2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

biliyorum emhacım yaa okudum çoğunu..bir de doktorum nedendir bilmem en son muayenede sayınız ii %1 morfolojide olsa yeter bize dedi o yüzdende zorlayamıyorum kıyamam bi görsen halini..babası bile sonunda noldu senin yüzüne dedi(baktım çok da kınıtı ediyo bu durumu bırak o zaman hayatım dedim..bakalım azıcık toparlansın belki tekrar başlarız napiim

tebrik ederim veritass:)rabbim sağlıkla kucagına aldığın günleride göstersin inşallah..ayy bi gidiyorum bi geliyorum hamiş haberi nasıl mutlu oluyorumm:))

tebrik ederim..Alllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canım ne güzel dua etmişsin allah razı olsun

Kızlar degerim 113e yükselmiş ama daha drla görüşmedim sizce nasıl :):44:m

canım 12.güne göre değerin çok güzel rabbim bebeğini korusun

canım hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin darısı başımıza

3 gune kadar yumurtalarim toplanacak insallah bi sorun cikmaz Allah yardimcimiz olsun hepimizin dilegini versin..guzel haberler alalim 2014 bizim yilimiz olsun:)))

benim de bi aksilik olmazsa cumaya toplanacak.. Allahım işimizi kolaylaştırsın inşallah..

canım hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza :)

canım hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin :)

Tebrikler canim, masalkahh her gin bir pozitif habrri aliyoruz bizede cok guzel norel ve motive oluyor, darisi bende dshil tum tedavi goren arkadaslarinizin basina ins. Degerinde cok guzel, kat kat kalanir bebis okarak kucagina konur ins.

canım benim nasıl mutlu oldum.Rabbim kucagına almayı da nasip etsin,korusun sizi:)))darısı da başımızaaaaaa:))hamişler bol dua edin yaaa 22 ocakta ben de böyle mesaj yazmak istiyorum:))))

Merhaba arkadaslar.
Benim yarin gebelik testi var. Allah hepimize anne olmayi nasip etsin hayırlısıyla ...

Hadi hayirli haberlerinizi bekliyoruz ins

Pozitif sonuc alan arkadaslar tekrsr tebrikler, kizlar donmusmu yoksa normal tedavidenmi lutfen yazarmisinizzz

merhaba arkaşdaşlar biz 2.5 yıldır evliyiz ve cok şükür tedavimize özelde devam ettim emsey hospital de nesrin hanım ve ekibi cok güzeldi dün transferim yapıldı dualarınızı bekliyorum .inş güzel sonuçlar alırız benim dualarım sizler le

birde doktor bana enerji içeçeği içmemii söyledii ama ben korktum tabi biraz . saglıksız diye bilğisi olan varmı bu konudA???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…