2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Bu topiğe hiç yolum düşmemişti,bana da nasipmiş..Bugün sperm testinin 2.sini yaptırdık ve iki hafta öncekiyle aynı sonuç çıktı.Koskocaman bi SIFIR..Doğal yolla gebe kalamayacağımı,tüp bebek yöntemine gitmemizi söyledi doktor.Hiç bir bilgim yok tüp bebek konusunda.Biraz araştırdım internetten ama kafama takılanlar oldu.Aranıza katılabilir miyim ben dee:26::26:

arkadaşlar bende tüp bebek yaptıracam nereyi önerirsiniz mersinde ikamet ediyorum yardımcı olursanız sevinirim yaş 41 kaybedecek zamanımda kalmadı

hoşgeldin canım ne merak ediyorsan sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırız bildiğimiz kadarıyla :)

arkadaşlar bende tüp bebek yaptıracam nereyi önerirsiniz mersinde ikamet ediyorum yardımcı olursanız sevinirim yaş 41 kaybedecek zamanımda kalmadı

canım ben de mersinliyim ama eş durumundan eskişehirli oldum benim ist maslak acıbadem

hoşgeldin canım ne merak ediyorsan sorabilirsin yardımcı olmaya çalışırız bildiğimiz kadarıyla :)

Sağolasın canım hoşbuldum
Şimdi ilk sorum şu : Bana bikaç kişi hemen niye tüp bebek düşünüyosun,başka yöntemlere başvursana,başka doktorlara görünsenize dediler.Kafam karıştı.Doktor varikosel olmadığını,hormon tahlillerinin temiz olduğunu ve en mantıklı tedavinin tüp bebek olduğunu söyledi.Hiç zaman kaybetmeden tüp bebeğe başlasak mı acaba? Yani bizimkisi tıkanıklığa bağlı olmayan azospermi..

Neden ameliyat onermiyorsun? Benim buna hemen karar vermem gerekiyor subat basi diye dusunuyorum sonra hemen tup bebek denemek icin zaman gecmesin istiyorum. Zarari varmi bu ameliyatin? Ne biliyim embriyo tutunmasini onluyor mu diye dusundugum icin yapmak istiyorum.

Ahh canım ya bende çok merak ettim hayırlısı olsun inşallah bidaha ki sefere muhakkak konuşlaım, ne operasyonun var canım inşallah tez zamanda atlatırsın..

Olur canım sömestrde lap. Ve histereskopi
Olacam canım

canım çok geçmiş olsun üzme kendini.vardır bunda da bir hayır.raporun belli bir süresi yok mu?prosedür nasıldır bilmiyorum ama iptalinde tekrar kullanabilirsin belki.

su gibi geçer inşallah
Allah yardımcın olsun canım benim.

Amin canım Ben alışkınım çok ağrım olmaz benim
Sıkıntımda bunddan hemen iyileştim zannedip hiç sakınmıyyrum kendimi
Sen nasılsın nunam belirti var mı
Kaçınccı gündesin

Amin canım Ben alışkınım çok ağrım olmaz benim
Sıkıntımda bunddan hemen iyileştim zannedip hiç sakınmıyyrum kendimi
Sen nasılsın nunam belirti var mı
Kaçınccı gündesin

ben de öyle hiç dikkat etmemiştim ama geç iyleşiyor o zaman da bu kez nazlan biraz
benim 6.günüm bitmek üzere.bugüne kadar sol kasığımda kasılmalar kramplar vardı baya umutlanmıştım.bu sabah yavas yavas gectı ve şimdi hiç yok.sanırım sonuç negatif olcak napiyim ben elimden geleni yaptım.

Cnm cok tesekkur ederim verdigin bilgiler icin kafam cok karisti.sen tedavi ni nerde oluyosun.birde medicana beylikduzu hk bilgin varmi

Rica ederim cnm kafan hic karismasin,imsi yontemi olmayan yere gitme derim cnm ben..net..ben de mediopole ugramadim o yuzden,
Evet cnm medicana international beylikduzunde Aysun Lacin e gidiyorum,cok tatli bir kadin,ekip de iyi,Selman Bey de var ,kari kocalar.imsi teknigi paketin icinde 4500+ilaclar+donduma 380 Tl cnm.konustum 4000verecektim arkadasim ref,oldu ben de arkadasimi da getiricem bukdrcik indiri olsun dedim baslayinca 1000TL veriyosun ben surecte bir aksama oldu ve surec durdu nasil odeme olacak ddim,mali islere yaziyoruz durduruyoruz zaten dediler,biz yardimci oluyoruz dediler..ben merkeze guven duydum cok bekliyosun ama insanlar hassasiyetli yani,fkt bir iki arkadasimin gebelikleri olustu ama gelismedi nedense,hayirlisi be cnm valla

canım inşallah işe yarar cevap için çok teşekkür ediyorum sen de işe yaradı mı bu ilaç??

Canım lütfen umutsuz olma lütfen
Yarın ağrıların artacak
Bugün arkadaşın birisi de belirtim bitti diye üzülüyodu
Akşam da artınca bu sefer bundan kkorktu
Lütfen sen hamişsin bak demedi deme

nilnurcum soylediklerinde cok haklisin imsi teknigi sperm seciminde cok onemli maalesef bizim burda yok, yinede yaptik bakalim insallah duzgun bir sperm secmislerdirde pozitif sonuc alip sonuna kadar vardirirz insallah..sanada kolay gelsin canim..

canım bundan sonra bütün her şey böyle yolunda gider

canım nerelerdesin?test sonucun mu kötü çıktı(((
bende merak ettim canım

Son düzenleme:
Canım lütfen umutsuz olma lütfen
Yarın ağrıların artacak
Bugün arkadaşın birisi de belirtim bitti diye üzülüyodu
Akşam da artınca bu sefer bundan kkorktu
Lütfen sen hamişsin bak demedi deme

bal damlıyor ağzından inşallah:)) ahhh keşke canım. hafta hafta şekillerine bakıyorum saatlerdir
Rabbim bağışlasın..

[tr]
gelsin hamişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bollllllll

Son düzenleme:
bal damlıyor ağzından inşallah:)) ahhh keşke canım. hafta hafta şekillerine bakıyorum saatlerdir
Rabbim bağışlasın..

Amam hala ümitsizsin bböyle pozitif pozitif ol
Emhada yok değilim dedi maşallahhh ikizlere. Hamiş sıra sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…