- 8 Ekim 2012
- 9
- 415
- 56
- 39
canlarım testimizi yaptırdık geldik , 3 aylık proxeed kullanımı sonrası nihayet sperm sayımız yükselmiş , morfoloji %3:)ileri hareket süpper... allahım'a şükürler olsunnn,tüp yapacagım derken galiba bir aşılamacık denemesi yapacagım :) innşallah süphanAllahhh..eski arkadaşlarım bilir tüp bebege dahi zaman var bekleyin diyorlardı,olmaz ihtimal%5 diyorlardı:):))
Allah'ım her kapanan kapıyı yeniden açıyor , rabbime bugunum için şükürler olsun..
mucizeme bir adım daha yaklaşmak bile cigerlerimi temiz havayla dolduruyorrrr....:)
emhacım hamilelik takvimi yapmışsın ne güzel olmuş..kız biz hanidir o bebişleri konuşup duruyoruz daha 4 gr mi onlar:)))enemm çok minnaklarr çok..allah bağışlasınn annecik..:)
Canim kalp atislarini duyana kadar sabredecektim ama yok..cok ozendim bende yapayim dedim..hic sorma teyzesi cok yavas buyuyorlar bana kalsa marta kadr 3er kilodan cikativeririrm ikisinide. Oyle bulantim oluyr oyle cikariyorum ama istahimda bir okadr cok)doktor kilo alma dikkt et kilo istrmiyrum dedi.ama resmen iki saat bisry yemeyince midem kaziniyr nasil olcak bu is anlamadim ))
bu arada nilcim yaa proxceed benim eşimde kullanıyodu ama bıraktırdım mecburenkıyamam eli yüzü sırtı saçlarının içi bile kocaman kocaman sivilce oldu bi anda hatta sivilce bile diil çiban gibi..şimdi senden böyle haberler alınca da çok ümitlendim bizimde morfoloji % 1 ya devam ettirsemiydim ki acaba?kıyamıyorum da..ama ne kadar çok saglıklı sperm o kadar ii olur dimi..ayy bilemedim yaa
yaşasınn hamişş var hamişş var:)hayırlı olsun pnr..rabbim sırasıyla tek tek hepsini nasip etsin inşallah,kesesini kalp atışınıı saglıkla büyüymerhaba arkadaşlar.
bugün test günümdü.13. gün değerim 146 çıktı. çarşamba bir daha gideceğim artışa bakacaklar. inşallah allahım onada izin verecek. sonra kesemizi görücem sonra kalp atışını. 8. gün idrar testi yapmıştım ve negatif almıştım. sakın kimse test günü gelmeden yapmasın. allahım herkese bu güzel haberi almak nasip etsin. hiç belirtim olmamıştı bu sabaha kadar. bu sabah lekenme dedikleri şeyleri gördüm. yani çok hafif kahverengi bişiler geldi. inşallah normaldir. herkese nasip etsin allahım şükürler olsun.
:)))kız dur sakın haaa erkencikten getirme kuzularıı aceleleri ne allasen..saglıklı sıhhatli bi şekilde sıcacık dursunlar annişlerinin göbüşünde..bak sonra ikisi birden ağlamaya başlayınca geri koymaya çalışmayasın göbüşe:))bulantılara çare yok gibi dimi..gerçi halinize bin şükür,benim kuzenim hamile su an üçüncü ayı bitti almanyada yaşıyor,6. haftadan beri hastanede kıyamam gecen haftaya kadar lokma koyamadı agzına..afedersin günde en az 7 defa istifra ediodu hatta bi keresinde iki lokma ekmek yemiş kıyamam o gün 13 defa..57 kilodan 51 e düştü..şimdi daha iyi geçen hafta prof gelmiş muayeneye bi ilaca başlamış bide üzerine burdan teyzem börek yapıp göndermiş almanyaya o da denk gelmiş,bizim kız annesinin böreğini yiyince toparladı:)zamane doktorları öyle yaa kesinlikle kilo istemiolar aslında en saglıklısı da o galiba ama aç da kalma acıktıkça bişiler yee..süt iç,meyve ye,ceviz ye bunları ara öğün olarak iki saat aralıklarla dengele..eeeee emhacım anne olmak kolay diilll:)))rabbim eksikliklerini gösetrmesin
Kızlar 13 gün degerim 113.89 cıkdı çarşamba günü tekrar edcegim ama hala kanamam devam ediyo dr yerleşme kanamasıdır diyo ama ben endişeliyim
canlarım testimizi yaptırdık geldik , 3 aylık proxeed kullanımı sonrası nihayet sperm sayımız yükselmiş , morfoloji %3:)ileri hareket süpper... allahım'a şükürler olsunnn,tüp yapacagım derken galiba bir aşılamacık denemesi yapacagım :) innşallah süphanAllahhh..eski arkadaşlarım bilir tüp bebege dahi zaman var bekleyin diyorlardı,olmaz ihtimal%5 diyorlardı:):))
Allah'ım her kapanan kapıyı yeniden açıyor , rabbime bugunum için şükürler olsun..
mucizeme bir adım daha yaklaşmak bile cigerlerimi temiz havayla dolduruyorrrr....:)
Ensuece koptum canim ya.bizimkilet 3bucuk sene hic tanisamadilar)doktor getekli elektrigi verfi sagolsun )
3 gune kadar yumurtalarim toplanacak insallah bi sorun cikmaz Allah yardimcimiz olsun hepimizin dilegini versin..guzel haberler alalim 2014 bizim yilimiz olsun:)))
receptuba ve nuna canlarim Allahim herdaim hepimizi guldursun..
nilnur canim haklisin insanin tedavi sureclerinde kafasi cok karisiyor ama suda var bizim gibi erken etkenlilerde micro enjeksiyonda en azindan yumurtaya direk birakiyorlar sansimiz daha yuksek oluyor...
doktorunla konus canim o illaki en iyisine sizi yonlendirir..
Ayy cok saol ole bi moral olduki esimede soledim gidip sana cizgi filim aliyim dedi bole moral olunca cok guzel oluyo
Tabi canım, moral bul kendin için herşeyi yop. Senden daha önemli hiç birşey yok, sen kendine iyi bakarsan moralini yüksek tutarsan her şey güzel olur. Bebeklerin sana bağlı. Aaaaaa bebeklerin dedim hayırdır inşallahsen çok tatlı birisin bence Allahım seni üzmeyecektir ve sana bebeklerini kavuşturacaktır. Yeter ki sen iste. Ve az bekle
Emha senindemi sperm yumurta birbirini tanimiyodu tup bebeklemi oldu ilk denemedemi oldu ay cevap verirsen cok sevinirim
İnsallah allah agzindan duysun seninde yoksa rabbim versin varsa bagislasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?