2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

devlet hast tedavi nasil oluyor hic bilmiyorum cnm ozeldede hic raporlu tedavi gormedim ilk kez gorecegim subatta kismet olursa sistem soyleymis cnm raporu alinca ozeldeki doktotuns bir ay icinde yazdirip eczaneden alman gerekiyormus yasayip gorecegiz.

biz herhalde tıp okusak uzmanlık alanımız zaten belli bi doktor bana demiştiki yarım imam dinden yarım doktor candan eder demişti adamı deli etmiştim şöyle olsa böyle olsa bu tedaviyi uygulasakmı diyecek kadar ileri gitmiştim :)) neyse uzun hikaye ama işin özünde eğer o doktora güvenseydim dış gebelik olduğumu anlıyamayacaktım ve iç kanama ile hastanelik olacaktım adam bırak dış gebelik olduğumu hamile bile olamassın sen demişti rahim kaç mm diye sordum 10mm diyince şüphelendim doğru başka doktora gittim ve yarım doktor olan benim teşhisim doğru çıktı bilmek iyidir arkadaşlar heleki bizler burada birbirimizde çok şey öğreniyoruz allah hepinizden razı olsun rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınha bu arada bu bahsettiğim doktor kocaelide oldukça ünlü bi doktor...

rapor işlemleri nasıl gidiyor zorluyorlarmı seni arkadaşım allah yardımcın olsun..

günaydın kızlarrr
herkese hayırlı günler, hayırlı tedaviler, güzel sonuçlar olan bir gün olsun inşallah :)

Merhaba arkadaşlar

bende aralık ayı histereskopi sonrası inşallah 4. Denememi yapacağım.

Pko,guatr diyabet direnci.....

4 aşılama 3 tüp bebek

2. Aşılama sonrası 8 haftalık gebelik ve bebeğimin kalbi durdu,kürtaj...

1 tüp bebek negatif

2. Ve 3. Sü kimyasal gebelik vee elde var sıfır..

Hakkımızda hayırlısı bende ankaradayım başkent ünv hulusi bülent zeyneloğlu nda 2. Denememi yapacağım inşallah.

rapor işlemleri nasıl gidiyor zorluyorlarmı seni arkadaşım allah yardımcın olsun..

merhaba ebrucugum su ana kadar hic zorlamadi hep kotu tecrubeleri duyup gitmemistim ablam capaya aylarca gidip rapor alamamisti, hastanenin cok pis oldugu kesin canim butun bayanlara ayni ortuyu ortuyorlar ama suleymaniye sistemini kurmus cok hizli ilerliyor esimin test tarihini bekliyoruz umarim bir tesrslik olmaz almam gerekli sperm sayisi az bes kezde micro tutmamis kalkipta ilac kullanin yada asilama yapin derlerse sok olurum asla olmam

canim ya sende aynen benim gibisin hep olumsuz gitmis bundan sonrakinde insallah yuzumuz gulecek.

Canım kimse üzerine alınmasın ama bazı doktorlardan çok daha bilgili buluyorum kendimi.Yani tabi ki bu işin okulunu okumuşlar bilgilerini küçümseyemem ama yalapşap iş yapıyorlar.Ben hatta bazı arkadaşlarımın şu an görüştüğü ünlü bir doktoru dinleseydim şu an çok çok başka şeylerle de uğraşıyor olacaktım.Atıyorum rahimin kalınlığı şu kadar diyor şundan olabilir mi,şöyle yapsak nasıl olur ya da bu durum transferi erteler mi diyorum yüzüme bakıyor adam.Beni menapoza sokacaklardı Allah tan daha önceki gece araştırmıştım bu durumu.İğne verdi hemen git al yapalım dedi.Dışarı çıkar çıkmaz eşime kaç kaç dedim:))) Birisi çikolata kistlerini(2 tane 10 cm den buyuk kistten bahsediyorum) boşaltalım almayalım öyle hamile kal dedi tüp bebek yani.İstemedim çünkü onu da daha önce araştırmıştım.Kistleri tamamen almadığın sürece yaptığın her müdahale rahimde apse enfeksiyon ya da daha büyük sorunlara neden olabiliyor.Hem tüp bebek tutma şansı düşük hem de tutsa bile zorlu bir hamilelik ,erken doğum vs vs .Allah kimseyi doktorcuklarla ve tüccarlarla karşılaştırmasın.Tok açın halinden anlamazmış yaa bu olmazsa bir daha deneriz diyorlar.Sanki çok kolaymış gibi

bünye yapabiliyormuş bazı erkeklerde bu şekilde , ya da vücutta kuvvetli infeksiyonlar varsa devamlı ateş , kabakulak çocukken .. bunlardan da oluyormuş.benim doktorum da hep düşük sizin sayınız demekki dedi , ilk farkedildiginde 20milyon üzerindeydi , buna ragmen şişli memorialdaki sevgisiz doktor bana bebek olamaz dedi , belki ozaman hemen aşılama yapalım deseydi bile olurdu , şimdi ise halimize bak tüp bebegi zorluyoruz..sadece birkaçyüzbincik ile..ki o da tutmayacaktır , bilerek erteliyorum..
Ayrıca haklısın , ne kürler denedik biz de , yok etmekten başka işe yaramadı.sadece birkaç bildgim şey var onları da sık sık paylaştım..şimdi proxeed e dünya paralar döküyoruz , hesapta inanıyoruz ama bakalım..senin durumun benden cok daha iyi ,lütfen ümitsizlige kapılma cnm

hayırlı olsun tedavin canım, benimde doktorum Aysun hanımdı.

