Kızlar degerim 113den 373 e yükselmiş iki günde sizce iyi gidîyomu nasıl yükselmesi ve hala kanamam devam ediyo
canım gittim erken gittik bir gün eşimin abisinde kaldık bende orada internet vardır diye isimleri alamadım
zaten yazışazdıktadaha sonraki gitmemde gidecem yanına
aslında okadar ihtiyacım olduki rapor vermedi oradaki kız cumaya geri döndük
neyse ikinci gidişime artık sağol canım
haberleşiriz yine canım
bir dahaki haftaya operayona gidecem canım
Kızlar degerim 113den 373 e yükselmiş iki günde sizce iyi gidîyomu nasıl yükselmesi ve hala kanamam devam ediyo
cnmm benim ne guzel haber buu,bol bol okudum dun akşam hep aklımdaydın..çok güzel bir deger , ama gene de dinlen bakalım..doktorun ne dedi zeycan?
Gerçekten zor bir donem Allah herkesin yardımcısı olsun . Isallah güzel sonuçlar alırsın
insallah bu sefer tutar arkadasm bizde yaptirmak istiyoruz ama suan maddi accidan sikintili bi donemdeyiz Rabbime dua ediyorum Kimseye aratmasin 8 yildir evlat hasretiyle yaniyorum yasim 27 cok zor ama Allahim büyük insallah guzel haberlerini duyariz
İnşallah canım bu sefer başarırsınız. Sana bol şans ve sabır diliyorum. İlaçlarını dikkatli kullan, kendini hep mutlu edecek şeyler yap.
Cnm bahceci erkek infertilitesinde iyi,ben 8e ciktigina eminim cnm ama ilkinde basarili olan 2arkadasim var..bak sizde eger sadece pco varsa ve sperm sorunu yoksa sen gungoren medipol de banu hnla gorusebilirsin cnm,orda kendileri rapor cikarip fiyati ayarliyolar 2,5 3 bin civari,ben de fiyatindan dolayi gidecektim ama imsi teknigi yokmus orda diye gitmedim.sana bir kez gorusmeni tavsiye ederim cnm..bahceci cok iyi ama fiyati da bu sekilde,sen nasil ayarlayabilecegine karar verirsin,okdr zor ki bu isler ne desem bos,icine sinmesi lazim jncm
bana yardımcı olabilecek arkadaşlardan bi ricada bulunucaktımm iki şey sorucam!!!! genetik testi adetliykenmi yoksa normal gündede yapılabiliyomu??? ikinciside,ben 23 yaşındayım ama mayısta 24 e giricem rapor çıkarmayı düşünüyorum şubat ayında başlayacağız işlemlere yaşım sorun çıkarırmı??? 3 aydan bişey olurmukiiiii lütfen bilenlerden cevap bekliyorum
canim ben rapora basvurmustum 23 ile 38 yas arasi yaziyordu kagitta.. genetik testi doktorunmu istedi adetli adetsiz sormamislardi bana kandan yaptirmistik..
sorununuz nedir... erkek etkenli buyuk bir sorun yoksa yasin kucukya iki asilama sarti verebilirler...
Teşekkürler canım allah razı olsun duaların için canım daha drla görüşmedim :
Arkadaslar size guzell bir haberim var bu sabah Suleymaniye gittim tup bebek raporum onaylamis..
esimin sperm sayisi 2 milyon benim AMH degerim 1.2 ya rapor erkek etkenli cikmamis.. cok sasirdim ama hastane amh daha cok onem vermis dusuk bulmus ve kadin etkenli tup bebek raporu vermisler.. kiz dediki sizin amh dusuk olmasaydi erkek etkenli yinede alabilirdiniz..
bu raporla subatta ozel hastanede tedaviye baslayacagim.. hakkimizda hayirlisi artik...
Benim pgt ile tup bebek yapildi. 17 yumurta toplanmisti bunun 7 tanesi dollendi ve pgt sonrasi 2 saglam çıktı. 2side transfer edilmisti. Cok sukur pozitif sonuc aldik
Arkadaslar size guzell bir haberim var bu sabah Suleymaniye gittim tup bebek raporum onaylamis..
esimin sperm sayisi 2 milyon benim AMH degerim 1.2 ya rapor erkek etkenli cikmamis.. cok sasirdim ama hastane amh daha cok onem vermis dusuk bulmus ve kadin etkenli tup bebek raporu vermisler.. kiz dediki sizin amh dusuk olmasaydi erkek etkenli yinede alabilirdiniz..
bu raporla subatta ozel hastanede tedaviye baslayacagim.. hakkimizda hayirlisi artik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?