inşallah bu kez yine tutar ve Allah ım sonuna kadar getirip kucağına almayı nasip eder..
Rabbim bu yolda olup evlat isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.
birşey soracağım canım tüp bebek için rahim filmi isterler mi? aşılama için gerekli görüyorlar ama tüp bebekte isterler mi ondan emin olamadım :26:
Canım bir de bunu oku. Belki hikayesi sana güç verir.
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/341476-canimin-cogu-kaldi-sizde.html
arkdaşlar tedavim başladı pregon 300 ilk iğneyi vuruldum perşembe saat 2 de kontrolüm var heyacan üst seviyede dua edin inşallah başarıyla sonucu alırım
arkdaşlar tedavim başladı pregon 300 ilk iğneyi vuruldum perşembe saat 2 de kontrolüm var heyacan üst seviyede dua edin inşallah başarıyla sonucu alırım
arkadaslar acımı paylastığınız ve destekleriniz için tesekkür ederim etrafımdaki arkadaslarımla paylasamıyorum ben konusmayı cok sevmiyorum ancak yazabiliyorum kızım öldüğünden beri forumlara misafir olarak giriyorum ve onlarında benim gibi olduğunu görüyorum her okuduğumda benim de duygularıma tercuman oluyorlar diyorum
yukarıda bir tablo gördüm bazı eksiklikler için yazıyorum
aşılama tedavisi sonucu bir dış gebelik geçirdim ve ilaç ile gebeliğim sonlandırıldı sonra tüplerde tıkanma olabilir diye bir operasyon geçirdim tıkanıklık açıldı sonra psikolojim bozuldu bir benim basıma geliyor sandım hemen tüp bebek denedim olmadıcok ağlamıstım kötü geçti her asama tutmamasına sasmadım
2. tüp bebek denemem de daha rahattım ölen kızıma hamile kaldım hersey iyiydi 28. haftada kanamam oldu doğum durduruldu uğraştık ama kızım 31. haftada yine doğmak istedi ve basardı ilk günler iyiydi sonra bağırsak sorunu yüzünden kaybettik
ocak ayında eğer Allah nasip ederse 3. denememi yapacağım dondurulmuslarla kızımın kardesleriyle :)
size tavsiyem güvendiğiniz bir doktor ile yola devam edin benim doktorum kızımın ölümünün eretesi günü evime geldi ve bu acını ancak yeni bir bebek hafifletebilir dedi vücudunu ve kendini topla hemen yapalım dedi her gittiğimde bana sarılıyor göz yaşlarımı siliyor onun gözlerinde de acımı hissettiğini hissediyorum
her başarısızlıktan sonra hep tuttu ellerimi bana güç verdi bunları niye söylüyorum doktorunun sizi anlaması önemli
bütün arkadaşlarım insallah hayırlı sağlıklı ve UZUN ÖMÜRLÜ evlat sahibi olmalarını diliyorum
hmm anladım canım banada ameliyatta açık demişlerdi ama ameliyattan bir hafta sonrada kapanabilirmuş burada kontrol olduğum kendi doktorum öyle söyledi bende acaba çektirsem mi diye düşündüm gerek olursa diye sormazlarsa aslında gerekte yokçok sağol canım..bütün dualarına amin diyorum.Allahım herkese sağlıkla nasip etsin inşallah..canım benden rahim filmi istemediler.ne öncesinde ne de şimdi.benim bi kaç yıl önce çekilmiş bir rahim filmim vardı bir de ameiyatta açık old söylenince gerek duymadılar heralde.
