an iğnelerimi kullanıyorum kısmetse ocak 13. yada 14 işlem baslanacak
benim de kafam çok karısık dün midem bulandı agız içinde şişlikler var dişlerimi eskisi gibi rahat kullanamadıgımı hissettim
ayrıca 1 kg üstünde bir artış oldu daha 4 gün kullandım iğnelerimi ayrıca sigarada içiyorum
azalmaya çalısıyorum 5 yada 6 tane şimdilik
umarım bir sorun olmadan güzel geçirirz hemizin tedavisi hayırlı olsun İNŞ RABBİM yüzü gülenlerden eylesin AMİN

ya ne dicemi bilemedim şaşırdım kaldım sabrın muhteşem RABBİM ÖDÜLÜNÜ VERMİŞ yavrunu sana bagıslamıs
İNŞ bu sefer hiç bir sorun olmadan tekrar anne olursun

Selam..
Benim ilk tüp bebek denemem. 38 yaşındayım. Pazartesi günü ilk iğnemi yaptırdım.. Perşembe günü kontrolüm var..
Bakalım merakla bekliyorum. Hormon eksikliklerim yüzünden yumurtlamam düzenli olmuyor .. İnşallah herşey gönlümce olur.. :)
İsteyen herkese ve bana da nasip olur inşallah

İnsallah bizde ilk bebeklerimizi saglikla kucagimiza alipta ikincisinude dusunuruz Allah herkesin yardimcisi olsun saglikli birer evlat cersin tum isteyenlere

Hoşbulduk arkadaşım! Aslında sürecin en sıkıntılı dönemleri geçti bana göre! Yeni başlıycakları kötü etkilemek istemem ama iğneleri vurulma, yumurta toplama ve sonrası benim için çok zor geçti! Şimdi yani transferden sonra çok daha rahatım! Sadece biraz heyecan var işte..Bi de ya tutmazsa...Dondurulmuşlarımla tekrar denerim diyorum! Olumlu bakmaya çalışıyorum işte..Herşeyin hayırlısı! Unutmayalım ki her hayırda bir şer, her şerde bir hayır vardır!

pozitif sonuç alanlar transferden 7-8 gün sonra kasık ağrılarınız olmuş muydu acaba yardımcı olabilir misiniz

Teşekkür ederim canım.Allah razı olsun hepinizden.Rabbim hayırlısını versin cümlemize.

arkadaşımın annesinin teyzesi var kulakları çınlasın:)25 yıl aşılamalar,tüp bebekler,yurtdışları vs çocuğu olmadı şu an 53 yaşında.İlk tedavim negatif olunca çok kötüydüm.Arkadaşım aradı annemin teyzesi hamileymiş dedi:)))
Bu 53 yaşındaki kadıncağız şeker,kolestrol,bel fıtığı vs hastalıklara sahip.Fizik tedaviye gidiyor artık nasıl anlamışlar bılmıyorum giremezsiniz demişler.KAdın sebebını sorunca hamilesiniz demişler.İnanmamış tabi sonra gidip birkaç test yaptırmış hamile:)))
Daha bunun şokunu atlatmadan kontrol için gittiğinde ikizlere hamile olduğunu öğrendi:) Aralarında 5 gün var ikizlerin.Şimdi de basıl bakacağım diye endişeli:)Ya daha Rabbim nasıl göstersin mucizelerini?İnanmayanlara anlam veremiyorum..
Lütfen vazgeçme ben 31 yaşındayım ve rezervim 0.01:))ama yılmak yok.Yarın yumurtalarım toplanacak.olumsuz sürüyle şey var.pozitif olacağını da düşünmüyorum ama asla vazgeçmicem.Çünkü hissediyorum Rabbim bana kısmet edecek birgün:)
Bende de aynı sıkıntılar oldu Rabbim mükafatını verir inşallah..

canim hayirli olsunn guzelce gelisirrr insallahh.. hangi hastanede tedavi oluyorsun .

iyi olsun cnm yumoşlar bnmde byük bi ihtml cmartesi toplama olacK bnm içn en heycnlı yer pgt yi bekleyeceği cnm artık her kısmet:26:

Seni tebrik ederim herkesin pozitif enerjisi olmussun..benimde 2. Denemem bugun adetin 2.gunu basliyoruz:))gecen sefer icim kotuydu bu sefer daha rahat gibiyim ama simdiden bilmiyorum ama hep aklima geliyo senin "nuna" nick i ..anlamadim niye ama bu iyi bisey bence:)senin tedavinde basarili olur insallah ..2014 bizim yilimiz olur insallah:)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…