Arkadaşlar bugün kan testi vermeye gidiyorum. Çok zor geçti 12 gün ama geçti çok şükür. Bir miktar kasık ağrısı dışında birşey hissetmiyorum.Dr. Ali sami bey'i aradım rahat ol diyor. İnşallah pozitif olacak...
Teşekkur ederım lısteye eklemışsıncanım inşallah listemiz hep pozitif olur.canım bu arada ben seni hatırladım nisanda denemiştin dimi beraber yaptırmıştık.bu arada hayırlı olsun
Canim inşallah hayirli haberlerle donersin benim doktorum da Ali Sami beydi Konya Novafertlil değil mi
Evet canım Konya novafertil dr.ali sami bey. Saat 2 gibi ararız dediler. Sabırsızlıkla bekliyorum. off vakit geçmiyor
Arkadaşlar bugün kan testi vermeye gidiyorum. Çok zor geçti 12 gün ama geçti çok şükür. Bir miktar kasık ağrısı dışında birşey hissetmiyorum.Dr. Ali sami bey'i aradım rahat ol diyor. İnşallah pozitif olacak...
Teşekkür ederim canım.Ama malesef iyi haberlerle dönmedimMinik bir kist görmüştü 10 günde 3.5 cm olmuş bunu eritmeden başlayamayız dedi.Doğum kontrol hapı verdi.Şimdili ertlendi anlayacağınız.
hayırlı haberlerini bekliyoruzzz. hadi nerdesin yaz bize müjdeli haberi..Arkadaşlar bugün kan testi vermeye gidiyorum. Çok zor geçti 12 gün ama geçti çok şükür. Bir miktar kasık ağrısı dışında birşey hissetmiyorum.Dr. Ali sami bey'i aradım rahat ol diyor. İnşallah pozitif olacak...
hadi ya üzüldüm canım. inşallah bir an önce erir.bu aksilikler olmadan olmuyor malesef illaki bişey çıkıyor.
bende bugün çok gerildim. zeynep kamilde rapor çıkarma çabasındayım. dahiliyeden geçtim sağlık raporunu kurula götürdüm bana taaaa aralığın 11 ne çıkar gel al dediler deli oldum. eee dedim sonraki işlemler ne kadar sürer 1 ayı bulur dedi.benim tedaviye başlamamda anlayacağın 2 ayı bulacak.hayal kırıklığı oldu.gerçi geç olsun güç olmasın diyorum da hem geç hemde güç oluyor. offf offf. bide troid de nodül var onuda sorun çıkarı diye not düştü.inşallah sorun çıkarmaz.. daha nerede yaptıracağım ondanda emin değilim. ilk düşüncem umut tüp bebek. bakalım hayırlısı.
Kıyamam inşallah en yakın sürede gönlünden geçene kavuşursun.Şer bildiklerinizde de hayır vardır derler.Demek ki bebişlerimiz henüz gelmek istemiyor beklicez artık:)) Nodülü de ihmal etme sakın.Doktoruna muhakkak söyle.
Karmakarisigim bende canim ev tasima ihtimali var..persembe kontrolum var...transfer olacakmi olmayacakmi kaygilardayimmm..embriyolar cozunurmu duzgun bilemiyorum korku ve umut bir arada canim
Nasil yani adetini erteleyen kistmiymis acaba? Nasil eriyecek dogum kontrol hapi yeterli olacakmi? Hakkinda hayirlissi olsun sende bu ay bekleme taraftariydin gec olsun guc olmasin insallh onumuzdeki aya tertemiz bir baslangic yaparsin.hic sikma canini moral depola bol bol
cnm bendede kist olusmus doktor ust uste gordugun tedavilerde ilaclardan olusmus belki diger hastaligina kadar erir yine bakariz dedi sikma canini bakarsin kolayca erir.
bekliyoruz canım işte sabırla ALLAH dahada çok sabır versin bize. çok yıpranıyoruz bu süreçte. ALLAH yar ve yardımcımız olsun hepimizin. bu nodül bende 5 yıldır var ne küçülüyo nede büyüyor.takip eden doktorum unut artık onu dedi. bu dahiliye doktoruda her ay takip gerek dedi. maşallahım var her yerimde kist var ama çok şükür zararsızlar.bunlara şükür.
sen ne yaptın nasıl gidiyor?
Cuma gitmiştim kontrole 3.5 cm kist var dedi eritmeden başlamayacak.coraspin ve doğum kontrol hapı verdi.pazartesi başlıcam sonra duruma göre hareket edicez.
Allah dualarımızı kabul etsin canım çok sağol.İnşallah zararsız kistlerin de hemencik kaybolur:)))
canım kan tahlili falan yapıldımı? leke leke geliyor hala demiştin.
kesin kist mi?
umutlan diye demiyorum ama bebiş falan olmasın.
En son salı yaptırdım yanlış hatırlamıyorsam.Negatifti.Ya kaç kişi aynı şeyi söyledi hatta annem bile ama doktor kist dedi bilmiyorum.Bir arkadaşım defalarca kan testi yapmış negatifmiş hatta adet de olmuş 2 buçuk aylıkken hamile olduğunu öğrenmiş belirtilerimi kendine benzetti.Umutlanmak da istemiyorum 16 gündür hergün umutla yatıp kalkıp sonra hayal kırıklığına uğruyorum.Allah nasip ettiyse kim ne yaparsa yapsın elbet kavuşurum ama ben beklemekten ummaktan yoruldum.Görücez diyelim:)))
şu doğum kontrol hapına başlamadan bi daha kan testi yaptırsan canım. ne olur ne olmaz. ya bende kendimi çok psikolojik hamile yaptım ama yinede adetim 3 günden fazla gecikmezdi. sen bi daha test yaptır bence hemde sabah erken git yaptır. sonrasında başla ilaca.
benim bi arkadaşım gebe kaldığında normal adet oldu ama az az geldi. doktor tavsiyesiyle ilaca başlayacaktı senin normal yolla çocuğun olmaz demiş kıza kızda yıkıldı tabi ilaca başlayacaktı adet bitiminde şans bu ya kız bi gebelik testi yaptı bi baktı hamile.doktora gitti fırça atmaya doktor çok şaşırmış nasıl olur demiş mucize bu demiş.burasıda acıbadem hastahanesi yani. ve testen 1 hafta önce ultrasonda bakıldı ve kesin konuşuldu.
bu arada ablamda ikinci bebeğine hamile. 4 haftalıkmış ultrasonda görünmemiş ama kanda görülmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?