2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

günaydın herkese bende yarın üçüncü denemem başlicak inşallah.emseyden başka bi hastanede denemedim herkesin tedavisi istediği gibi olur inşallah.

hııım hayırlısı sorun ne idi acaba 3.denemeniz sonuncu olur İnşaAllah ...

Biz 2,5 yıllık evliyiz eşimde sperm hareketsizlik sorunu var yani erkek inferlitesi başka sorunumuz yok çok şükür

bende 1 yıldır bebeiş istioruz pko luymusum meger

15 ay srophene tedavisi gördüm büyümesi yumurtalar 2 aydirda Oregon iğneye geçtik ilk ay dozunu zarali DİE çok vermedi yumurtalar küçük kaldi gecen ayda 1 tane yumurta oluştu asilama yaptik tutmadi tüp yaptirma istiyorum geçenlerde nette arastirdim Amerika da gazetelerinde yazilmis pco ki kadınlarda yumurta çok olduğuiiçin tup sansi % 67 mis PCO över olmayan kadina oranla sans % 17 daha fazla Rabbim burada guldurur yumuzu ins

ben dupbaston + klomen kullandım bakalım yarın gidicem doktora adetken gel dedi.asılamadan ve tüp bebekten korkuyorum. insallah o konumlara gelmeden bebeişiimizi elimize alırız yaa ooff psikolojim bozulduuu iyicee

Biz 2,5 yıllık evliyiz eşimde sperm hareketsizlik sorunu var yani erkek inferlitesi başka sorunumuz yok çok şükür

benim esimdede ilk yaptirdigimizda ileri hareketli% sifirdi uruloji normal dedi biz korktuk ve benim doktorumda normal olur dedi avrupada arastirmalarin sonucunu anlatti netten doktorun sitesinden prof sorduk sonuclari gönderdik sorun yok doğal yolla olur dedi sonra ben eşime keçi boynuzu kuru yaptim kaynatip suyunu içti simdi asilama sperm sonucunda ileri hareket% 0 dan 10 yükselmişti çok şükür keçi boynuzu dene derim sende çok iyi geliyo

benim esimdede ilk yaptirdigimizda ileri hareketli% sifirdi uruloji normal dedi biz korktuk ve benim doktorumda normal olur dedi avrupada arastirmalarin sonucunu anlatti netten doktorun sitesinden prof sorduk sonuclari gönderdik sorun yok doğal yolla olur dedi sonra ben eşime keçi boynuzu kuru yaptim kaynatip suyunu içti simdi asilama sperm sonucunda ileri hareket% 0 dan 10 yükselmişti çok şükür keçi boynuzu dene derim sende çok iyi geliyo

canım bizde birçok kür yaptık ,son şans olarak tüp bebeği deniyoruz benim eşimde 2-3 kez tahlil yaptırdıktan sonra Üroloji doktoru uğraşmayın Tüp bebek yaptırın normal yoldan olmaz deyince bizde Tüp Bebeğe yöneldik bakalım Rabbim ol demedikten sonra tabiki yapacak bir şey yok malesef...

inş tutar ilk denemenizde sonrada kendiliğinden olur inş hakkimizda hayirlisi kismette varsa olur

birde doktor bana enerji içeçeği içmemii söyledii ama ben korktum tabi biraz . saglıksız diye bilğisi olan varmı bu konudA???

canim doktorun cok ilgincmis bir cok enerji iceceginin icinde azda olsa alkol oluyor.. kola fanta bile yasakken enerji icecegi demesi cok sasirtici tonla katki maddesi iceriyor.. saglikli insanlar bile kalp krizi geciriyir embriyo nasil dayansin... kompostu su ve ayrandan baska birsey icme canim tedavin hayirli olsun...

