2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

canım bana duphalac şurup yazdı doktorum.şimdiden al.ben 5 gün çıkamadım.opuda önemli değil ama transferde sorun yaşarsın:)

Cok saol peki sen narkoz etkisinde hic sacmaladinmi ben merkezdeki dr.umun deilde jinekologumun adini sayiklamisim ayilana dek haldun nerde geldimi vs vs rezil oldum valla

bu yagli igneler kotu anladigim kadariyla..valla sonuna geldin ne guzel darisi basimiza:)..burda her koyun kendi bacagindan asiliyor canim kendiniz yapcaksiniz deyiveriyorlar..youtube da falan var videolar ordan bakip bakip yapcaz artik:)

Son düzenleme:
Cok saol peki sen narkoz etkisinde hic sacmaladinmi ben merkezdeki dr.umun deilde jinekologumun adini sayiklamisim ayilana dek haldun nerde geldimi vs vs rezil oldum valla

saçmalamaz olur muyum:) hem ağladım hem de dr u payladım az yumurta topladı diye.başımda 6-7 kişi vardı kendime geldiğimde:)))beni sakinleştirmeye çalışıyorlardı:)))

bu yagli igneler kotu anladigim kadariyla..valla sonuna geldin ne guzel darisi basimiza:)..burda her koyun kendi bacagindan asiliyor canim kendiniz yapcaksiniz deyiveriyorlar..youtube da falan var videolar ordan bakip bakip yapcaz artik:)

opudan önceki göbek iğnelerini kendim yaptım.şimdi 1 tanesi kalçadan onun için hastaneye gidiyorum gitmişken göbegı de yaptırıyorum.

saçmalamaz olur muyum:) hem ağladım hem de dr u payladım az yumurta topladı diye.başımda 6-7 kişi vardı kendime geldiğimde:)))beni sakinleştirmeye çalışıyorlardı:)))

haha iyiymis, bende korkuyordum sacmalarmiyim diye ama bisey olmadi zaten anlamazlardi heralde Turkce sacmalardim:)

opudan önceki göbek iğnelerini kendim yaptım.şimdi 1 tanesi kalçadan onun için hastaneye gidiyorum gitmişken göbegı de yaptırıyorum.

ne guzel canim benim oyle bir imkanim yok, baska bir saglik ocagi gibi bir yere gitsem kim bilir kac $$$ isterler..ama baktiikki esim yapamiyor kuzu kuzu gitcez tabi..gerci kizin biri youtube da kendi yapiyo ama, ne derece saglikli bilemedim..

ne guzel canim benim oyle bir imkanim yok, baska bir saglik ocagi gibi bir yere gitsem kim bilir kac $$$ isterler..ama baktiikki esim yapamiyor kuzu kuzu gitcez tabi..gerci kizin biri youtube da kendi yapiyo ama, ne derece saglikli bilemedim..

ben de para ödüyorum.sevk olmasına rağmen iğne başına 3.5 tl alıyorlar.napiyim içim rahat oluyor en azından.hem bu kadar vermişim zaten bu da gitsin napiyim.

hayırlısıyla biz de başladık iğnelere. bugün 2. sini yaptım. hemşirenin anlattıklarını heyecandan doğru dürüst anlamamışım:)))kartuşta ilaç kalmış. tekrar kullanılır mı acaba ,bilgisi olan var mı??

/yarin sabah ariyim o zaman ya bi de bisey sorcam benim daha ilk ya cok bilgisizim o yuzden cok cok ozur dileyerek soruyorum kusura bakma ya ben cok feci kabizim karnim cok sis gunde dort litrede su iciyorum ama hala devam ediyor bilgin varmi acaba

canim kabizlik en onemli sorun hemen cozmen gerek transferin olur iki uc gune acill kayisi kompostusu yap gunde uc dort kez buyuk bardak ic birde kabizlik ilaci var gebelere duplahac doktorum hep yazardi ondan ic..

arkadaşlar,

bugün adetimin 5. günü ve gelişen sadece 2 yumurta var..geçen yıl 5 tane idi. Doktora sordum neden diye. Söylediğine göre yumurta sayısı da kişiye özel bir özellikmiş ( kaş- saç rengi vs. gibi) . Bu sayı her ay ancak 3-5 adet oynarmış ama nihayetinde belli bir ortalamada seyredermiş. Benim yumurta sayım bu ay sadece 2. Önce tedaviyi iptal etmeyi düşündüm ama sonra olacaksa ve kısmetse şayet, bununla da olur diyerek devam kararı aldım. Ama doktor bir yandan açıklarken, ben gözyaşlarımı tutma savaşı veriyordum. Hayal kırıklığı çok kötü bir his. Arkadaşlar, sadece 2 yumurtası gelişip de tedaviye devam eden ve olumlu sonuç alan var mıdır bana bişeyler yazın ama gerçek fikirlerinizi rica ediyorum.

Sevgiyle kalın ...

Canım, benim de kontrollerde 4 yumurta görünüyordu. Ama yumurta toplamada 2 tane çıktı.. Ve ikisi de döllendi. Transfer edildi. Pazartesi test günüm sonucumu bekliyorum... Doktorların hep söylediği 1 tane olsun kaliteli olsun yeter diyorlar..
İnş tedavin güzel sonuçlanır canım..

Kalanları hemşireye götürüyorsun o birleştiriyor canım. Sonra tekrar kullanıyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…