2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

canlar cumartesi test terihimdi bgün yaptırdım değerim 0,10 çıktı olmadı yaradan takdiri binlerce şukur rabbim herkesin gönlüne göre verisn hepinizi öpüyorum....

ben de tüp bebek macerasına atılıcam inşaallah:) ilk denememiz olacak önümüzdeki aya.. buradan okuduğum kadarıyla baya zorlu bir süreç. Allah hepimize önce sabır sonra da pozitif sonuçlar versin inşaallah..

Gecen seferkinden daha farkliydi sanki bu sefer ne olup bittigini anlamadan bitti islem,2 tane koyuldu dediler..bu sefer hic agrim sizim da yok..dun hic uyuyamadim insallah bi sikinti yoktur bebeklerim bana tutunur..5.gun embriyosu olanlarda bi farklilik oluyomu gecen sefer 3.gun embriyosuydu..Allah hepimizin yardimcisi olsun..yazarsaniz cok sevenirim..tşk

Cnm Allah kucagina aldirsin insallah..senin kacinci gun transferiydi bilgi verirmisin benim 5.gun transferiydi ama agrim sizim yok..bisey hissetmiyorum dun oldu transfer lutfen bana cevap yaz..aklim fikrim hep bebeklerde

tamam birlikte sayalim:) son 11:) sen ne durumdasin arkadasim kisaca ozetlermisin?

Ben mi görümcem mi :))) ???
İkimizi de özetleyim canım.Görümcem 15 yıllık evli ikinci tüp bebek denemesi.acıbadem de yaptıracak .dr u Turgut Bey.20ocak reglinin 2.günüydü başladılar tedaviye.
Ben de 2 yıllık evliyim.pkoluyum.3 kere klomen,serophene + çatlatma iğnesi vuruldum.Sırada ne varsa onu bekliyorum.Bu ay boş geçiyor.Sanırım gohalf f e geçecekler ya da aşılama yapacaklar.Yarın gidecem dr a.

Aaa maaşallah...Doktorum burada zaman ve para kaybetmeyin dedi....Aslında Euro fertil benim evimin yanı ama burayı düşünmedik.....

Hayırlısı canım senin ksmetinde İstanbul varmış.İnşallah göbişin dolu dönersin evine.

canlar cumartesi test terihimdi bgün yaptırdım değerim 0,10 çıktı olmadı yaradan takdiri binlerce şukur rabbim herkesin gönlüne göre verisn hepinizi öpüyorum....

ya dur bakalım yaa birden yükselir belki hemen umutsuzluğa kapılma lütfeeeennnnnnnnn.yarın bir daha yaptır

Cnm Allah kucagina aldirsin insallah..senin kacinci gun transferiydi bilgi verirmisin benim 5.gun transferiydi ama agrim sizim yok..bisey hissetmiyorum dun oldu transfer lutfen bana cevap yaz..aklim fikrim hep bebeklerde

canım benim embriyo kalitesi düşük olduğu için 2.gün transferi yapıldı.sen çok daha şanslısın bak 5.gün yapılmış transfer.benim belirtim olmadı lekem de olmadı hatta bu yüzden negatif düşünmüştüm.herkeste farklı oluyor demek ki.Rabbim yavrularını bağışlasın sana hiç telaş yapma inşallah annelerini bırakmayacaklar

kan verdim bekliyorum canım:))[/QUOTE]

Canimmm dualarimiz seninle canim habrr vermeyi unutma en az 120 bekliyirum senden)))

Son düzenleme:

Canim saglik sihhatle tutunur bebegin insallh.11gun sonra guzel haberlerini paylasirsin insallh.hic kendini yorma uzanma ciplama hoplama..kraliceler gibi bak kendine belirti arayip uzme tatli canini.rabbimin ol dedigu olur..3.gun5.gun takilma bunlara..tutacagi varsa herturlu tutuyor..doktorlar 5.gune daha cok sans veriyor ama ben takilma derim..ayy nuna hasim gibi konusmaya basladim .bosver takilma bisey olmaz sakin ol))

