2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

merhaba hanımlar bende 29 kasımda iğnelerime başlıyorum uzun protokol tedavim ege üniversitesinde tedavi oluyorum var mı aranızda egede tedavi gören

hayrlı olsun canım inşallah meleğine kavuşursun haydi Bismillah pozitif düşün pozitif olsun inşallah

merhaba hanımlar bende 29 kasımda iğnelerime başlıyorum uzun protokol tedavim ege üniversitesinde tedavi oluyorum var mı aranızda egede tedavi gören

Merhabalar..hayirli olsun tedavin..erol beyde mi tedavi görüyorsun ege de?ben manisadayim celal Bayar Üniversitesinde tayfun ozcakir da tedavi goruyorum ama izmir yakin oldugu icin cok arastirdim izmirdeki doktorlari..erol beyle ilgili guzel seyler okumustum tek sikinti cok yogun oldugu icin doktoru pek gorememek sanirim..gerci cogu doktor icin gecerli bu durum..bide israel aruh var izmirde onun icin de cok iyi diyorlar..tekrar hosgeldin insallah tefavin guzel baslar guzel devam eder ve sonunda cok guzel haberler verirsin bizlere..

yarin sabah bende rahim filmi cektirecegim arkadaslar oradanda ise gitmem gerekli bazi arkadaslar cok agrili oluyor demis radyomari aradim hic agri olmuyor diyor iyicene tedirgin oldum

yarin sabah bende rahim filmi cektirecegim arkadaslar oradanda ise gitmem gerekli bazi arkadaslar cok agrili oluyor demis radyomari aradim hic agri olmuyor diyor iyicene tedirgin oldum

Eğer Radyomarda yaptıracaksan endişelenme. Hiç ağrı hiss etmezsin. Ben bu gün Özel Çapa hastanesinde (Radiomara yakın) HSG çektirdim, dr. sıvı verilirken adet gibi hafif ağrın olacak dedi, ben hiç bir şey hiss etmedim, hatta hiç kanamam olmadı. (3 sene önce çok canımı yakmışlardı, bir süre kan gelmişdi). Tafsiye ederim. Radyomardan çok daha ucuz (275 tl'ye yaptılar, Radyomarda 350 falan var, hatta bir arkadaş 450 ye yaptırdığını söyledi).

Cok agrili bi islem degil...ben anesteziyle cektirmistim agrisi acisi bi yana uyursam daha rahat olurum diye malum muayene olurken bile cok rahat edemiyor insan ister istemez doktorumda anestezili daha iyi demisti cunku uyanikken hsg sirasinda hasta kendini kastigi icin sonus yaniltici olabiliyormus.hsg cekimi zaten 15 dakikalik bi islem ayilmamla birlikte yarim saat kadar surdu kucuk bi serum verdiler o da agrimi kesti zaten..adet agrisindan biraz daha fazlaydi..sanirim birazda duruma bagli benim tuplerde sorun oldugu icin basincli sivi direk rahim icinde kalinca o yuzden agri yapmis olabilir rahat bi gecis olursa tuplerden daha az agri yapar kanimca.insallah guzel sonuclarla donersin agrisiz sizisiz...birde yanina camasir ve ped almayi unutma ayaga kalktığında sivi disari cikacak cunku..simdiden gelmis gecmis olsun...

Gecmis olsun canim..sonuc nasil?

yaa cok tesekkurler orayida biliyorum banada radyomarda Aret beyin hastasiyim dedim indirim yaptilar ayni oldu hemen hemen canim cok sagol olmazsa sabah birde orayi ararim, bir sorun varsa orada soyluyorlarmi yoksa al doktorunami goster diyorlar cnm.

perceneige sagol hayatim umarim sikinti yasamam zaten tedavi gore gore bende panik atak olustu artik anastezi olmadan birsey yaptiramiyorum telefonda 5 dk surecek yeni makine var hic bisey hissetmeyeceksin dediler umarim dogrudur.

Gecmis olsun canim..sonuc nasil?

yaa cok tesekkurler orayida biliyorum banada radyomarda Aret beyin hastasiyim dedim indirim yaptilar ayni oldu hemen hemen canim cok sagol olmazsa sabah birde orayi ararim, bir sorun varsa orada soyluyorlarmi yoksa al doktorunami goster diyorlar cnm.

Bende çok kısa sürdü, 5 dakika ancak olurdu. Sonuç tüpler açık ve normal gözüküyor, yalnız rahimin yukarı kısmında düzensiz nodüller gözüküyor (o kısımda düşük sonrası parça kaldığı için kürtaj olmuşdu). Daha dr.umla konuşmadım. Orda radyoloji dr.u rapor yazıyor zaten. Bir az ilmi terminlerle olsa da anlamak mümkün. Ben kendisine hiç bir şey sormadım, sorsan belki aydınlatıcı cevap verir.

merci canim:)) icimi ferahlattiniz calisirken boyle seylerle ugrasmak birde izin sorunun varsa cok sikintili oluyor halen yoldayim daha eve varmama yarim saat var insallah yakinda kurtulacagim.

bende 29 kasimda basliyorum ignelerime arkadasim, yurt disindayim..1 ay kadar dogum kontrol hapi kullandim simdi adet olmayi bekliyorum 29 kasima kadar olurumda ignelerime baslarim insallah..sizin sorun neydi? bizim hiz sayi ve morfoloji problemimiz var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…