2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

sağol canım hepimizin kucağı bebişlerle dolsun :) Allahım yardım et :)

Merhaba arkadaslar bugun kalp atislarini dinlemeye guttik mucizelerimin..hayatimda duydugun en guzel sesti...ama kalbim buruk dondum hastaneden ikizlerimden biri gelisememis..kardesini yanliz birakmis..rabbim diger yavrunu bana bagislasin..

Emha Allah kucagina aldirir insallah bu ugurda ugras veren herkesin evladı olsun saglikla insallah..bende bu sefer pozitif olmaya calisiyorum ama korkumu yenemiyorum..bazen agrim oluyo bazen hic hissetmiyorum test gunum cuma umarim guzel sonuc alirim..bir an once bu hafta gecsin istiyorum..

canım korku hepimizde var benim dün oldu transfer bir umutlu bir umutsuzum rabbim yüzümüzü güldürsün :)

Arkadaşım hayırlı olsun umrım rabbim gönlüne göre verir......

Nuna Arkadaşım senin adına gerçekten çok üzüldüm ama hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor elden.Umudunu yitirme....Umarım hepimiz sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz...Ben de çok korku ve telaş içindeyim tedavi sürecime yaklaştıkça korkuyorum ((

İlk once ben sonra sen guzel haberleri alicaz insallah senin kacinci gun transferin calisiyomusun kacinci denemen??

inşallah canım ardarda verelim güzel haberleri :) 5. gün donmuş embriyo daha dün oldu öğretmenim tatildeyim anlayacağın 3. denemem
senin ne zaman test tarihin kaçıncı gün ve kaçıncı denemen belirti hissediyor musun?

2.denemem ilki 3.gun transfer bu sefer 5. Gun ilkimde cok kasik agrilari batmalar vardi kabizlik vardi..bunda bisey hissetmiyorum pek tabi ara sira kasik agrisi oluyo..olumlu dusuncedeyim bazen cok enfiseli bazen cok sinirliyim..cok dua ettim hayirlisi bekleyip gorucez..bakalim ins bebisler benledir..sen nasilsin..

2 subat:)) test tarihim

bendede cok sinir yapiyor cnm ya.. her tedavimde trsnsferden sonra ilk bir hafta fena olmuyorda ikinci hafta esimiin herseyi bana sinir yapiyor... agliyorum dengem bozuluyor:))) hormon ilaclari bizlere neler yapiyor..

benim geçen seferki 3. gündü tutmuştu kaybettim bunlar onun zamanında 5. güne gidenler :) bende de ara ara kasık ağrıları var bir de çok uyuyorum bakalım hayırlısıyla olacak inşallah :) en zoru bu beklemek sanki geçmiyor gibi

canım korku hepimizde var benim dün oldu transfer bir umutlu bir umutsuzum rabbim yüzümüzü güldürsün :)

emha geçmiş olsun canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

bendede cok sinir yapiyor cnm ya.. her tedavimde trsnsferden sonra ilk bir hafta fena olmuyorda ikinci hafta esimiin herseyi bana sinir yapiyor... agliyorum dengem bozuluyor:))) hormon ilaclari bizlere neler yapiyor..

kızlar gerçekten hormon ilaçları bu kadar etkiliyor mu yaaa... (( be:18:n korkuyorummmmm :18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…