2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Transferde narkoz yok dedi dr.hic aci oluyomu beni onun telasi sardi simdi

Opuya aldiklari yerde oldu transferim ayni masaya aldilar sadece ayaklari bagladilar.transfere hazir olunca rahme bi sivi enjekte ettiler daha sonra drum embriyolari istedi embriyolog elinde ince bi kateterle getirdi ve transfer gerceklestirdi.arkadasinda dedigi gibi 3 ila 5 dkka arasi suruyor

canım rezervi az olanların yaşadığı bir durum malesef.benim tek yumurtam işlem gördü ve şükür döllendi.bugün transferimin 9.günü:)
ve haline şükret arkadaşımın aylardır tek yumurtası bile olmuyor.tedaviye bile başlayamadı.ben de ilk öğrendiğimde yıkılmıştım ama yapacak bişey yok.tek olsun bizim olsuın:)))üzme kendini hepimiz tek yumurtadan doğduk:)))

O kadar çok kişi var ki, tek yumurtayla bebeğini kucağına aldı. Geçen sene bir arkadaş opuya gittiğinde yek yumurtası toplanmışdı. Şimdi o tek yumurta sağlıkla kucağında. Başka birisi iki yumurta olduğu için çok ağlamışdı (daha önce en az 5 embriosu olurdu), 2. gün transferi ve bebeği kucağında. Bir başkası yine 2 embrio ile doğuma hazırlanıyor. Allah olmasını istediyse 2 yumurta yeter de artar bile. Tek yumurta döllenip ikiz bile ola bilir. Yeter ki, Rabbim ol demiş olsun. Eğer pgt yaptırmak gibi bir derdin yoksa sayı hiç önemli değil.

benimde arkadaşım tek bir yumurta oluşturdu ve şu an 5 aylıkhamiş.sen içini ferah tut olacağı varsa o bitane bile oluyor

moraller ıyıdır ınsallah herkesın evet yaradan kısmet etmıs ıse 1 2 farketmıyor banada tek embrıyo transferı yapıldı 6 embrıyom vardı pgtye gırdı 1 tane saglıklı cıktı bınlerce sukur basta cok uzuldum umudum kırıldı ama sımdı daha ıyıym cunku verıcı mevlam yaradan ol dedıkten sonra kım durabılır kı.....

canlar transferı olan arkadaslar ne tur belırtıler var yada yok heyean dorukta aslında bununla ılgılı topıge baktım belırtısı olan ılla poztıf olmus dıye bsy yok hı belırtısı olmayan pozıtıf hayırlısı bakalım

dün ve bugün adet sancısı gibi hafif sancılarım oldu.9.günüm :))inşallah herşey yolundadır:)

ohh maşallah darısı başıma inşallah:)) 10.gün kan testi mi yaptırdın?

InsALLAH canim darisi isteyen herkese.hemsiremiz 10. Gun yaptirin dedi degerimiz 40 cikti.2 gun arayla yeniledi 12. Gun 73,14. Gun 276 cikti cok sukur

Canım benim, güzel dileklerin için sağol. İnşallah Pazartesi güzel haberlerini alırsın hayırlısıyla. Pazartesi de gelmiş çatmış, eminim çok heyecanlısındır:) ben olumlu olacağına inanıyorum.

Hoşçakal , sevgiyle kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…