2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Arkdaşlar bugün sabah bebeğimi aldılar benden (küretaj oldum), üzgünüm ama Rabbimden sadece sabır diliyorum...

Arkdaşlar bugün sabah bebeğimi aldılar benden (küretaj oldum), üzgünüm ama Rabbimden sadece sabır diliyorum...

Gecmis olsun..soylemesi dile kolay tabii ama vardir bundada bi hayir..insallah son aci tecruben olur bu en yakin zamanda guzel haberler aliriz senden..guzel gunlerin yakin olmasi dilegiyle...

Sabir diliyorum canim RABBIM birdaha yasatmasin inşallah yeni tedavimizde meleklerimiz kucagimizda olur

Beni de, beni de ekleyın lısteye arkadaşlar

2.tüp
bebek denemesi
yaş 29
doç.dr murat arslan
doktorum.bir merkeze bağlı değil.
sorun pko & varikosel

Liste baştan aşağı pozitif olsun inş

canım inşallah listemiz hep pozitif olur.canım bu arada ben seni hatırladım nisanda denemiştin dimi beraber yaptırmıştık.bu arada hayırlı olsun

[tr]

Arkadaşlarım hepinizden Allah razı olsun, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim, Rabbim bi daha böyle bi acı yaşatmasın bana ve hiç kimseye, bugün içimden konuşmak anlatmak dertleşmek hiç gelmiyo sadece susmak istiyorum

Allah gönlüne göre versin canım. Inşaallah herşey istediğin gibi olur. Gönlünü ferah tut bir gün bizde anne olacağız inşallah.

Teşekkür ederim canım.Ama malesef iyi haberlerle dönmedim Minik bir kist görmüştü 10 günde 3.5 cm olmuş bunu eritmeden başlayamayız dedi.Doğum kontrol hapı verdi.Şimdili ertlendi anlayacağınız.

Canım kist 3.5 cm olmuş.doğum kontrol hapına başlıcam.Ertelendi anlayacağın( Sen neler yapıyorsun?

Teşekkür ederim canım.Ama malesef iyi haberlerle dönmedim Minik bir kist görmüştü 10 günde 3.5 cm olmuş bunu eritmeden başlayamayız dedi.Doğum kontrol hapı verdi.Şimdili ertlendi anlayacağınız.
hadi ya üzüldüm canım. inşallah bir an önce erir.bu aksilikler olmadan olmuyor malesef illaki bişey çıkıyor.
bende bugün çok gerildim. zeynep kamilde rapor çıkarma çabasındayım. dahiliyeden geçtim sağlık raporunu kurula götürdüm bana taaaa aralığın 11 ne çıkar gel al dediler deli oldum. eee dedim sonraki işlemler ne kadar sürer 1 ayı bulur dedi.benim tedaviye başlamamda anlayacağın 2 ayı bulacak.hayal kırıklığı oldu. gerçi geç olsun güç olmasın diyorum da hem geç hemde güç oluyor. offf offf. bide troid de nodül var onuda sorun çıkarı diye not düştü.inşallah sorun çıkarmaz.. daha nerede yaptıracağım ondanda emin değilim. ilk düşüncem umut tüp bebek. bakalım hayırlısı.

allah sabırlar versin canım. olsun diye uğraşıp kaybetmek çok daha zor olsa gerek. herşeyde vardır bir hayır demek lazım.

Canım kist 3.5 cm olmuş.doğum kontrol hapına başlıcam.Ertelendi anlayacağın( Sen neler yapıyorsun?

Karmakarisigim bende canim ev tasima ihtimali var..persembe kontrolum var...transfer olacakmi olmayacakmi kaygilardayimmm..embriyolar cozunurmu duzgun bilemiyorum korku ve umut bir arada canim

Nasil yani adetini erteleyen kistmiymis acaba? Nasil eriyecek dogum kontrol hapi yeterli olacakmi? Hakkinda hayirlissi olsun sende bu ay bekleme taraftariydin gec olsun guc olmasin insallh onumuzdeki aya tertemiz bir baslangic yaparsin.hic sikma canini moral depola bol bol

Arkadaşlar bugün kan testi vermeye gidiyorum. Çok zor geçti 12 gün ama geçti çok şükür. Bir miktar kasık ağrısı dışında birşey hissetmiyorum.Dr. Ali sami bey'i aradım rahat ol diyor. İnşallah pozitif olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…