canım bana duphalac şurup yazdı doktorum.şimdiden al.ben 5 gün çıkamadım.opuda önemli değil ama transferde sorun yaşarsın:)
göbekten yapılanlar da fena.opudan önce yaptırdıkların gibi değil.bunlar yağlı iğnelermiş ondan bu kadar acıtıyormuş.ben hastanede yaptırıyorum hepsini:)) zaten yüzmüş kuyruğuna gelmişim biir eksiklik olmasın:)
Cok saol peki sen narkoz etkisinde hic sacmaladinmi ben merkezdeki dr.umun deilde jinekologumun adini sayiklamisim ayilana dek haldun nerde geldimi vs vs rezil oldum valla
bu yagli igneler kotu anladigim kadariyla..valla sonuna geldin ne guzel darisi basimiza:)..burda her koyun kendi bacagindan asiliyor canim kendiniz yapcaksiniz deyiveriyorlar..youtube da falan var videolar ordan bakip bakip yapcaz artik:)
saçmalamaz olur muyum:) hem ağladım hem de dr u payladım az yumurta topladı diye.başımda 6-7 kişi vardı kendime geldiğimde:)))beni sakinleştirmeye çalışıyorlardı:)))
opudan önceki göbek iğnelerini kendim yaptım.şimdi 1 tanesi kalçadan onun için hastaneye gidiyorum gitmişken göbegı de yaptırıyorum.
saçmalamaz olur muyum:) hem ağladım hem de dr u payladım az yumurta topladı diye.başımda 6-7 kişi vardı kendime geldiğimde:)))beni sakinleştirmeye çalışıyorlardı:)))
haha iyiymis, bende korkuyordum sacmalarmiyim diye ama bisey olmadi zaten anlamazlardi heralde Turkce sacmalardim:)
Ben narkozdan once masada elim ayagim bagli bi agladim bi agladim adamlar acidi resmen bana komigiz yaaa
ne guzel canim benim oyle bir imkanim yok, baska bir saglik ocagi gibi bir yere gitsem kim bilir kac $$$ isterler..ama baktiikki esim yapamiyor kuzu kuzu gitcez tabi..gerci kizin biri youtube da kendi yapiyo ama, ne derece saglikli bilemedim..
ben kactim kizlar gidip yemek yapicam daha, sizlere iyi gecelerr
o kadar hormon yükleniyor canım.ister istemez ağlıyor insan.ben transfere girecekken çıktım yapmıcam dedim ikna ettiler geri girdim:)
Transferde narkoz yok dedi dr.hic aci oluyomu beni onun telasi sardi simdi
3 dk sürüyor rahat ol hemen bitiyor:)ağrı sızı yok
/yarin sabah ariyim o zaman ya bi de bisey sorcam benim daha ilk ya cok bilgisizim o yuzden cok cok ozur dileyerek soruyorum kusura bakma ya ben cok feci kabizim karnim cok sis gunde dort litrede su iciyorum ama hala devam ediyor bilgin varmi acaba
arkadaşlar,
bugün adetimin 5. günü ve gelişen sadece 2 yumurta var..geçen yıl 5 tane idi. Doktora sordum neden diye. Söylediğine göre yumurta sayısı da kişiye özel bir özellikmiş ( kaş- saç rengi vs. gibi) . Bu sayı her ay ancak 3-5 adet oynarmış ama nihayetinde belli bir ortalamada seyredermiş. Benim yumurta sayım bu ay sadece 2. Önce tedaviyi iptal etmeyi düşündüm ama sonra olacaksa ve kısmetse şayet, bununla da olur diyerek devam kararı aldım. Ama doktor bir yandan açıklarken, ben gözyaşlarımı tutma savaşı veriyordum. Hayal kırıklığı çok kötü bir his. Arkadaşlar, sadece 2 yumurtası gelişip de tedaviye devam eden ve olumlu sonuç alan var mıdır bana bişeyler yazın ama gerçek fikirlerinizi rica ediyorum.
Sevgiyle kalın ...
hayırlısıyla biz de başladık iğnelere. bugün 2. sini yaptım. hemşirenin anlattıklarını heyecandan doğru dürüst anlamamışım:)))kartuşta ilaç kalmış. tekrar kullanılır mı acaba ,bilgisi olan var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?