2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

çok sağol canım..bütün dualarına amin diyorum.Allahım herkese sağlıkla nasip etsin inşallah..canım benden rahim filmi istemediler.ne öncesinde ne de şimdi.benim bi kaç yıl önce çekilmiş bir rahim filmim vardı bir de ameiyatta açık old söylenince gerek duymadılar heralde.

arkdaşlar tedavim başladı pregon 300 ilk iğneyi vuruldum perşembe saat 2 de kontrolüm var heyacan üst seviyede dua edin inşallah başarıyla sonucu alırım

arkdaşlar tedavim başladı pregon 300 ilk iğneyi vuruldum perşembe saat 2 de kontrolüm var heyacan üst seviyede dua edin inşallah başarıyla sonucu alırım

hayırlısı olsun sonucun pozitif olup kuzunu kucağına alırsın insallah

canim cok guzel bir haber bol bol kaliteli yumurtalarin olsun ikiz bebis haberlerin gelsin gelismelerden haberdar et:))

canım rabbim sana sabır versin inşallah yeni bir mucize yollar sana bu kez sonuna kadar seninle olan mucize ve acını biraz olsun dindir

hmm anladım canım banada ameliyatta açık demişlerdi ama ameliyattan bir hafta sonrada kapanabilirmuş burada kontrol olduğum kendi doktorum öyle söyledi bende acaba çektirsem mi diye düşündüm gerek olursa diye sormazlarsa aslında gerekte yok

canım normalde 3.gün başlanıyor ama 4. gün de olabilir demişti doktorum.Belli bir incelikte olmazsa embriyo tutunması zor oluyor.Hayırlısı olsun canını sıkma.Bu arada başlayacağı gün hormon testleri istemek zorunda ona göre iğne dozajı belirleniyor.

ben bebeğim öldükten sonra meryem suresini okudum hamile kalmaya yardımcı olabildiğini duydum ilk önceleri onun için okudum ama sonra beni rahatlatmaya başladı bir de din kültürü öğretmenimiz bir dua verdi onu okuyorum dualar bana güç veriyor yakında yasin suresine başalyacağım hem meleğim hem de kendim için okuyacağım siz de isterseniz okuyabilirsiniz iyi geliyor

öyle zor ki kaybetmek seni çok iyi anlıyorum.Rabbim acılarını bir nebze de olsa hafifletecek hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah en kısa zamanda

ben de çok endişeliydim..senin gibi acaba çekmeli miydik dedim aşılamam tutmayınca.dra dedim tüplerim kapalı olabilir mi falan.sanmıyorum dedi çektirmedi yani.ayrıca ben tüpleri kapalı olanlara da tüp bebek yapıldığını duyunca rahatlamıştım biraz.demek ki çok da gerek yok bu aşamada..ama sen yine de gideceğin dra sor..cevabını benimle de paylaşırsan sevinirim canım

Merhaba arkadaslar.kadınlar klübunde yeni üye oldum..sizler gibi bnmde sorunum cocuk sahibi olmak malesef ki sorunumuz azosperm ve nerden baslasak bilemiyorum iyi bir doktor iyi bir klinik sart yardımınıza ihtiyacım var

öyle zor ki kaybetmek seni çok iyi anlıyorum.Rabbim acılarını bir nebze de olsa hafifletecek hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah en kısa zamanda
inşallah sende yavrunu kucağına sağlıkla alırsın Allah yavruna uzun ömür ve sağlık versin

tamam canım eğer kendime uygun bir doktor bulursam sorarım ve öğreniröğrenmez sana yazarım

Merhaba arkadaslar.kadınlar klübunde yeni üye oldum..sizler gibi bnmde sorunum cocuk sahibi olmak malesef ki sorunumuz azosperm ve nerden baslasak bilemiyorum iyi bir doktor iyi bir klinik sart yardımınıza ihtiyacım var

merhabalar cnm sikintili bir surec bizde hangi doktor hangi hastane tam olarak bilemiyoruz sadece gecmis iyi deneyimleri olanlari deniyoruz sen bize gore bir adim ondesin hemsiresin sanirim is cevrenden daha cok duyabilirsin bakarsin sende bize yardimci olursun:)

canım ne sormak istediğini tam olarak anlamadım...hangi şehirdesin.kaç yaşındasın.bunlara göre tabi ki iyi bir doktor bulmalısın önce

evet hemşireyim ama vu süreci öyle kolay herkes e acamıyorsunuz cünkü hala insanlar cahil ve bakıs acıları ile umudunu kırıyorlar tıbbi olarak daha yakınım evet en azından ilk olarak medicalparkta bi doktora gittik ama umut kırıcıydı sonra Bahçeci de emre bakırcıoğlu iyi ve olumluydu ama oraso mı baska yer mi kararsızım siz nereye gidiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…