canım olmadı değer düştü 9.60
kısmet değilmiş.Rabbim tedavideki herkese pozitif haberler nasip etsin.öpüyorum hepinizi
canım benim ne olur üzülme desmde boş biliyorum .allah hayırlısını nasip etsin inşallah benimde dün opu oldu 3 yumurta ama bakalım daha aramadılar ne olacak bende bilmiyorum ama hiçççççç umudum yok zaten.kendine iyi bak allaha emanet ol
Canimmm dualarimiz seninle canim habrr vermeyi unutma en az 120 bekliyirum senden)))
canım olmadı değer düştü 9.60
kısmet değilmiş.Rabbim tedavideki herkese pozitif haberler nasip etsin.öpüyorum hepinizi
az önce hastaneden aradılar iki tane embriyo oluşmuş yarın 10:30 da transferim var benim için dua edin tutunsunlar annelerine
az önce hastaneden aradılar iki tane embriyo oluşmuş yarın 10:30 da transferim var benim için dua edin tutunsunlar annelerine
bu yolda uğraşan herkes aynı duyguları paylaşıyor canım.hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz.İnşallah en kısa zamanda kavuşuruz yavrularımıza.
ya dur bakalım yaa birden yükselir belki hemen umutsuzluğa kapılma lütfeeeennnnnnnnn.yarın bir daha yaptır
Canım, bu yol öyle bir yol, olma şansı kadar olmama şanssızlığı da var ve bizler buna her zaman beyin olarak hazırız.. İnşallah bir şekilde sen de kavuşacaksın dileğine, demek ki daha var zamanına.. Sakın üzme kendini, evet çok çok istiyoruz ama dünyanın sonu da değil . Sen elinden geleni yapıyorsun, gerisini Allah'a havale edelim, elbet vardır bir hayır. Sağlıcakla kal..
Hayırlısı canım senin ksmetinde İstanbul varmış.İnşallah göbişin dolu dönersin evine.
Canim ilk degerini duydugumda oyle sevinmistimki..simdi o denli uzuldum.ne denir nasil avutulur inan bilemiyorum .bu aci maddi manevi degil tam icinden kalbinden geliyor..dilim donmuyor.yazmadim okadr uzuldumki.gozlerim doldu .bakamiyrum yazdiklarima ;(( canim benim nolur pes etme ve savasmaya devam et nolur..inan bu durumdan seni ancak yeni bir umut cikarabilir..derdi veren rabbim sabrinida devasini biran once verir insallh..peki testti tekrar et vs bisey demedimi doktor?? Ne bileyim boyle hemen dusup bitiyrmu hersey??
canım arkadaşım yeni nete girme fırsatı buldum yaradan hayırlısını versin ne denebilir her şeyde vardır bir hayır seni seviyorummmmmmmmm
nunacığım çok üzüldüm canım benim.insan ne diyeceğini bilemiyor.pes etmeden yola devam inşallah.imtahandayız Rabbim bizleride böyle deniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?