canım hala onda mı devam edeceksin? memenun kaldın mı? mesela benim 2,5yıldır gebeliğim hiç olmadı , polikistigim var , gittigimde yine yogun bir gündü ama benden rahim filmi istemedi ben de şaşırdım açıkçası .. eşimde de hiç canlı yok , başlayalım istersen sen iyisin dedi..kafam cok karıştı..
senin adına cok üzüldüm , ama inanıyorum ki yine olacaktır..devam edecek misin aysun hanım'la?

nuna'cım canım , tedavi görüyorken sadece ananas veriyorlar tutunsun bebecigin diye , o da transferden sonra..ensuece'in hakkı var cnm , tedaviye kadar dinleneceksen 1-2 ay o arada yapabilrsin yumurtalıkların gelişsin diye..
Nar için bilemiyorum çok detaylı ama , ben sanat tarihçiyim cnm ve eski insanların aşk konularına , çocuk sahibi olmak istemelerine ve aile kavramlarını simgelemelerinde hep Nar kelimesi var.. Allahın dogurganlıkla ilgili bir meyvesi nar.. İncir ve nar bir kadının karnının içi şeklinde yaratılmış resmen..tarihte de hep konu edilmiş.deva denilmiş bunlara..
Ama dikkat , tedavi sırasında almamalısın tabi , ara vereceksen çoban otunu 2 ay yapabilirsin 10 gün 5 gün ara 10 gün , günde 1 cay bardagı..

Canım bende 6,5 yıllık evliyim senin gibi polikistiğim benimde hiç gebeliğim olmadı, kürtaj olucak olsamda Aysun hanım sayesinde ilkte olsa gebeliğim oldu, ben çok memnun kaldım bütün ekipten, şubattada dondurulmuşlarla deniycez, bence herşeyi açık açık konuş, aklında hiç bi soru işareti kalmasın, o şekilde memnun kalırsan başla. Orası çok kalabalık oluyo gerçekten, ben çalıştığım için çok erken gidip geliyodum

Merhaba arkadaşlar ben bu başlıkta yazıyordum ama biraz aceleci davrandık herhalde tedaviye başladım... Dualarınızı bekliyorum... Acıbadem maslakta bülent beyde başladım.

canim ya sende aynen benim gibisin hep olumsuz gitmis bundan sonrakinde insallah yuzumuz gulecek.

inşallah canım
yenilen pehlivan misali her seferinde daha güçlü kalkıyoruz yerden
ALLAHIM daha büyük sınavlardan acılardan korusun,buda bizim sınavımız,

inşallah bu sefer şeytanın bacağını kıracağız,

ALLAHIM topikteki herkesin kucağını tez zamanda doldursun inşallah

Merhaba arkadaşlar bizde aralık veya ocakta yüksek ihtimal ocakta tüp bebek tedavisine başlıycaz. Bizdeki sorun sperm sayı-morfoloji-hareket o yüzden ilk kez tüp deniycez bakalım Rabbim hayırlısıyla tüm isteyenlere nasip etsin İnşaAllah

teşekkür ederim.
inşallah canım ya ALLAH gönlümüze göre versin.
yaşadığımız sıkıntıların mükafatını bir gün alacağız inşallah.

ALLAH'IM SENİN MERHAMETİNE MUHTAÇ BİZ ACİZ KULLARININ DUALARINI KABUL ET.BİZE SAĞLIKLI,HAYIRLI EVLATLAR NASİB ET.BİZ ACİZ KULLARINI SEVİNDİR.EVLAT HASRETİMİZİ MUTLULUKLA SONLANDIR. HAYIRLI EVLATLAR YETİŞTİRMEMİZİ NASİB ET. BİZE O MUHTEŞEM ANNELİK DUYGUSUNU,SEVGİSİNİ,MUTLULUĞUNU YAŞAT.HANELERİMİZE HUZUR MUTLULUK NASİB ET. SEN BİZİM DUALARIMIZI KABUL EYLE YARABBİM. SAĞLIKLI BEBİŞLERİMİZ KUCAKLARIMIZI DOLDURSUN İNŞALLAH...AMİN AMİN AMİİİİNNN .

umutlu1980 canim ya kararini verdiysen git boyle anketle tamamen kafan karisir birimiz cok methederiz birimiz sayfalar dolusu kotu ani yazariz iyice ne yapacagini sasirirsin sen bilirsin ama bence kafani cok karistirma iyi kotu sonucta herkezde farkli tedavi farkli sonuc oluyor.

saol canım doğru söylüyorsun ama insan iyice içini rahat ettirmek istiyor. Ne manevi nede maddi hataya imkanım yok. Gerçi kusursuz olsun istedikçe hatalar oluyor. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…