Canlarım sık sık yazıyorum insan hikayelerini ama size cokk yakın bir arkadasimin hikayesini yazacagım.
42yasinda cok yakin bir arkadasim var,40ında evlendi,bir gun baska yakın bir dostumuzun gebelik kontrolune esik ederek hastaneye gittiler , israrlarimizla doktora kontrole gittiler,kan sperm ve vajinal ultrason kontrolleri sonrasi,ertesi gun arkadasimla kan degerlerini almaya gittik,doktorla hastanede tesadufen sonuclari almis cikarken karsilastık.doktor sonuclara bakti ve geri odasina döndürdü bizi,``amh degerin yerlerde,rezerv sıfır bu yumurtalıklarla hicbirsey olmaz,sen direkt git kibris`tan yumurta al ``dedi pat patt..asla bebegin olamaz dedi ustune basa basa..Ve sonrası,kızcagiz salya sumuk bayıliyor..hastaneye kaldiriyoruz,2gun sinir krizi geciriyor..toparlaniyor 20gun sonra, doktor doktor gezmeye basliyoruz,istanbul da nekdr dr varsa merkez ya da univ.hastanesi heppsini tariyoruz..kimileri yumurta al diyor,kimileri yumurta almak bile olmaz dedi,kimi doktorlar tup bebekle sansin %2 dedi..karı koca cokk yıprandilar,bir tatile ciktilar.tatilde regl olmamis,zorla ablası test yaptırıyor ve minik oracıkta `merhaba anne` demez mi
Yaradan herrseyin zamanini bilir,bir canı dunyaya gondermek isterse gonderiyor iste kurban oldugum..
Ben olmaz denen bebeklerin,dogmaz ölecek denen bebeklerin,pco var imkansiz denip ilk denemede gelen bebeklerin,mucize gebeliklerin,nice hayalleri gercek yapan o miniklerin canlı kanlı teyzeleriyim..onlar benim kuzularım..
Burada da kuzularımı bulacagım insallah..:)heppiniz dualarımdasınız canlarım..