2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

süleymaniyeyi en iyi ben bilirim işini hızlı yapsınlarda allahım kimseyi tedavi için oraya düşürmesin güzel haberlerini bekliyorum inşallah 40 larımız karışır:))

süleymaniyeyi en iyi ben bilirim işini hızlı yapsınlarda allahım kimseyi tedavi için oraya düşürmesin güzel haberlerini bekliyorum inşallah 40 larımız karışır:))

canim ya cok sagol haklisin orada tedavi olmak zor sikintili olur bencede zaten ilk gun bile ortam bana agir geldi beklerken cok agladim diger bayanlar birseymi oldu diye yanima geldi, rapor icin mecburum biraz sabredecegim baktim cok uzatiyorlar raporsuz tedavi olacagim ist. tup aret beyde canim bende senden guzel haberler bekliyorum:)

allah yardımcımız olsun.
Yaşadığımız sıkıntılar sorunlar yetmezmiş gibi bide hastahaneler uğraştırıyor bizim.
Bende bi dahiliye doktoruyla görüşemedim kaşeyi bastıramadım rapora.

ayyyy gece gece ağladım valla

Daha önce de çok tarif okumuştum ama cesaret edemedim dengesini bozarım diye.Bu kez ertelicem diye kullanmayı düşündüm.Ama biliyorsunuz yumurta sorunum var bu ay 2den fazla yumurtam olursa beklemicem başlıcam Allah izin verirse.Teşekkür ederim canım hepinize ayrı ayrı:)))

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:))))

Merhaba canlarım
İyi mi kötü mü bilmiyorum ama galiba hastalandım.Yani leke gibi 2 koyu damla geldi.Yarın doktora gidiyorum.Dua edin benim için.Herşey uygunsa ve yumurtam varsa başlıyoruz((

[tr]

belki bebiş vardır cnm. :)

14 gün geçti. 2 kan 3 idrar testi yaptım hepsi negatif ama şu 2 damlayı görünceye kadar hep az da olsa umudum vardı.Zaten tarlusal da vermişti doktor onu da içtim.biteli 4 gün olmuştu.Sanırım umuduma bir son vermeliyim ama yine de teşekkür ederim canım

Allah gönlüne göre versin canım. Inşaallah herşey istediğin gibi olur. Gönlünü ferah tut bir gün bizde anne olacağız inşallah.

Merhaba canlarım
İyi mi kötü mü bilmiyorum ama galiba hastalandım.Yani leke gibi 2 koyu damla geldi.Yarın doktora gidiyorum.Dua edin benim için.Herşey uygunsa ve yumurtam varsa başlıyoruz((

darısı başıma bende bi adet olabilsem başlıcam ama tık yok allah yolunu açık etsin güzel haberlerle gel bize...

Merhaba canlarım

Guzel haberlerle gel insalllh.. canim acele etme iyice kontrolunu yaptir eger hazir hissetmiyrsan bi dahaki aya kalsin.ama sunuda unutma hergecen vakit lehimize isliyor.rabbim yardimcin olsun..bol bebisli bir topik olacak insallahh..

Bu arada ilk hamisimiz igor nerelerde acaba???

arkadaşlar aranızda ankarada yaptıracak olan varmı? varsa hangi merkezi seçtiniz? ilk deneme olacağı için biraz tedirginim yanıma yoldaş arıyorum sanırım

arkadaşlar aranızda ankarada yaptıracak olan varmı? varsa hangi merkezi seçtiniz? ilk deneme olacağı için biraz tedirginim yanıma yoldaş arıyorum sanırım

canim yasin nekadar kucuk bu yasta boyle bir yukun altina girmissin allahim herzaman yaninda olsun bir yandanda cok avantajlisin yumurtaliklarin cok iyidir insallah birincide tutar cnm

canim yasin nekadar kucuk bu yasta boyle bir yukun altina girmissin allahim herzaman yaninda olsun bir yandanda cok avantajlisin yumurtaliklarin cok iyidir insallah birincide tutar cnm

evet öyle oldu çok erken bu tarz işlere girmemiz inşaAllah avantajımız olur görünüşe göre yumurtalıklar iyi durumda inşaAllah dediğin gibi olurda ilk denememizde nasip eder Rabbim bizede tüm isteyenlerede... çok zormuş gerçekten...

Son düzenleme:
Beni de, beni de ekleyın lısteye arkadaşlar

2.tüp
bebek denemesi
yaş 29
doç.dr murat arslan
doktorum.bir merkeze bağlı değil.
sorun pko & varikosel

Liste baştan aşağı pozitif olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…