ne bileyim canım yaa öyle dedi doktorevet azıcık uçmuş fiyatlar sanki..napalımm elimziden geldiğince yapacagız artık bişeyler..rabbim bizler gibi dileyip isteyen ama bu masrafları karşılayamadıgı için hiç birşey yapamayanların yardımcısı olsun..halimize bin şükürrr..peki ilaçları kendimiz mi alıyoruz yani istediğimiz yerden alabiliomuyuz yoksa merkez tarafından mı temin ediliyo bu ilaçlar?
Sorma aynen:) Bir doktorla görüşmeye gitmiştik.Adamla tıp terimleriyle konuşuyorum görme ama:)))) Doktor bana döndü pardon doktor musunuz dedi :))) Ben hayır deyince adam şaşırdı:) eşim biraz daha okursa olur dedi:))
Zaten ara sıra tıp okusam mı dıyorum:) sonra yaş geçti diyorum:)))Şaka bir yana keşke hiçbirini öğrenme gereği duymasaydım
Kısmet ne diyelim
devlet hast tedavi nasil oluyor hic bilmiyorum cnm ozeldede hic raporlu tedavi gormedim ilk kez gorecegim subatta kismet olursa sistem soyleymis cnm raporu alinca ozeldeki doktotuns bir ay icinde yazdirip eczaneden alman gerekiyormus yasayip gorecegiz.
rapor işlemleri nasıl gidiyor zorluyorlarmı seni arkadaşım allah yardımcın olsun..
rapor işlemleri nasıl gidiyor zorluyorlarmı seni arkadaşım allah yardımcın olsun..
Merhaba arkadaşlar
bende aralık ayı histereskopi sonrası inşallah 4. Denememi yapacağım.
Pko,guatr diyabet direnci.....
4 aşılama 3 tüp bebek
2. Aşılama sonrası 8 haftalık gebelik ve bebeğimin kalbi durdu,kürtaj...
1 tüp bebek negatif
2. Ve 3. Sü kimyasal gebelik vee elde var sıfır..
Hakkımızda hayırlısı bende ankaradayım başkent ünv hulusi bülent zeyneloğlu nda 2. Denememi yapacağım inşallah.
biz herhalde tıp okusak uzmanlık alanımız zaten belli bi doktor bana demiştiki yarım imam dinden yarım doktor candan eder demişti adamı deli etmiştim şöyle olsa böyle olsa bu tedaviyi uygulasakmı diyecek kadar ileri gitmiştim :)) neyse uzun hikaye ama işin özünde eğer o doktora güvenseydim dış gebelik olduğumu anlıyamayacaktım ve iç kanama ile hastanelik olacaktım adam bırak dış gebelik olduğumu hamile bile olamassın sen demişti rahim kaç mm diye sordum 10mm diyince şüphelendim doğru başka doktora gittim ve yarım doktor olan benim teşhisim doğru çıktı bilmek iyidir arkadaşlar heleki bizler burada birbirimizde çok şey öğreniyoruz allah hepinizden razı olsun rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınha bu arada bu bahsettiğim doktor kocaelide oldukça ünlü bi doktor...
hayatim bizdede 2 milyon neler yaptik ne karisimlar ne tedaviler ne paralar sadece sperm artis icin ayri bi hekime bile gittik aylarca ozel tonla seyler yenildi icildi ne kurler denendi yillardir hic degismedi ben o konudan inan yoruldum ama sen dene canim belki sizde ise yarar.
hayırlı olsun tedavin canım, benimde doktorum Aysun hanımdı.
ya başlayamıyorum ki tariflere:)) bir hastalansam:)))
bu arada nasıl beceriyorsun bilmiyorum hem ağlatıyor hem güldürüyorsun melek arkadaşım:)))
ya ben bu söylediklerini adetle başlıcam di mi(( yani olursam tabi bu arada tüp bebek ilaç ve iğneleriyle aynı anda kullanmak kötü değil mi?
canım hala onda mı devam edeceksin? memenun kaldın mı? mesela benim 2,5yıldır gebeliğim hiç olmadı , polikistigim var , gittigimde yine yogun bir gündü ama benden rahim filmi istemedi ben de şaşırdım açıkçası .. eşimde de hiç canlı yok , başlayalım istersen sen iyisin dedi..kafam cok karıştı..
senin adına cok üzüldüm , ama inanıyorum ki yine olacaktır..devam edecek misin aysun hanım'la?
canim ya sende aynen benim gibisin hep olumsuz gitmis bundan sonrakinde insallah yuzumuz gulecek.
teşekkür ederim.gelmiş geçmiş olsun..çok üzüldümm neler yaşamışsınn..bende evlenmeden önce hastane yüzü görmedim desem yeri o yüzden çok hayıflanıyordum kendi kendimee evlendim evleneli hastanelerdeyim diye..ama napalımm herkes kısmetini yaşıyorr inşallahhh sonu güzel olsun inşallahhh muradımızla taçlansın bunca çaba..
umutlu1980 canim ya kararini verdiysen git boyle anketle tamamen kafan karisir birimiz cok methederiz birimiz sayfalar dolusu kotu ani yazariz iyice ne yapacagini sasirirsin sen bilirsin ama bence kafani cok karistirma iyi kotu sonucta herkezde farkli tedavi farkli sonuc oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?