2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

nilcimmm nasıl sevindim nasıl sevindimm..rabbim dahada güzel günler nasip etsin inşallah.bak herşey yavaş yavaş yoluna giriyor görüyomusun:))daha da güzel olacak dahada süpperr)

emhacım hamilelik takvimi yapmışsın ne güzel olmuş..kız biz hanidir o bebişleri konuşup duruyoruz daha 4 gr mi onlar:)))enemm çok minnaklarr çok..allah bağışlasınn annecik..:)

Canim kalp atislarini duyana kadar sabredecektim ama yok..cok ozendim bende yapayim dedim..hic sorma teyzesi cok yavas buyuyorlar bana kalsa marta kadr 3er kilodan cikativeririrm ikisinide. Oyle bulantim oluyr oyle cikariyorum ama istahimda bir okadr cok)doktor kilo alma dikkt et kilo istrmiyrum dedi.ama resmen iki saat bisry yemeyince midem kaziniyr nasil olcak bu is anlamadim))

bu arada nilcim yaa proxceed benim eşimde kullanıyodu ama bıraktırdım mecburenkıyamam eli yüzü sırtı saçlarının içi bile kocaman kocaman sivilce oldu bi anda hatta sivilce bile diil çiban gibi..şimdi senden böyle haberler alınca da çok ümitlendim bizimde morfoloji % 1 ya devam ettirsemiydim ki acaba?kıyamıyorum da..ama ne kadar çok saglıklı sperm o kadar ii olur dimi..ayy bilemedim yaa

:)))kız dur sakın haaa erkencikten getirme kuzularıı aceleleri ne allasen..saglıklı sıhhatli bi şekilde sıcacık dursunlar annişlerinin göbüşünde..bak sonra ikisi birden ağlamaya başlayınca geri koymaya çalışmayasın göbüşe:))bulantılara çare yok gibi dimi..gerçi halinize bin şükür,benim kuzenim hamile su an üçüncü ayı bitti almanyada yaşıyor,6. haftadan beri hastanede kıyamam gecen haftaya kadar lokma koyamadı agzına..afedersin günde en az 7 defa istifra ediodu hatta bi keresinde iki lokma ekmek yemiş kıyamam o gün 13 defa..57 kilodan 51 e düştü..şimdi daha iyi geçen hafta prof gelmiş muayeneye bi ilaca başlamış bide üzerine burdan teyzem börek yapıp göndermiş almanyaya o da denk gelmiş,bizim kız annesinin böreğini yiyince toparladı:)zamane doktorları öyle yaa kesinlikle kilo istemiolar aslında en saglıklısı da o galiba ama aç da kalma acıktıkça bişiler yee..süt iç,meyve ye,ceviz ye bunları ara öğün olarak iki saat aralıklarla dengele..eeeee emhacım anne olmak kolay diilll:)))rabbim eksikliklerini gösetrmesin

Canim benim esimdrde sayi dusuktu.neler denemedikki..ama iclerinden en iyisi proxceed plus. q enzim 10ve elevit diye vitamin vetmisti doktor bumlara2 ay devam etti 3kat artti sayimiz ama bizde hareket sikintisida vardi.yani spermler rahme ulasmadan oluyordu.o yuzden tupe basvurduk ama ben proxceed kullanop yararini gormeyen duymadim.bak topikte proxceed e ozel sayfalar var oku istersen.

yaşasınn hamişş var hamişş var:)hayırlı olsun pnr..rabbim sırasıyla tek tek hepsini nasip etsin inşallah,kesesini kalp atışınıı saglıkla büyüy
üşünüü sonradaa hoppp kucagınaa gelişini..

Canim benim sukurlet olsun hic isyan edermiyim ne cok bekledim onlari ahh ahh.valla istifra vs zor degil canim yatiyorsun yemiyorsun bissekilde ayarlaniyora isyerinde zor bu isler sabah berbat geciyor.wc ye yetisemedigim zamanlar cok utaniyrum insanlardan posetle geziyorum isyerinde.ortaligi batirmayim diye.ama hic isyan edermiyim sadece her acida annecigimin degerini bikez daha anliyorum.ahh meger ne zormus.insallh bu gunlerde gececek.saka bi yana saglillari sihhatleri yerinde olsunda ben beklerim.nede olsa alisigiz beklemeye) simdilerde tek derdim kalp atislari.rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin.

Tebrik ederim canim rabbim ddgerinin artisini ardindan keseni gormeyi nasip etsin insallh bol dua et canim.huvalullezi duasi tam durumun icin ideal rabbim saglikla kucagina almayida nasip eder insallh

.
denicem aşkım tüp de denicem , rabbimin actıgı her kapıdan geçicem ve yanımda sizlerin ismine okunan dualar olacak..[/QUOTE]

canım benim Rabbim daha çok güldürsün seni:)))nasıl mutlu ettin bizi sen yaaaa:)durup durup aklıma geliyorsun:)dualarımdasın mujk:))))

Kızlar 13 gün degerim 113.89 cıkdı çarşamba günü tekrar edcegim ama hala kanamam devam ediyo dr yerleşme kanamasıdır diyo ama ben endişeliyim

canım çok sevindim kanama olması iyi yerleşiyor annesine iyice
değerinde iyi maşallah

canim cok sevindim senin adina:) gozunuz aydin bakarsin kendiliginden bile gelir bebis ha ne dersin:) degerlerinizi yazarmisin sana zahmet arkadasim oncesi ve sonrasi olarak..sorununuzu hatirliyor gibiyim ama varikosel varmiydi tam hatirlayamaidm bi hatirlatma yaparmisin:) simdiden cok tesekkurlerr

ne güzel bir haber buu
hadi inşallah olacak bu iş olacak

Allahim bu mubarek gun hepimizi guldursun insallah

Ayy cok saol ole bi moral olduki esimede soledim gidip sana cizgi filim aliyim dedi bole moral olunca cok guzel oluyo

Tabi canım, moral bul kendin için herşeyi yop. Senden daha önemli hiç birşey yok, sen kendine iyi bakarsan moralini yüksek tutarsan her şey güzel olur. Bebeklerin sana bağlı. Aaaaaa bebeklerin dedim hayırdır inşallah sen çok tatlı birisin bence Allahım seni üzmeyecektir ve sana bebeklerini kavuşturacaktır. Yeter ki sen iste. Ve az bekle

İnsallah allah agzindan duysun seninde yoksa rabbim versin varsa bagislasin

Emha senindemi sperm yumurta birbirini tanimiyodu tup bebeklemi oldu ilk denemedemi oldu ay cevap verirsen cok sevinirim

Canim esimde sayi dusuklugu ve hareketsizlik vardi.varikosel teshisi kondu sonradan. Tam herseyi hallettik dedik baktik 3 sene gitmis..sobra tup macerasi... opu yapildi.agustosta benim rahim uygun bulunmadi.transfer taaaa araliga kaldi.cunku histereskopi oldum .ameliyt sonrasi ikinci adette transfer oldum.sukur ilk denrmeydi tupte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…