Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben geçen transferimde hata yapıp herkese söyledim, adım atsam aman dikkat et seninki tüp bebek düşük tehliken çok olur diyorlardı.Sonunda öyle de oldu .Bu sefer kimseye söylemiycem. Bakalım söylemeden nasıl idare edeceğim.
Slm arkadaşlar arnızda merional kullanan oldumu acaba.ben bugün ikinci iğnemi yaptım çok uykum geliyo biraz midem bulandı bu konuda fikri olan varmı yazarsanız sevinirim
Arkadaşlar benim de kısmetse transferim ocak ayında gerçekleşecek. Kasım ayında histeroskopi oldum, doktor ikinci adetinde gel dedi ama ben adet olamıyorum aynı durumu yaşayan var mı, histeroskopi sonrası adeti geciken?
bende 30 eylül de histereskopi ile ameliyat oldum 15 gün sonra tam günümde adet oldum yani 15 ekim o günden beri adet olamıyorum tarlusal içtim bugün biteli 9 gün oldu test yaptım 3 tane sonuç tek çizgii günüm hiç şaşmazdı doktorumbekle diyo çıldırıcam kafayı yiyicem bende yani arkadaşım kelin ilacı olsa kafasına sürer misali![]()
Öldümm yorgunluktannn transfere kadar hasta olmazsam iyidir;(( evi temizledik ..off her yerim agriyor
Kizlar neler yapiyosunuuuz?? Ben haftaya doktora gidicem heyecanla o gunu bekliyorumm![]()
hayat ne tuhaf cevremde okadar cok hamile kaldigina uzulen hic hazir degildim diyen, gebelige ragmen sigara icmeye devam eden arkadasim varki bense evlendigim ilk gunden bu yana hazirdim ama elde var sifir.
o kadar cok igne ve ilac ictimki negatif sonuctan 5 gun sonra yani bugun oldum adet ama cok tuhaf regl gibi degil icim cok kotu dr tekrar deneyelim ocakta diyo ama cok kararsizim..tekrar o igneler o şişlik stres git gel 2 günde bir hastaneye çok zor sonuç iyi olucaksa baslamak istiyorum ama cok kararsizim??
hanımlar günaydın aranızda uzun protokol tedavisi gören var mı bir şey sormak istiyorum.
o kadar cok igne ve ilac ictimki negatif sonuctan 5 gun sonra yani bugun oldum adet ama cok tuhaf regl gibi degil icim cok kotu dr tekrar deneyelim ocakta diyo ama cok kararsizim..tekrar o igneler o şişlik stres git gel 2 günde bir hastaneye çok zor sonuç iyi olucaksa baslamak istiyorum ama cok kararsizim??
selam arkadaşlar bende şubatta istanbul emsey yada ankara genartta tüp bebek düşünüyorum ama tam olarak karar veremedim.
emsey yada genartla ilgili bilginiz var mı acaba?tavsiyeleriniz?
32 yaşındayım istanbul altunizade eurofertil de bir negatif denemem var. problemimiz
benim östrojen yüksek ve yumurta az bende
eşimde ise morfoloji %3 ve ileri hızlı hareket sıfır
benimle benzer durum yaşayan var mı aranızda?
Canim oncelikle hic moralini bozma, insallah hersey gonlunce olur. Ama sunu soylemek istiyorum, bence ocak cok erken. Ben haziranda denemistim inanirmisin adetim ekimde duzene girdi. Doktorlar 1 ay ara verseniz yeter diyolar ama bence cok cok az. O kadar ilac kullaniyoruz vucut kendini bence 3-4 ay toparlamali. Tabii bu benim fikrim
kimse cvp yazmadı![]()