- 24 Haziran 2013
- 878
- 375
- 108
İnşallah canım yaaa:))ama önce yarın degerımın yukselmesi lazım sanırım:)inşallah erken havaya girmemişimdir.umarım sen de bu yaramazların tekmelerini de göz açıp kapayıncaya kadar hissedersi,n:)))
tamam birlikte sayalim:) son 11:) sen ne durumdasin arkadasim kisaca ozetlermisin?
Aaa maaşallah...Doktorum burada zaman ve para kaybetmeyin dedi....Aslında Euro fertil benim evimin yanı ama burayı düşünmedik.....
ben bu yyolu sectim canim kotuyu aklima getirmicem olmazsa zaten o zaman uzulucem diyorum, insallah hicbirimiz uzulmeyiz sonunda..ayy ne heyecanli bu siler yaa insallah yarin okurum canim guzel haberini burdan:)
kan verdim bekliyorum canım:))
canlar cumartesi test terihimdi bgün yaptırdım değerim 0,10 çıktı olmadı yaradan takdiri binlerce şukur rabbim herkesin gönlüne göre verisn hepinizi öpüyorum....
Cnm Allah kucagina aldirsin insallah..senin kacinci gun transferiydi bilgi verirmisin benim 5.gun transferiydi ama agrim sizim yok..bisey hissetmiyorum dun oldu transfer lutfen bana cevap yaz..aklim fikrim hep bebeklerde
Gecen seferkinden daha farkliydi sanki bu sefer ne olup bittigini anlamadan bitti islem,2 tane koyuldu dediler..bu sefer hic agrim sizim da yok..dun hic uyuyamadim insallah bi sikinti yoktur bebeklerim bana tutunur..5.gun embriyosu olanlarda bi farklilik oluyomu gecen sefer 3.gun embriyosuydu..Allah hepimizin yardimcisi olsun..yazarsaniz cok sevenirim..tşk
Canimmm dualarimiz seninle canim habrr vermeyi unutma en az 120 bekliyirum senden)))
canım olmadı değer düştü 9.60
kısmet değilmiş.Rabbim tedavideki herkese pozitif haberler nasip etsin.öpüyorum hepinizi
canlar cumartesi test terihimdi bgün yaptırdım değerim 0,10 çıktı olmadı yaradan takdiri binlerce şukur rabbim herkesin gönlüne göre verisn hepinizi öpüyorum....
Canimmm dualarimiz seninle canim habrr vermeyi unutma en az 120 bekliyirum senden)))
canım olmadı değer düştü 9.60
kısmet değilmiş.Rabbim tedavideki herkese pozitif haberler nasip etsin.öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?