arkadaşlar doktora gittim yarın sabah tekrar gideceğim adetimin bugün 2. günü rahim yeterince incelmemiş 6.7 mm yarın tekrar bakıcaz dedi kafam karıştı tüp bebek tedavisine adetin kaçıncı günü başlanıyor bilen varmı ya yarın 5mm altına inmesse tedavi ertelenirmi bilgisi olanlar yardım lütfennn birde daha hiç bir test istemedi bizden bu normalmi..:18:
canım rabbim sana sabır versin inşallah yeni bir mucize yollar sana bu kez sonuna kadar seninle olan mucize ve acını biraz olsun dindir
arkadaslar acımı paylastığınız ve destekleriniz için tesekkür ederim etrafımdaki arkadaslarımla paylasamıyorum ben konusmayı cok sevmiyorum ancak yazabiliyorum kızım öldüğünden beri forumlara misafir olarak giriyorum ve onlarında benim gibi olduğunu görüyorum her okuduğumda benim de duygularıma tercuman oluyorlar diyorum
yukarıda bir tablo gördüm bazı eksiklikler için yazıyorum
aşılama tedavisi sonucu bir dış gebelik geçirdim ve ilaç ile gebeliğim sonlandırıldı sonra tüplerde tıkanma olabilir diye bir operasyon geçirdim tıkanıklık açıldı sonra psikolojim bozuldu bir benim basıma geliyor sandım hemen tüp bebek denedim olmadıcok ağlamıstım kötü geçti her asama tutmamasına sasmadım
2. tüp bebek denemem de daha rahattım ölen kızıma hamile kaldım hersey iyiydi 28. haftada kanamam oldu doğum durduruldu uğraştık ama kızım 31. haftada yine doğmak istedi ve basardı ilk günler iyiydi sonra bağırsak sorunu yüzünden kaybettik
ocak ayında eğer Allah nasip ederse 3. denememi yapacağım dondurulmuslarla kızımın kardesleriyle :)
size tavsiyem güvendiğiniz bir doktor ile yola devam edin benim doktorum kızımın ölümünün eretesi günü evime geldi ve bu acını ancak yeni bir bebek hafifletebilir dedi vücudunu ve kendini topla hemen yapalım dedi her gittiğimde bana sarılıyor göz yaşlarımı siliyor onun gözlerinde de acımı hissettiğini hissediyorum
her başarısızlıktan sonra hep tuttu ellerimi bana güç verdi bunları niye söylüyorum doktorunun sizi anlaması önemli
bütün arkadaşlarım insallah hayırlı sağlıklı ve UZUN ÖMÜRLÜ evlat sahibi olmalarını diliyorum
hmm anladım canım banada ameliyatta açık demişlerdi ama ameliyattan bir hafta sonrada kapanabilirmuş burada kontrol olduğum kendi doktorum öyle söyledi bende acaba çektirsem mi diye düşündüm gerek olursa diye sormazlarsa aslında gerekte yok
inşallah sende yavrunu kucağına sağlıkla alırsın Allah yavruna uzun ömür ve sağlık versinöyle zor ki kaybetmek seni çok iyi anlıyorum.Rabbim acılarını bir nebze de olsa hafifletecek hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah en kısa zamanda
inşallah sende yavrunu kucağına sağlıkla alırsın Allah yavruna uzun ömür ve sağlık versin[/QUO
ben hamile değilim canım..o takvimi kaldıramadığım için orda...maalesef ben de kaybettim...şimdi 30 haftalık olacaktı işte...ama yine amin diyorum duana yeni başlangıçlar için
tamam canım eğer kendime uygun bir doktor bulursam sorarım ve öğreniröğrenmez sana yazarımben de çok endişeliydim..senin gibi acaba çekmeli miydik dedim aşılamam tutmayınca.dra dedim tüplerim kapalı olabilir mi falan.sanmıyorum dedi çektirmedi yani.ayrıca ben tüpleri kapalı olanlara da tüp bebek yapıldığını duyunca rahatlamıştım biraz.demek ki çok da gerek yok bu aşamada..ama sen yine de gideceğin dra sor..cevabını benimle de paylaşırsan sevinirim canım
Merhaba arkadaslar.kadınlar klübunde yeni üye oldum..sizler gibi bnmde sorunum cocuk sahibi olmakmalesef ki sorunumuz azosperm ve nerden baslasak bilemiyorum iyi bir doktor iyi bir klinik sart yardımınıza ihtiyacım var
Merhaba arkadaslar.kadınlar klübunde yeni üye oldum..sizler gibi bnmde sorunum cocuk sahibi olmakmalesef ki sorunumuz azosperm ve nerden baslasak bilemiyorum iyi bir doktor iyi bir klinik sart yardımınıza ihtiyacım var
evet hemşireyim ama vu süreci öyle kolay herkes e acamıyorsunuz cünkü hala insanlar cahil ve bakıs acıları ile umudunu kırıyorlar tıbbi olarak daha yakınım evet en azından ilk olarak medicalparkta bi doktora gittik ama umut kırıcıydı sonra Bahçeci de emre bakırcıoğlu iyi ve olumluydu ama oraso mı baska yer mi kararsızım siz nereye gidiyorsunuzmerhabalar cnm sikintili bir surec bizde hangi doktor hangi hastane tam olarak bilemiyoruz sadece gecmis iyi deneyimleri olanlari deniyoruz sen bize gore bir adim ondesin hemsiresin sanirim is cevrenden daha cok duyabilirsin bakarsin sende bize yardimci olursun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?