• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

ben uc ayri hastanede yillardir tedavi gordum doktorlarimin hicbiri varikosel ameliyatini esimden istemediler neden acaba bu test sadece sayi az oluncami yapiliyor arkadaslar.

canim esin urologa muayene olmustur eminim, muayene sirasinda doktorun varikoseli teshis etmesi lazim, bizim doktor varla yok arasi dedi var gibi birinci derece en dusuk derece yani..ultrason falanda cekiliyormus sanirim tespit icin ama yaniltici oldugunu soyluyorlar..yani ameliyat varikosel teshisi oldugunda yapiliyor ama yinede birinci derece ise cok fayda etmeyecegi soyleniyor..bizimki birinci dereceydi hemen tup bebeg basladik..spermlerdeki dalgali degerler varikosel isaretiymis..basit olarak damarlardaki genisleme ile testislerdeki sicaklik artiyor ve sperler zarar goruyor.. olurda eger olurda sonuc alamazsak varikosel ameliyatini dusunebiliriz belki..sizin sorun nedir?

Son düzenleme:
bizdede esimin sperm sayisi dusuk 2 milyon cikiyor alti yildir her testte;)) kromozzon ve genetik testler yaptirdi urologlada gorustu sayi az onun disinda sorun yok denildi cocukken atesli hastalik gecirmis gunlerce hastanede yatmis ondan olabilir diyorlar tabi bu bii ihtimall

bizdede esimin sperm sayisi dusuk 2 milyon cikiyor alti yildir her testte;)) kromozzon ve genetik testler yaptirdi urologlada gorustu sayi az onun disinda sorun yok denildi cocukken atesli hastalik gecirmis gunlerce hastanede yatmis ondan olabilir diyorlar tabi bu bii ihtimall

anladim canim:( hep ayni sayi cikmasi cok ilginc..kurler falan hic fayda etmedimi? morfolojiniz nasil?

Son düzenleme:
anladim canim, evet atesli hastalik gecirmke nedenler arasinda dogrudur:( hep ayni sayi cikmasi cok ilginc..kurler falan hic fayda etmedimi? morfolojiniz nasil?

denemedigimiz kur ve hazirlik kalmadi inan kurlerden biktim artik... ne ise yariyor hangi bunyeye yararli kimse bilmiyor artik hic yapmak icimden gelmiyor;) morfoloji normal cnm, sen hangi hastanede tedavi goruyorsun cnm

denemedigimiz kur ve hazirlik kalmadi inan kurlerden biktim artik... ne ise yariyor hangi bunyeye yararli kimse bilmiyor artik hic yapmak icimden gelmiyor;) morfoloji normal cnm, sen hangi hastanede tedavi goruyorsun cnm

m

ben yurt disindayim canim bizim morfoloji ve sayi problemimiz var..o yuzden hic beklemeyelim dedik basladik..tup bebek icin 2 milyon iyi bir sayi heleki morfolojinizde iyiymis sende de bir sorun yok gibi gorunuyor yani sansiniz cok yuksek..denediniz mi daha once?

evet canim bir suru takviye kullandik ama bence stres en onemli etken, gunden gune degistiriyor sayilari..takviyeler ise yaradimiii hem evet hem hayir diyebilirim cunku rakamlar surekli dalgali hani hep bi yuselis yoktu yani..keciboynuzu kuru hizi arttirdi diyebilirim..bunun disinda varikosel icin damarlara iyi gelen (yani aslinda bacaktaki varislere iyi gelen bir ilac ) kullandik esim ilaci aldiginda bir rahatlama oldugunu soyluyordu..arti KoenzimQ10, L arginin, Fertile aid (proxeed plus in bir benzeri) baskaa aksamlari keciboynuzu kuru sabhalari bir kasik pekmezi, morfolojiye iyi geldigini duydugumuz cam agaci ozlu adini simdi hatirlayamadim bir ilac ve birkac vitamin daha..esim bunlari aliyordu ama bir yandanda bu kadar vitamin iyimi kotumu karar veremiyorduk rakamlarda dalgali oldugu icin anlamak zordu..
iyi dileklerin icin tesekkur ederim insallah hepimiz bir an evvel kavusuruz bebislerimize....neden 5 milyon olmasini bekliyor doktor? insallah dedikleri gibi normal yoldan olurda biran once kavusurusn minigine..

