Kendini yormadannn herseyyy yapabilirsin ilk 3gun ozellikle yatip dinlenmen lazim canim ama oyle yatalaklar gibi degil hafif evde dolanarak.cunku kan dolasimina ihtiyaci var mucizenin yerlesebilmesi icin..daha sonra fiziksel aktivitelerini abartmadan her sey yapabilirsinn)
ayy agzindan bal damliyor canim insallah:) kan testim 14 subatta yapilacak evet, bende sabirsizlikla bekliyorum..bari 1 mi koydurayim ikimi onuda soylede tam olsun canim:) esim bana ben ona sorup duruyoruz, 2 donmusuz var, birinci tutumazsa 2. transfer bedava olacak..ben 1 den yanayim gibi, cunku yurt dsindayim ve seneye ne olacagimiz belli degil is guc acisindan..sen hamiisn soyle icinden geceni pleasee:)
evet canım yarın.bugün çok pozitifim vvücut sıcaklığım da çok yüksek ama yine de bilmiyorum.hayırlısı olsun
Biliyo musun cnm bitanem,isminin altındaki sayaci takip ediyorum hep..oh 7oldu,cokk sukur 8oldu,rabbime bin sukur 9oldu gibitehlikeli donem bir an once gecsin diye ben de hepp sana bakip dua ediyorum..
Ruhi dunya bambaska birsey,,hani kalp kalbe karsı derler ya eminim yan yana geldik dogmadan once..
O guzel hislerinle bana verdign enerjiye minnettarım,cnmm benimm..
Canim 26si sayarsak bugun tam 4haftaliksin.yarin 4+1...hafta dolana kadr. +1+2+3... ama bazi doktorlar transfer gunune gore hesapliyor..bana hasim bir hafta fazla soyledi mesela bana gore 9.haftadayim.hasime gore 10.hafta) simdi ben cumartesi kontrole gidicem kalp atisi duyunca doktor nst ye baglayip kesin tarih soyleyecekmis.ozman sana tam hesap yaparim canim ama topikteki hamilelere gore 4haftaliksin ))
ben de gebematikten transfer gününe göre hesaplattım 4+1 :)))
emin olmak için sordum sana.Öğrenince hemen söyle merakla bekliyorumHaşim kesin haftasını söyler herhalde:)
transferden sonra hep yatıp dinlendinizmi
canim bebek tedavime agirlik vermek icin 13 yillik isyerimden istifa etmistimya yarin isyerimdeki son gunum bu beni cok uzuyor sabahtan bu yana agliyordum ama simdi yazini okudumya biraz icim rahatladi en azindan hayatimizda bebegin herseyden daha onemli oldugunu tekrar dusundum.. elimden geleni yapacak daha cok zamanim olacak ve gelecekte genc birinin Asumann teyzeee ornegi olmakkkk istemiyorum..
Yukselecek cnmm benimm yukseliyorr,geliyorr bebisin,iyidir iyii boll boll uyuu
Enson 15gun once gittim cumayi verdi kalp atisi dinlicez diye.esim cok merak ettigi icin cumartesi beraber gidicez bakalim.kesin tarih solerim dedi.saglik bakanliginda benm bilgilerim bulundugu sayfaya 24agustos dogum yazmis. Saglik ocagindaki hemsire oyle dedi. Ama cunartesi kesin belli olacak insallh.sonucta biz standart adet gunune gore hesapliyruz ama transferin kacinci gunu tuttu vs.onemli bakalim hasim ne derse iletirim sana ..dogru bugun 4hafta 1 gunluk bende simdi baktim canim..hadi insallh su gibi gecer 12 haftan..
ayyy ne guzellll, masallah masallah, darisi basimiza olsun bu hesaplamalarin:)gerci ben simdiden kendimi hamile adlediyorum sonucumu 14 subatta ogrenicem o zaman 4 haftalik olmus olmuyor muyum? demekki simdi hamileyim:))) cokmu polyanna oldu buda yahu:)
Canim ben sana dosdogru anlatayim kararini esinle sen ver?))