Ya arkadaslar doktor bu gun banada enerji icecegi ic dedi cuma gunu toplama yapilicak allahin izniyle

bizde hiç bir problem yok sebepsiz infertilite 5 yıllık evliyiz.inşallah bu sefer olur

mrb arkadaşlar.. ben ilk tüp bebek denememi yaptırdım ve maalesef negatif sonuçlandı. 2 ocakta olumsuz haberi aldık. çok ağladım tabi ama neye çare? hala tam olarak depresyondan çıkmış değilim.. yaşım 27,eşimde 28. sebepsiz infertilite,hiçbir sorunumuz yok buna rağmen olamıyor. 18 tane yumurta toplanmıştı ve 12 tane döllenmişti, çok kaliteli dediler bana ısrarla. ve yaşın daha küçük,ilk denemen ve çok kaliteli diye 1 tane transfer ettiler,nitekim tutmadı,test günümden 4 gün önce kanamam oldu. eşimde bende daha tam olarak kendimize gelemedik. şuan 9 tane dondurulmuş embriyom var. dr 1 ay sonra gel dedi ama ben emin değilim. internette hep 3 ay dinlenin diye yazıyor,ama acaba benim dondurulmuşum var diye mi erken çağırdılar bilmiyorum? bi de sorum olacak size dondurulmuş olunca yine tekrar iğne kullanılıyor mu acaba? bilen var mııı???

Allahım bu nasıl yerleşme kanası bittmedi gitti valla bu kadar uzun sürermî acaba bugünde karnım cok agrıyo bakalım yarın 113den yükselecek mi degerim allah yardımcımız olsun kızlar allah büyükdür dualarınızı bekliyorum

canım benim çok üzüldüm senin adına Allah yardımcın olsun..... umarım kendiliğinden hamile kalırsın en kısa zamanda

Arkadasim nekadar buyuklutde miyom sende? bende bunun icin ameliyat olucam sanirim 8 cm bulmus? ilacla tedavi oluyormu? kist'le miyim ayni sey degilmi bak ondan da emin degilim ya..

nilcimmm nasıl sevindim nasıl sevindimm..rabbim dahada güzel günler nasip etsin inşallah.bak herşey yavaş yavaş yoluna giriyor görüyomusun:))daha da güzel olacak dahada süpperr)
cnmmm bitanemm cok tesekkur ederim , giriyor inşallah cok şükür Allah'a..:)

canımın içi benim eşimin de bacaklarında da bir sürü sivilcelenme oldu kırmızı beyaz , bayagı var ama ben kısıtlı bir zaman neticede diye kullandırmaya devam ettim , bir şeyi dokunuyor olabilir , doktoruna sor istersen ama iyi sonuç aldım ,sen de alacagına inanıyorsan drun yönlendirmesine göre devam et derim..ben hiç ummuyordum , inşallah hep iyiye gider kötüye dönmez.sivilce yapar mı ne tetikledi bilmiyordum bak,ama aynı durumu yaşamışız.6ay degil mi herseye katlanmamız lazım diye düşünüyorum,zaten bir şeye farda diger seye zarar olabiliyor canım.

Bende bir problem yok canım, hormon tesleri normal, tüpler açık yumurta oluşuyor ve çatlıyor fakat eşimin yıkanmış haliyle sayı 2, 5 milyon, ileri hızlı hareket % 4, morfoloji 0 (elde var 0) :)))
cnm morfolojiye bu ileç iyi geliyor bir de ıspanak,havuc ve turp salatası.en azından ben bunları yaptım ve de fos fos sigara içer benim eşim şok oldum..

Tatlım tümör kitle filan diyorsun, ben anlamadım sende mi vardı bunlar ve nasılsın şuan. Allah korusun iyi şeyler söyle
cnm eşimde bulunan kitle iç karın bölgesindeydi , bu kitle eriyene dek ki bu tahlile göre bu söylenecekti ki çok şükür,ne beben ne de gebelik konuşmadı doktorlar benimle..bekleme aldı beni ve 3.ayın sonunda ondan bu mutlulugum..kitle erimese Ankara'ya gidecektik operasyonla açıp bakacaktı doktor tümor mü değil mi..bilirsin testis kanseri deniyor ya telaffuz etmek istemiyorum ben cnm..

