• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Slm arkadaşlar arnızda merional kullanan oldumu acaba.ben bugün ikinci iğnemi yaptım çok uykum geliyo biraz midem bulandı bu konuda fikri olan varmı yazarsanız sevinirim

Ben geçen transferimde hata yapıp herkese söyledim, adım atsam aman dikkat et seninki tüp bebek düşük tehliken çok olur diyorlardı.Sonunda öyle de oldu .Bu sefer kimseye söylemiycem. Bakalım söylemeden nasıl idare edeceğim.

Bende ilkinde rahmetli kayinvaldeme kimseye soyleme demistim oda gunlerce aglayip tum akrabalarina telefonla anlatmis uzuntusunu paylasmis butun akrabalarimiz bana telefon acmisti kendimi kotu hissetmistim su anda zaten bilmeyen kimse yok sadece transfer zamanlarimi ailem haric kimseye soylemiyorum artik:))

selam arkadaşlar bende şubatta istanbul emsey yada ankara genartta tüp bebek düşünüyorum ama tam olarak karar veremedim.

emsey yada genartla ilgili bilginiz var mı acaba?tavsiyeleriniz?

32 yaşındayım istanbul altunizade eurofertil de bir negatif denemem var. problemimiz

benim östrojen yüksek ve yumurta az bende

eşimde ise morfoloji %3 ve ileri hızlı hareket sıfır

benimle benzer durum yaşayan var mı aranızda?

Son düzenleme:
Arkadaşlar benim de kısmetse transferim ocak ayında gerçekleşecek. Kasım ayında histeroskopi oldum, doktor ikinci adetinde gel dedi ama ben adet olamıyorum aynı durumu yaşayan var mı, histeroskopi sonrası adeti geciken?

bende 30 eylül de histereskopi ile ameliyat oldum 15 gün sonra tam günümde adet oldum yani 15 ekim o günden beri adet olamıyorum tarlusal içtim bugün biteli 9 gün oldu test yaptım 3 tane sonuç tek çizgii günüm hiç şaşmazdı doktorumbekle diyo çıldırıcam kafayı yiyicem bende yani arkadaşım kelin ilacı olsa kafasına sürer misali:1:

bende 30 eylül de histereskopi ile ameliyat oldum 15 gün sonra tam günümde adet oldum yani 15 ekim o günden beri adet olamıyorum tarlusal içtim bugün biteli 9 gün oldu test yaptım 3 tane sonuç tek çizgii günüm hiç şaşmazdı doktorumbekle diyo çıldırıcam kafayı yiyicem bende yani arkadaşım kelin ilacı olsa kafasına sürer misali:1:

canım ben de aynı dertten muzdarıptım. düzenimde hiç aksama olmamıştı.bu ay adet olmadım.sayısını hatırlamıyorum bir sürü kan ve idrar testi yaptırdım negatif çıktı.doktorum tarlusal verdi bitince 10 gün bekle dedi ama ben de senin gibi sabırsız olduğum için 7.gün sanırım tekrar gittim.o sırada muayenede 3.5 lik kist görüldü.bu ay tüp bebeke başlayacaktık.kist yüzünden ertelendi.Tarlusalın sonucunu bekleyemediğim için doktorum dogum kontrol hapı verdi(Ginera).Kullanmaya başladığımın 2.günü adet belirtilerim basladı bugun 7.gün ve hala kanamam var.korktuğum için doktorumu aradım ama ilacı kesmeden devam et dedi.Fikrimi sorarsan 10.günü de bekle olmazsan sonrasında bir muayene ol.Ancak bildiğim kadarıyla yapılan her operasyon ve ameliyattan sonra erken ya da geç adet olma ihtimali her zaman vardır.Sıkıntı yapma doktoruna güven:))

Öldümm yorgunluktannn transfere kadar hasta olmazsam iyidir;(( evi temizledik ..off her yerim agriyor

ahh hemşirem ahh:))) senin ev taşıman bana dert oldu:))) neyse hazırlık oldu işte :)hamile hamile yapamazdın zaten hehehe:))) yarını merakla bekliyorum dualarımdasın canım.aralık annesi olacak benim arkadaşım:))) Pamuk olsun Ozan beyin elleri su gibi sürsün operasyon veee yeğenlerim gelsin bakiyim bir an önce.çok bekledi annesi:)))Rabbim yardımcın olsun:)))

hayat ne tuhaf cevremde okadar cok hamile kaldigina uzulen hic hazir degildim diyen, gebelige ragmen sigara icmeye devam eden arkadasim varki bense evlendigim ilk gunden bu yana hazirdim ama elde var sifir.

hayat ne tuhaf cevremde okadar cok hamile kaldigina uzulen hic hazir degildim diyen, gebelige ragmen sigara icmeye devam eden arkadasim varki bense evlendigim ilk gunden bu yana hazirdim ama elde var sifir.