benim transfere yarim saat vardi doktor esimle beni odasina aldi. Dediki bak tek embriyoda sans %35-40 ama iki koyarsak bu ihtimal %65-70oluyor..bide biz 3sendir ugras ugras bisry olmayinca tup un bile tutacagini zannetmiyrdum ki transfer zmanlarimin kosturmasindan dedimki tutarsa daha rabbimden bu sartlarda ne isteyeyimdoktor dediki bak kadin anotomisi bir bebek tasimak icin ama yasin gencse zorlayarak ikide olabiliyr ama bi tarafta rahat bi hamilelik diger tarafta iki katina cikmis belirtilerle bogusmaca var..esim bir ben iki istedim.dedimya benim hic bebegim olmayacak gibi hissediyrdm..bide ihtimal coook artiyrdu goz ardi edemedik. Dedik iki koyalim..ama ben bulanti vs den bazen pisman olur gibi oluuorum..belki ilk3ay oldugundan boyle bilmiyrum..her yonuyle dusunmek lazim..sagligin bunun icin uygunmu, maddi durum, cocuk sevgin vss...ama zor yani rahat bi gebelik bekleme canim ) ama iki yavru senden iki parc a oluyor..umut daha fazla..karar senin yaparim dersen can yoldas kardes olurlar..olmaz dersende kendini toparlayup 2-3 seneye kardes yaparsiniz iyice dusun canim ben bukadr zor olacagini ilk3 ayin bilmiyrdum..ama insallh daha sonrasi guzel gececek ) umut ediyrum
çok güzel oldu polyannam benim:)))süpersin seninşallah şubatta da güzel haberlerini alıcaz bayram yapıcaz:))))
İnşallah canım yaaa:))ama önce yarın degerımın yukselmesi lazım sanırım:)inşallah erken havaya girmemişimdir.umarım sen de bu yaramazların tekmelerini de göz açıp kapayıncaya kadar hissedersi,n:)))
cok saol nunacim, herseyin fazlasi zarar fazla polyanna olmiyim ben yine:)) simdilik sizin guzel haberlerinizle seviniyim:)
canım benim inşallah:)))bugün bir yazı okudum.sizin durumunuzdaki bir çift negatif bir tüp bebek denemesinin ardından normal yolla hamile kalmış.okuyunca topikteki sen ve senin durumunda olanları düşündüm ve dedim ki inşallah tedaviye gerek kalmaz hepsi hemencik hamiş kalır:)))))))
erken havaya girmek diye benimkine denir canim sen tadini cikar:) kat kat artsin degerin insallah yarin:)
cok guzel anlatmisisn canim tesekkur ederim, yasim 33 diyecektimkiii 34 e girdigimi hatirladim:) dedigin gibi sans cok yukseliyor ama ne bilim daha once hic bu konuda tecrubem olmadi ya sanki ikiside tutar gibime geliyor (fazla iyimserim galiba) bugune kadar hic gebelik olusmadi, doktor bir sorun yok diyor..gelecek kaygisi endiselendiriyor beni, birde dedigin gibi ikiz hamileleik cok zor gibi duruyor, olacaksa kismetimizde varsa 1 taneneylede olur diyorum, karar vermek cok zorrr, tesekkurler canim. minislerinle saglikli gunlereee
Hep mucizeleri okuyorum nunacım ben de ama hic beni bulmayacak sanki3ayım daha var,bakalım 3ay icinde ve sonunda neler gorecegim..innsallah dedigin gibi olur cnm benim, rakamlar yukseliyo ben yukseliyorum,rakamlar yukseliyo benn yukseliyorumm kiii küttt regl olmusum,basliyorum aglamaya ahaha ay guldum kendim,,seni cok seviyorumm yarin mutlu hbrler verr ben bugun baska bir sey dilemiyorumm cnmm..
Rabbim sana sevineceğimiz günleri de yakın eylesin:))))inşallah olacak nedense öyle hissediyorum
pozitif olmak her zaman iyidir canım bebişler koşarak gelir ne eğlenceli annemiz var diyeyarın için heyecanlıyım ben de hayırlısıyla yükselmiştir inşallah:))
Senin kadar tatlı,insan bilen yaradan bilen bebislerin olsun innsallah cnm arkadasım..ikiz komplikasyonları daha cok evet ama yaradan verir kolayını sabrını saglıgını innsallahh..bu gidisle ben de iki koyduracagım,onumuzdeki ay merhaba 32
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?