Canimmm dualarimiz seninle canim habrr vermeyi unutma en az 120 bekliyirum senden)))[/QUOTE]

canım olmadı değer düştü 9.60
kısmet değilmiş.Rabbim tedavideki herkese pozitif haberler nasip etsin.öpüyorum hepinizi

Canimmm dualarimiz seninle canim habrr vermeyi unutma en az 120 bekliyirum senden)))

kısmet değilmiş.Rabbim tedavideki herkese pozitif haberler nasip etsin.öpüyorum hepinizi[/QUOTE]

canım üzme kendini sakın.. Allah'ın takdiri.. umarım bir dahaki denemede tutar ve çoook mutlu bir anne olursun. yılmak yok yola devam :)

kısmet değilmiş.Rabbim tedavideki herkese pozitif haberler nasip etsin.öpüyorum hepinizi

canım üzme kendini sakın.. Allah'ın takdiri.. umarım bir dahaki denemede tutar ve çoook mutlu bir anne olursun. yılmak yok yola devam :)[/QUOTE]

iyi dileklerin için teşekkür ederim canım.Rabbim neylerse güzel eyler.kabullenmekten başka çaremiz yok.Allah razı olsun

Evet sevgili arkadaşlarım, şimdi hastaneden döndüm, toplama işlemi bitti. Az da olsa ağrım var. Bişeyler yiyip ağrı kesici alıcam. 2 yumurta toplandı, artık gün gün bilgilendirme yapacaklar, ilerleme nasıl olacak diye. Sonra transfer ve sonra o heyecanlı bekleyiş.. Bugün toplaması olacak kimle vardı, nasıl geçti? Haydi sağlıcakla kalın , yazarım gelişmeleri

Canım, bu yol öyle bir yol, olma şansı kadar olmama şanssızlığı da var ve bizler buna her zaman beyin olarak hazırız.. İnşallah bir şekilde sen de kavuşacaksın dileğine, demek ki daha var zamanına.. Sakın üzme kendini, evet çok çok istiyoruz ama dünyanın sonu da değil . Sen elinden geleni yapıyorsun, gerisini Allah'a havale edelim, elbet vardır bir hayır. Sağlıcakla kal..

kısmet değilmiş.Rabbim tedavideki herkese pozitif haberler nasip etsin.öpüyorum hepinizi[/QUOTE]

canım nunamız ne desek boş.sen en güzel cümleleri kurmuşsun.Mevlam neylerse güzel eyler.bunu dil kadar kalp ile söyleyebilmeyi nasip etsin rabbim. Allah yardımcın olsun, sabır versin, güç, kuvvet versin inşallah..en doğalından yollasın mucizeni inşallah...seni seviyoruz...kocaman sarılıyorum sana

Arkadaşlar bugün benimde kontrolüm vardı gittim yumurtalar beklediğimdende iyi ilerliyor dedi doktorum yumurta toplamayı 10 gunu doldurunca yaparız diyordu ama simdi erkene çekiyor gelisim hızlı gidiyor diye bakalım ptesi yeniden gidicem salı en geç çarşamba yumurta toplama olacak hayırlısı bakalım

canım benim ne olur üzülme desmde boş biliyorum .allah hayırlısını nasip etsin inşallah benimde dün opu oldu 3 yumurta ama bakalım daha aramadılar ne olacak bende bilmiyorum ama hiçççççç umudum yok zaten.kendine iyi bak allaha emanet ol

canım nunamız ne desek boş.sen en güzel cümleleri kurmuşsun.Mevlam neylerse güzel eyler.bunu dil kadar kalp ile söyleyebilmeyi nasip etsin rabbim. Allah yardımcın olsun, sabır versin, güç, kuvvet versin inşallah..en doğalından yollasın mucizeni inşallah...seni seviyoruz...kocaman sarılıyorum sana[/QUOTE]

canım benim çok sagol.Rabbim güzel gönüllerinize göre versin.iyi ki varsınız ben de kocaman sarıldım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…