2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

erken yapma sakın canım gününde yap pozitif zaten

oyyy nasıl güzel bir cümledir o:)))canımıniçi inşallah öledir.erken yapmıcam çünkü yükseldi mi düştü mü kafayı yerim.12.gün bilimsel bir süreç daha erken yapılan testler yanıltıcı olabilir.dua edin nolur

etmezmiyiz canım duamdasın
inşallah nunam ama pozitifiz olcak inşallah

iyi ki varsınız canım.gerçekten içimi rahatlatıyorsunuz.umarım dediğin gibi meleğimin yaramazlığıdır.bir an önce test günü gelsin:))

tabiki birbirimize destek olucaz, insan bazen bilse bile karsisindakindan duymak daha iyi geliyor..bebislerin seninle canim sikma canini sakin..

Yaparlarmiki ikitane yas siniri fln var demisti bi arkadas

canim uc tane transferimde yas sinirina takiliyordum yaptilar.. digerlerindede zaten bir dollenme oldu..
son gune birakma hazirlik yapiyorlar.. onden ara cok rica et sansini dene canim.. sikintini anlat cnm cim..

canım tek embriyo transfer edildi:))çok ama çooookkkkkkkkkkk teşekkür ederim:)))

kizlar takip edemiyorum sizi bir yandan is:)) ya belkide Allah soyletmistir 2 ye bolunmustur embryo tek yumurta ikizlerin olur:))) canim bu arada nasil karar verdiniz tek koydurmaya? biz bi turlu karar veremiyoruzzz 1 mi 2 miiii, burda yas sinri falanda yok ama hepi topu 2 tane var donmusumuz, 1. tutmaza 2. si transfer bedava olcak, bide ben ikizlerin risklerinden korkuyorum ama esimde ikizden yana..kararsizimmm

Son düzenleme:
canim uc tane transferimde yas sinirina takiliyordum yaptilar.. digerlerindede zaten bir dollenme oldu..
son gune birakma hazirlik yapiyorlar.. onden ara cok rica et sansini dene canim.. sikintini anlat cnm cim..

/yarin sabah ariyim o zaman ya bi de bisey sorcam benim daha ilk ya cok bilgisizim o yuzden cok cok ozur dileyerek soruyorum kusura bakma ya ben cok feci kabizim karnim cok sis gunde dort litrede su iciyorum ama hala devam ediyor bilgin varmi acaba

canım malesef seçme şansım olmadı.zaten tek yumurtam vardı o da döllendi hamd olsun.öyle bir şansım olsaydı emin ol 3.yü bile isterdim.çünkü zamanım yok rezervim tükenmek üzere:)yumurtan varsa sağlığını riske atma çoğul gebelik kulaga hoş gelse de çok kolay değil.ama benimki gibi bir durumun varsa tek koyma şansın yükselir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…