2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

[tr]

ARKADAŞLAR LİSTEYİ GÜNCELLEDİM AMA BİLGİLERİ EKSİK OLAN ARKADAŞLAR VEYA LİSTEYE İSMİNİ EKLETMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR BİLGİLERİNİZİ LÜTFEN PAYLAŞIRMISINIZ.....

merhaba benı de lısteye eklermısınız ılk denemem negatıf ıle sonuclandı aralık adetımde hıstereskopı yapılcak ocak ayındada dondurulmuslardan transfer edılcek
yaş 28
pco ve sperm sorunu yer:izmir irenbe tup bebek merkezi

Mrhb bende 2asilama sonrasi aralik itibariyle tup bebek sevk edildim sorunumuz infertile sebebsiz kisirlik 2 aslilamamda dollenmis ama tutunsmamislardi.simdi ne olucak bilmiyorum cerrahpsad oluyirum edaviyi gebzeden aksaraya 2saat yol cekiyorum en iyi orda sonuc buluruz diye basladik devlet hast.acisindan ucreti 1000 lira ila 1500 lira olarak ilaclara gore degiseblirms.sgk yararlaniyorum

canım bugun önce kendi doktoruma sonra da cildiyeye gittim.tüm testler normal çıktı ama nedeni bulunamadı kaşıntıların(ilaç aldım krem vs.
ha bu arada gebelik testi istediler negatif(((( öpüyorum hepinizi yarın konuşuruz

merhaba arkadaşlar bende varım beni de ekleyin. 33 yaşındayım bizim sorunumuz sperm hareketi az. devlet hastahanesinde 2 aşılamam oldu, yine aynı hastahanede tüp bebek için rapor çıkartmaya çalışıyorum. aralık ayına yetişirse aralıkta, yetişmezse ocak ayında tedavi başlayacak İNŞALLLAHHHH. sanırım bahçeci umut tüp bebekte yaptıracağım. BÜYÜK ALLAH'IM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN İNŞALLAH.hepimiz bebiş sahibi olalım inşallah.

Ellerine saglik canim)) insalllhhhh pozitiflerle dolar listemizz insalllh
inşallah canım bolllll bollllll olsun inşallah listemiz

Bende varim 3. denemem olcak 31 yasindayim merkeze karar veremedim

Sperm azligi hareket çok düşük Kalite az bende tam olmasa da polikistikoverim(doktorlarin tabiri)
canım tedavin hayırlı olsun

hayırlı olsun canım inşallah güzel bir şekilde sonuçlanır tedavin

canım çok zorlu yollardan geciyoruz rabbim emeğimizi boşa çıkarmasın tedavin hayırlı olsun

her şey yolunda gider inşallah canım bende umuttayım

[tr]
bollll olsun listemiz

Aycen canım beni 2 defa yazmışsın 32. sıradaki yanlış 46. sıradaki doğru teşekkür ederim

ben 45. sıradayım 1. deneme eşim azospermi yaş 24 benide güncellermisiniz :) inşallah herkesin isteği gönlündeki olur.

Rahim filmi cok sorunsuz cekildi ne aci ne agri 5 dk sonra Radyotomda isim bitmisti hic sorun yokmus biraz olsun rahatladim arkadaslar.

Slm arkadaşlar bende aranızda yeniyim ama diğer topiklerden beni tanıyan vardır belki aranızda. Benide güzel listenize ekler misiniz.
Yaş : 25, 6,5 yıllık evliyim, sorun : pko. Beylikdüzü medicana'da ekim ayında ilk tüp denememi yatırdım gebe kaldım ama gelişim geriliği ve kalp atışı olmadığı için bu cuma küretaj olucam. İkinciyide Allah nasip kısmet ederse şubatta dondurulmuşlarla deniycez.

bende senin gibi eylul ekimde denemistim dis gebelik olmustu senin adinada cok uzuldum canim bir dahaki sefere insallah sorunsuzca bebegini kucagina alirsin uzulme

canım nerelerdesin daha kürtaj olmamışsın herşeyin hayırlısı ne diyelim görelim mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler.

canım nerelerdesin daha kürtaj olmamışsın herşeyin hayırlısı ne diyelim görelim mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler.

Çalışıyorum canım sürekli takip ediyorum ama fırsat bulup yazamıyorum, kürtajıda hiç sormaya çok sıkıldım bu işten artık doktor kesenin içinde bebeği görünce kalp atışlarını duyarız diye bekletti kalp atışları da olmayınca düşük yapmam için beklettiler düşük yapmayıncada işte cumaya kürtaj olcam. benim şekerle tansiyon problemlerim vardı bu aralar onla uğraşıyorum insüline başladım, bi hafta sonra tansiyon ilacına başlıycam, off iyiki sordun valla ne çok anlatıcak şeyim varmış yine yazabilirim ama sıkmıyım sizi de . Güzel rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…