Transferde narkoz yok dedi dr.hic aci oluyomu beni onun telasi sardi simdi
arkadaşlar,
bugün adetimin 5. günü ve gelişen sadece 2 yumurta var..geçen yıl 5 tane idi. Doktora sordum neden diye. Söylediğine göre yumurta sayısı da kişiye özel bir özellikmiş ( kaş- saç rengi vs. gibi) . Bu sayı her ay ancak 3-5 adet oynarmış ama nihayetinde belli bir ortalamada seyredermiş. Benim yumurta sayım bu ay sadece 2. Önce tedaviyi iptal etmeyi düşündüm ama sonra olacaksa ve kısmetse şayet, bununla da olur diyerek devam kararı aldım. Ama doktor bir yandan açıklarken, ben gözyaşlarımı tutma savaşı veriyordum. Hayal kırıklığı çok kötü bir his. Arkadaşlar, sadece 2 yumurtası gelişip de tedaviye devam eden ve olumlu sonuç alan var mıdır bana bişeyler yazın ama gerçek fikirlerinizi rica ediyorum.
Sevgiyle kalın ...
arkadaşlar,
bugün adetimin 5. günü ve gelişen sadece 2 yumurta var..geçen yıl 5 tane idi. Doktora sordum neden diye. Söylediğine göre yumurta sayısı da kişiye özel bir özellikmiş ( kaş- saç rengi vs. gibi) . Bu sayı her ay ancak 3-5 adet oynarmış ama nihayetinde belli bir ortalamada seyredermiş. Benim yumurta sayım bu ay sadece 2. Önce tedaviyi iptal etmeyi düşündüm ama sonra olacaksa ve kısmetse şayet, bununla da olur diyerek devam kararı aldım. Ama doktor bir yandan açıklarken, ben gözyaşlarımı tutma savaşı veriyordum. Hayal kırıklığı çok kötü bir his. Arkadaşlar, sadece 2 yumurtası gelişip de tedaviye devam eden ve olumlu sonuç alan var mıdır bana bişeyler yazın ama gerçek fikirlerinizi rica ediyorum.
Sevgiyle kalın ...
canım rezervi az olanların yaşadığı bir durum malesef.benim tek yumurtam işlem gördü ve şükür döllendi.bugün transferimin 9.günü:)
ve haline şükret arkadaşımın aylardır tek yumurtası bile olmuyor.tedaviye bile başlayamadı.ben de ilk öğrendiğimde yıkılmıştım ama yapacak bişey yok.tek olsun bizim olsuın:)))üzme kendini hepimiz tek yumurtadan doğduk:)))
benimde arkadaşım tek bir yumurta oluşturdu ve şu an 5 aylıkhamiş.sen içini ferah tut olacağı varsa o bitane bile oluyor
canlar transferı olan arkadaslar ne tur belırtıler var yada yok heyean dorukta aslında bununla ılgılı topıge baktım belırtısı olan ılla poztıf olmus dıye bsy yok hı belırtısı olmayan pozıtıf hayırlısı bakalım
dün ve bugün adet sancısı gibi hafif sancılarım oldu.9.günüm :))inşallah herşey yolundadır:)
20 tane dedi yarin arayip transfer gununu haber verceklermis[/QUOTE
Cnm tebrikler hadi guzel haberler bekliycez..benim yumurcaklar sadece 6 tane Allah büyük bekleyip görecez..insallah hersey yolunda gider herkez icin..bugun baya agrim oldu benim.
Canim benimde testten bigun once basladi hafif sancilarim hala da devam ediyor endiselenme
pozitif mi canım senin?
Evet canim 10.gunumde mujdeli haberi aldik.degerimizde katlayarak artti cok sukur.
ohh maşallah darısı başıma inşallah:)) 10.gün kan testi mi yaptırdın?
InsALLAH canim darisi isteyen herkese.hemsiremiz 10. Gun yaptirin dedi degerimiz 40 cikti.2 gun arayla yeniledi 12. Gun 73,14. Gun 276 cikti cok sukur
canım sen kan yapmadan önce idrar testi yaptınmı....
Kan tahlilinden sonra yaptim idrari.transferden 12 gun sonra silikte olsa cikti
ben bügün 10 gün dayanamayıp yaptım ama negatif cıktı idrar tahlili şimdi kan yapmaya gidecim
Hakkinda hayirlisini versin RABBIM
Canım, benim de kontrollerde 4 yumurta görünüyordu. Ama yumurta toplamada 2 tane çıktı.. Ve ikisi de döllendi. Transfer edildi. Pazartesi test günüm sonucumu bekliyorum... Doktorların hep söylediği 1 tane olsun kaliteli olsun yeter diyorlar..
İnş tedavin güzel sonuçlanır canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?