Canim ben de kullandiriyorum ayni seyleri,ama keciboynuzu varikosele infeksiyonluya zararli, bize cok zararli geldi dikkat edin cnm.
Sayilar 5milyon ve uzeri tup bebek sansi %40mis cnm, bizim durumumuz icin ise %3%4diyorlar,sans yukselsin diye proxeed e devam Allahın izniyle..
5milyona getirelim en az dedi doktorum,Ocak sonunu bekliyorum..insallah yeni yasima anne olarak girerim, sana da bir an once guzel bir melek diliyorum canim..

m
ben yurt disindayim canim bizim morfoloji ve sayi problemimiz var..o yuzden hic beklemeyelim dedik basladik..tup bebek icin 2 milyon iyi bir sayi heleki morfolojinizde iyiymis sende de bir sorun yok gibi gorunuyor yani sansiniz cok yuksek..denediniz mi daha once?

cok iyi hastanelerde 5 defa tup denedik tutmadi cnm cim yaa. subattada altinci insallah:))

Canim ben de kullandiriyorum ayni seyleri,ama keciboynuzu varikosele infeksiyonluya zararli, bize cok zararli geldi dikkat edin cnm.
Sayilar 5milyon ve uzeri tup bebek sansi %40mis cnm, bizim durumumuz icin ise %3%4diyorlar,sans yukselsin diye proxeed e devam Allahın izniyle..
5milyona getirelim en az dedi doktorum,Ocak sonunu bekliyorum..insallah yeni yasima anne olarak girerim, sana da bir an once guzel bir melek diliyorum canim..

insallah bir an once artar sayiniz o zaman arkadasim..evet dikkatli olmak lazim vitaminleri kullanirken..insan bi umut sariliyor hepsine ama biri iyi gelirken oteki kotude gelebiliyor..insallah bir daha gerek kalmaz vitaminlere falan esim bikti icmekten neyseki yumurtalar toplandi ikisi dollendide o da kurtuldu simdilik:) bakalim donmus bebislerimiz bize merhaba diyeceklermi..seninde iyi haberlerini bekliyorum canim..emekleriniz karsiligini versin insallah

cnm esime neden proxeed hic vermedi bu doktorlar yaa sorsammiki acepp ne dersinn.. seninle durumlarimiz ayni gibii

Arkadaslar merhaba..bende 2 negatıf asılamanın ardından tup bebege karar verdım.26yasındayım 4 yıllık evlıyım.2 yıldır ugrasıyoruz bakalım.Allah herkesın gonlune gore versın ınsallah.ben ıgne kullanma kısmını gectım.hatta yarın yumurtalar toplanacak. Bıraz korkuyorum.nolur destek olun..

Allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım...bugünleri unutturacak hayırlı, sağlıklı bebişlerin olsun inşallah.yumurta toplama kolay bi işlem kendini strese sokma...pozitif ol inş

yarın yenı bır gunn kızlar he yenı doğan gunes umut demektır benım ınternetım olmyacak malum evde olacağım.ama ınsallh kıtap okuyup tv seyredip bos bos yatacağım.10gundur yatamadığımın acısını cıkarıcam:))

Emha cim meraba dua ederken hep aklima geliyosun insallah guzel haberlerini alirim bende ocakta 2.denemeyi yapicam insallah Allah yardimcin olsun..hayırlısı olur insallah..bebeklerimize kavusuruz insallah 2014 bize uğurlu gelir:)))

tup bebek doktorumuzda su vitaminleri onermisti..belki faydasi olur diye paylasiyorum

