2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Canim ne olacak enimde korkularim var ama doktor eriyecek dedi..bakalaim yasayip gorecegiz.rabbim kalan yavrumu bana bagislasin uzun omut versin insallh

bu çok olan bişey canım korkulaak bişey yok yani
KAFANIDA TAKACAK BİŞEY DEĞİL boş kese
hiçbişey olmadan inşallah doğumun olacak canım

canım benim de ikizdi5. hatfada sonra 7. haftada sadece birinin kalbi attı bana da dr kendiliğinden kaybolur demişti sonra sıkıntı olmadı stres yapma tatlım allahım kuzunu sana bağışlasın :)

Canim insallh sorunsuzca kaybolur bos kesem;(( diger bebegimin sorunsuzca buyumesi icin dua edecegim..elim kolum bagli rabbim ferahlatir icimi insallh digerine can vererrek

Emha canım çok geçmiş olsun, Allah diğer bebeğine sağlık versin, seninle olsun bebeğin inşaallah.

emhacımmm canımm sakin ol..sakın ümitsizliğe kapılma hala bi bebişin seninle unutma annecik onu üzmeye strese sokmaya hakkımız yok dimi,o bizim kıymetlimiz..rabbim böyle reva görmüş kuzum vardır bundada bi hayır sakınn aklına başka şeyler getirme..allahım evladını saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım benim..bi arkadas daha vardı bu şekilde şimdi hangi topikde okudum anımsayamıyorum ama onunda ikiz bebişlerinin birisi yola devam edememiş ama diğerini gelmiş annesinin kucagına büyümüş bilee:)sakın üzülme canımm rabbimden hep hayırlısını istiyoruz eminim bu hayırlı olan canımcım..gelmiş geçmiş olsun rabbim bu acını unutturacak acılar göstermesin inşallah

Söylenecek tek söz : Leh'ül mülkü ve Leh'ül hamdü...

kızlar teşekkür ederim size ilginiz ve desteğiniz için :) rabbim yüzümüzü güldürsün :)

kızlar
2 gibi transferim oldu kuzular sağlıklı çözündü 5 şubat test tarihim dualarınızı bekliyorummmmmm :)

dularımız seninlee..haydi bakalımm gelsin bebişlerr:))su gibi geçsin bize çok güzel haberlerle gel..rabbim önce kalp atışını duymayı sonrada kucagında ağlayışını duymayı nasip etsin..sağsağlim gelsin güle oynaya büyüt inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…