.
denicem aşkım tüp de denicem , rabbimin actıgı her kapıdan geçicem ve yanımda sizlerin ismine okunan dualar olacak..

canım benim Rabbim daha çok güldürsün seni:)))nasıl mutlu ettin bizi sen yaaaa:)durup durup aklıma geliyorsun:)dualarımdasın mujk:))))[/QUOTE]
canım nuna'm hep aklımdasın inanki..cok tesekkur ederim.. ben 3ayda sonuc alacagıma inanıyorum normal yolla,eger olmazsa tupe baslamaya niyetliyim inşallah yanlış bir karar vermemişimdir,sen de hepp duamdasın bi tanem.. (hayırlı haberlerini bekliyorum!)

cnm bende pco var , eşimde de epididimit orşit ve grade 2 varikosel ama ameliyat etmeye gerek yok dediler..sayımız 800bin kadardı ama salıklı yoktu,hareket ölüydü,morfoloji önce 2 sonra sıfırdı.baş anomalileri %97idi o nedenle cok problemliydik tüp ihtimalimiz de düşükmüş,ya da bana gec dusuk yasama ihtimalin yüksek denildi allah korusun..
3ay sabah aksam 1 bardak portakal suyuna 1er şase proxeed koydum,her bardaga 1 ayet'el kursi okuyarak.mutlaka 2muz , 1 tam nar , ıspanaklı turplu havuc salatası her akşam yedirdim.. çoban çökelten çayı haftada 2 çayına kattım.
sonuçlar ise : 28milyon , 1mlde 6 milyon , ileri hareket %68 , total hareket%60 , morfoloji %3..... :) daha yuksek rakamlar senin olsun inşallah canım..bu oranla gidersem 3ay sonra 80i 90ı gormem lazım rakamda , bakıcam deneyecegim..bir 3 ay daha stressiz yasayıp görelim hep beraber canlarım..

ne güzel bir haber buu
hadi inşallah olacak bu iş olacak

inşallahh canımm , olur mu olur..Allah buyuk..ben de diyet yapıyorum, ve bol bol esmaül hüsna okuyorum , ihlas tesbihliyorum..
her bir isme 1besmele 1 amin le isimleri okuyup o ismin hürmetine dilegimi söyledim gecen gece mevlüt kandilinde , ertesi gün bu hbrleri aldım , çok şükür bu gunumuze..çok üst düzey bi sonuç degil ama sıfırdan gelince buralara kadar,sanki anne oldum ya okdr sevindim..gece neşeli uyudum sabah neşeli uyandım,kahvaltının tadı var , çayın demi var,kahvemin sohbeti var ,yüzümün gülesi var.. var da var bugun..eşim saglıgına kavuştu ya,rabbime çok şükür berceste:)

ay emha'm aman aman sen canına bak ye iç ne yaparsan yap , o kusmalar da bite inşallah bir 3haftaya rahatlarsın,boş ver tadını cıkar bitanem,amann saglıklı olun da gerisine dayann sık dişinii süper anne:)

canım bahceci'de transfer 5bin , 3bin de diger şeyler dersen 8bin tl yi gözden cıkart rahat rahat gel git..acıbademı bilmiyorum ama medicana international da 4500transfer , 380dondurma ,2000 tl civarı da ilaçlar , onda da 8bin tl cebinde olursa rahat rahat yaparsın..4500transferde 4000tlyi kabul etmişlerdi tek yan faydası bu , ilaçlar için de bir tanıdık bulmuştum ama şu an ben beklemeye gectim..istanbul tüp aret kamar'da 3000 tl transfer + ilaçlar..
benim bildiklerim bunlar cnm..

cnmm sana 100ihlas okurum bugun ve bol bol da salavat bagıslayacagım..Allah korusun,streslenme bekleyelim bakalım..rabbim ne diyecek , allah korusunn dinlen cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…