Hello! Here is a list of supplements for your husband to take:
Vitamin C 1,000 mg per day (gunluk)
Vitamin E 400u per day
DHEA 25 mg per day
CoQ10 100 mg per day
Alpha Lipoic Acid
B Complex Vitamins

cnm esime neden proxeed hic vermedi bu doktorlar yaa sorsammiki acepp ne dersinn.. seninle durumlarimiz ayni gcQUOTE]

Canim ben hemmen basla derim proexeed plus a,bu one a day gibi bir vitamin toplulugu,ben gecen yil burdan kizlardan duyuyordum sayi 2mil den 76 milyona topiginde,o zaman proxed alacagima keciboynuzu yaptim ve bu esime zarar verdi,bak cnm bizim problem infeksiyondan oluyormus, epididimit
orsit ve epididimiti arastir,bazen altindan infeksiyon hastaligi cikiyor, kil donmesi veya cok sivilceli ciltli kisiler bunu yasayabiliyormus, mutlaka cnm enfeksiyon hastaliklarina bir gorunun derim ben..
Hergun sabah aksam 1er bardak portakal suyuna karistir icir canim ve tam 6kutu bitince 3.ay yani test yaptir ve yukselme var mi bir bak..En az 2 3kat oynuyor bildigim kadariyla canim benim..mutlaka havuc salatasi yap her gun,nar yedir muz yedir,ceviz findik badem,bak nasil degisir hem de otla falan ugrasmadan tibben bir bakarsin ilerlemeye cnm..
Ben de seninle Ocak sonu 3.ayimiz sonuclarini yazarim, proxeed ile 8.ay da gebelik yakalayan cok oluyor cnm..:-) :-) :-)

Son düzenleme:
cnm esime neden proxeed hic vermedi bu doktorlar yaa sorsammiki acepp ne dersinn.. seninle durumlarimiz ayni gibii

benim eşimdede morfoloji de problem var :(sayımız 65 milyonu buluyor ama morfoloji%1..benim eşimede doktor proxeed plus ve evicap verdi.seninkine neden vermediler acaba..hiç ilaç takviyesi vermedi doktorunuz?

cnm esime neden proxeed hic vermedi bu doktorlar yaa sorsammiki acepp ne dersinn.. seninle durumlarimiz ayni gcQUOTE]

Canim ben hemmen basla derim proexeed plus a,bu one a day gibi bir vitamin toplulugu,ben gecen yil burdan kizlardan duyuyordum sayi 2mil den 76 milyona topiginde,o zaman proxed alacagima keciboynuzu yaptim ve bu esime zarar verdi,bak cnm bizim problem infeksiyondan oluyormus, epididimit
orsit ve epididimiti arastir,bazen altindan infeksiyon hastaligi cikiyor, kil donmesi veya cok sivilceli ciltli kisiler bunu yasayabiliyormus, mutlaka cnm enfeksiyon hastaliklarina bir gorunun derim ben..
Hergun sabah aksam 1er bardak portakal suyuna karistir icir canim ve tam 6kutu bitince 3.ay yani test yaptir ve yukselme var mi bir bak..En az 2 3kat oynuyor bildigim kadariyla canim benim..mutlaka havuc salatasi yap her gun,nar yedir muz yedir,ceviz findik badem,bak nasil degisir hem de otla falan ugrasmadan tibben bir bakarsin ilerlemeye cnm..
Ben de seninle Ocak sonu 3.ayimiz sonuclarini yazarim, proxeed ile 8.ay da gebelik yakalayan cok oluyor cnm..:-) :-) :-)

canim birazdan doktoru arayip soracagim aklima birde birsey takildi simdi ben tup bebek raporu almaya ugrasiyorumya esim kullanirmis ilaci 2 milyon 40 milyona cikarmis Suleymaniyede tup raporu vermezmis:))) bu isin ortasi yokmu ya ne yapsamki kafam karisti..

Back
X