Canim esimde sayi dusuklugu ve hareketsizlik vardi.varikosel teshisi kondu sonradan. Tam herseyi hallettik dedik baktik 3 sene gitmis..sobra tup macerasi... opu yapildi.agustostabenim rahim uygun bulunmadi.transfer taaaa araliga kaldi.cunku histereskopi oldum .ameliyt sonrasi ikinci adette transfer oldum.sukur ilk denrmeydi tupte.
27 yasindayim yedi senelik evliyim senİnşallah sanada banada bağışlar.Sen kaç yaşındasın canım?
27 yasindayim yedi senelik evliyim sen
Oooo süper gencecikmişsin, ben 35, 5 yıllık evliyiz. Sen içini ferah tut, bu iş oldu bil
Kızlar HAMİLEYİİMMM!!! :) Bunu birgün ben de söyleyebilecek miyim diyordum ama gerçek oldu nihayet...Bugün test günümdü transferin 10. günüydü ve sonucum 77 çıktı çok şükür! Bakalım Çarşamba günü tekrar edeceğiz testi inşallah ikiye katlar!
Darısı hepinizin başına inşallah! Burdaki herkes için dua ettim! Pozitif sonuçlar alsın herkes kimsenin emeği boşa gitmesin!
Bu arada pek bi belirti olmadı ara ara kasık ağrısı, son günlerde regl olcakmışım hissi ve transferin ilk gününden beri sürekli yemek yeme. Midem kazınıyo resmen! Ama bu belirtilerin hiçbiri kesin hamileyim dedirtçek düzeyde değildi. O yüzden cidden belirti aramayın! Sadece sabredin! Ben bu sefer sabrettim, idrar testi bile hiç yapmadım. Direk kanda çıktı sonuç! Neyse darısı bebek hasreti çeken herkesin başına Allahım!
Yani sence benimde ilkte hemen olurmu doktorum rahmin cok iyi dedi uc cizgi denen bisey varmis oda olmus cocugun tutunmasi icin en uygun halde dedi iste tek sorun bizimkiler taniyamiyo birbirini e onuda doktor birlestirip koycak olur yani dimi:18:
Kızlar HAMİLEYİİMMM!!! :) Bunu birgün ben de söyleyebilecek miyim diyordum ama gerçek oldu nihayet...Bugün test günümdü transferin 10. günüydü ve sonucum 77 çıktı çok şükür! Bakalım Çarşamba günü tekrar edeceğiz testi inşallah ikiye katlar!
Darısı hepinizin başına inşallah! Burdaki herkes için dua ettim! Pozitif sonuçlar alsın herkes kimsenin emeği boşa gitmesin!
Bu arada pek bi belirti olmadı ara ara kasık ağrısı, son günlerde regl olcakmışım hissi ve transferin ilk gününden beri sürekli yemek yeme. Midem kazınıyo resmen! Ama bu belirtilerin hiçbiri kesin hamileyim dedirtçek düzeyde değildi. O yüzden cidden belirti aramayın! Sadece sabredin! Ben bu sefer sabrettim, idrar testi bile hiç yapmadım. Direk kanda çıktı sonuç! Neyse darısı bebek hasreti çeken herkesin başına Allahım!
Canim kimse bunu bilemez..gaybi bilen yalniz Allahtir. Cok dusuk kalite yumurtalarla insanlar hamile veya cok iyi kaliteyle tutunmuyor.bunu yalniz kul olarak devasini arayip dua edip beklemek elimizden gelen. Taninmama ne demek ilk defa senden duydum .nedir bilmiyorum.ama tup bebek soyle oluyir senden yumurtalarin toplaniyor. En kalitelisi ayriliyor.esinden sperm aliniyor ve bunlar laboratuvar ortaminda birbirine enjekte ediliyir ve bolunme yani gelisme izleniyor.daha sonra embriyonun en uygun oldugu zaman sana transfer ediliyor..burda sana dusen ilaclarini harfiyen kullanmak ve dua etmek.beb5.haftamda siddetli bi kanama grcirdim ve cok agladim.savastigim ugrastigim gunler gecti aklimdan ..neyse igneye gitmistim ve hastanede hemsire dediki sen kimsinki rabbim in ol dedigi nete karsi koyabilirsin.rabbim sadece bize dua etme gucu vermis ve isteme sansi vermis..saflik sihhatle verecektir mucizeni..korkma ve rabbime saril
canım benim nasıl mutlu oldum.Rabbim kucagına almayı da nasip etsin,korusun sizi:)))darısı da başımızaaaaaa:))hamişler bol dua edin yaaa 22 ocakta ben de böyle mesaj yazmak istiyorum:))))
İnsallah allah agzindan duysun seninde yoksa rabbim versin varsa bagislasin
tebrik ederim canim rabbim once sayinin katlamasini sonra kese ve kalbini....kucagina aldigin gunleri gormeyi nasip etsin darisi tum tedavideki arkadaslrin basina
canım tedirgin olma lütfen biraz rahat ol ayrıca tedirgin olursan kendini kasarsın ve yumurtaların iyi gelişmez hatta embriyo bile rahat edemez tutunması riske girer.. ferah ol.. sıkma canını.. kafanı rahatlat.. dünyanın sonu değil ve ama bir yandanda çok dikkat et:)):18:
Hadi bakalim insallah masallah sanada 35 yil allah bozmasin abla diyimmi
2014 de tüp bebek yapacakların paylaşım topiğine gel. Orada daha yoğun konular var.Demeeeeeeee(( şaka şaka istediğini de birtanem
Sağol arkadaşım! 22 ocakta sen de burdan duyurursun inşallah! Umudunu hiç yitirme! Ben bugün hemşire kanı alırken negatif ama sen al yine de dedim, olmamış gibi geliyodu! O kadar alışmışız ki negatif sonuçlara! Ama Allah nasip etti! İnşallah sana ve herkese de eder!
2014 de tüp bebek yapacakların paylaşım topiğine gel. Orada daha yoğun konular var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?