2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

bende senin gibi eylul ekimde denemistim dis gebelik olmustu senin adinada cok uzuldum canim bir dahaki sefere insallah sorunsuzca bebegini kucagina alirsin uzulme

Sağol arkadaşım Allah razı olsun, sana da çok geçmiş olsun, Rabbim bizim gibi bu yolda yürüyen, uğraşan, yıpranan, canı pahasına bebeğini kucağına almak isteyen herkesin kucağını doldursun, evini çocuk sesleriyle doldursun...

Aycen canım beni 2 defa yazmışsın 32. sıradaki yanlış 46. sıradaki doğru teşekkür ederim
tamam canım hallettim

Rahim filmi cok sorunsuz cekildi ne aci ne agri 5 dk sonra Radyotomda isim bitmisti hic sorun yokmus biraz olsun rahatladim arkadaslar.
ne güzel bende hiç acı duymamıştım .hadi geçmiş olsun

ben 45. sıradayım 1. deneme eşim azospermi yaş 24 benide güncellermisiniz :) inşallah herkesin isteği gönlündeki olur.
ekledim canım tedavin hayırlı olsun

ekledim canım tedavin seninde hayırlı olsun inşallah

canım çok geçmiş olsun canım bende gizli şeker var ilaç kullanıyorum insüline ne zaman başladın

[tr]

Merhaba arkadaşlar.Benim ilk tüp bebek denemem düşükle sonuçlandı.Kısmetse ocak ayında dondurulmuşlarla deneyeceğiz. Rabbim isteyen herkesi çocuk sahibi yapsın.

Kizlar ben bugun dikisleri alırdım..rapor işini de konustum asistab doktorla tupler kapali bile olsa 3 yillik evlilik sarti araniyormus pek mantikli gelmedi..aranizda hic 3 yillik evlilik suresi dolmadan rapor alabilen varmi?raporlu 2500-3000 raporsuz 4500-5000 arasi tutuyor dedi doktor?bu fiyatlar normalmi üniversite hastanesinde?

Canım ilaçlar dahilse normal ama dahi değilse özelden farkı yok.

Teşekkür ederim. Geçen ay düşük yaptım. Rüyamda bir kız çocuğu yani benim kızımmış, adının peri olduğunu söyledi. Ordan esinlendim.

Oyy kıyamam canım benim( Çooook geçmiş olsun Allah sabır versin.İnşallah yuvan güzel evlatlarınla şenlenir.Hem belki peri hanım annesine moral vermek için rüyasına girmiştir

canım çok geçmiş olsun canım bende gizli şeker var ilaç kullanıyorum insüline ne zaman başladın

çok sağol canım, ben pko dan dolayı 5 yıldır ilaç kullanıyodum ama ramazanda şekerim çok yükseldi insülin kullanıcaksın dediler kabul etmedim ama tedaviye başladığımda doktorum kesinlikle insüline başlamam lazım deyince bende başladım yani 2 ayı geçti başlayalı... sende dikkat et canım ben hiç önemsedim, yediğime içtiğime dikkat etmedim, o yüzden ilaç bile kar etmedi artık.

Çok geçmiş olsun arkadaşım böyle durumlarda söz de bulamıyor insan söyleyecek Allah sabır versin bir daha ne sana ne de herhangi bir insan evladına yaşatmasın Rabbim.

Geçmiş olsun canım.

Çok geçmiş olsun arkadaşım böyle durumlarda söz de bulamıyor insan söyleyecek Allah sabır versin bir daha ne sana ne de herhangi bir insan evladına yaşatmasın Rabbim.

çok sağol arkadaşım, amin Rabbim hiç bir kuluna yaşatmasın, bu gebeliğimden çok ders çıkardım inşallah bidahaki sefere daha tedbirli dikkatli olucam

çok sağol arkadaşım, amin Rabbim hiç bir kuluna yaşatmasın, bu gebeliğimden çok ders çıkardım inşallah bidahaki sefere daha tedbirli dikkatli olucam

Allah sabır versin Rabbim neylerse güzel eyler bize kabullenmek düşer ancak((
Dikkat et kendine canım. Önümüzzde çoook güzel günler var.Hem daha uykusuz geceleri yaşatmadı sana bebişler:) Sağlığını ihmal etme ve hep güzel şeyler düşün.Bu forumdaki herkes dualarımda,artık sen de o listeye girdin:))

Çok sağol arkadaşım, Allah razı olsun, gerçekten çok duygulandırdın beni (( 1 haftadır ağlamamak için tutuyodum kendimi ama sen beni iyi dileklerinle ağlatıcaksın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…