Canim ne kadar haklisin.. Benim de abim ve esi aile icinde cok problem yasiyolar. 2 tane cocuklari var ikiside kazayla oldu. Suan ikizlere hamile oldugunu ogrendik. Ben burda ne kadar caba veriyorum cocugum olsun diye, o suan ikizleri aldirmak icin doktor arastiriyo..

o kadar cok igne ve ilac ictimki negatif sonuctan 5 gun sonra yani bugun oldum adet ama cok tuhaf regl gibi degil icim cok kotu dr tekrar deneyelim ocakta diyo ama cok kararsizim..tekrar o igneler o şişlik stres git gel 2 günde bir hastaneye çok zor sonuç iyi olucaksa baslamak istiyorum ama cok kararsizim??

Sizin tedavi sureciniz nasildi..bende yumurta az erkek inferti var acaba histeroskopi mi yaptirsam hocaya demistim ama gerek yok demisti sizce bildiginiz seyleri paylasin lutfen??

o kadar cok igne ve ilac ictimki negatif sonuctan 5 gun sonra yani bugun oldum adet ama cok tuhaf regl gibi degil icim cok kotu dr tekrar deneyelim ocakta diyo ama cok kararsizim..tekrar o igneler o şişlik stres git gel 2 günde bir hastaneye çok zor sonuç iyi olucaksa baslamak istiyorum ama cok kararsizim??

Canim oncelikle hic moralini bozma, insallah hersey gonlunce olur. Ama sunu soylemek istiyorum, bence ocak cok erken. Ben haziranda denemistim inanirmisin adetim ekimde duzene girdi. Doktorlar 1 ay ara verseniz yeter diyolar ama bence cok cok az. O kadar ilac kullaniyoruz vucut kendini bence 3-4 ay toparlamali. Tabii bu benim fikrim

canım benim ben de ilk denememi eylülde yaptırdım.bu ay tekrar deneyecektik ama düzensizlik ,kist yani anlayacağın bazı olumsuzluklar oldu ertelendi.Daha yolun çok başındayız.Duygularını çok iyi anlıyorum hepimiz bir an önce anne olmak istiyoruz ama sabırlı olmak zorundayız.Hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza aldığımızda bu zor günleri geride bırakıcaz.Çevremde 12. denemesinde bu isteğine kavuşan insanlar var.Hala 7. - 8. denemelerine daha yeni başlayan insanlar var.Herkesin derdi kendine büyük evet.ama ben bunca insanın yanında umutsuzluğa kapılacak kadar lüksümüz olduğunu düşünmüyorum.onların sabrı ve yaşadıkları bize ders olmalı ,güçlendirmeli.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah 2. denemen son olur ve evladına kavuşursun.Moralini yüksek tut ve maddi gücün el verdiği sürece çok ertelemeden tekrar dene.Doktorun zaten seni bu konuda yönlendirecektir yani uygun zaman açısından.

selam arkadaşlar bende şubatta istanbul emsey yada ankara genartta tüp bebek düşünüyorum ama tam olarak karar veremedim.

emsey yada genartla ilgili bilginiz var mı acaba?tavsiyeleriniz?

32 yaşındayım istanbul altunizade eurofertil de bir negatif denemem var. problemimiz

benim östrojen yüksek ve yumurta az bende

eşimde ise morfoloji %3 ve ileri hızlı hareket sıfır

benimle benzer durum yaşayan var mı aranızda?

kimse cvp yazmadı:53:

Canim oncelikle hic moralini bozma, insallah hersey gonlunce olur. Ama sunu soylemek istiyorum, bence ocak cok erken. Ben haziranda denemistim inanirmisin adetim ekimde duzene girdi. Doktorlar 1 ay ara verseniz yeter diyolar ama bence cok cok az. O kadar ilac kullaniyoruz vucut kendini bence 3-4 ay toparlamali. Tabii bu benim fikrim

Ewet bende farkindayim düzensizlikler olacagini biliyorum ki benim reglim hic duzensiz olmaz..dr deneyelim diyo 21.gunu gel dedi hoca ile gorusup psikolojimi anlatiyim diyorum rezervimde az oldugu icin beklemektende korkuyorum Allahim hepimizin yardimcisi olsun tesekkurler yorumlariniz icin

Back
X