• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

canim doktoru aradim kullanmayin dedi o ilac yararliymis ama bizde gerek yokmus hastalarin durumuna gore degisiyor dedi. daha cok morfoloji sorunu olana yada sperm sayisi yuzlerde olanlara milyon seviyesine cikmasi icin veriyoruz dedi.

canim doktoru aradim kullanmayin dedi o ilac yararliymis ama bizde gerek yokmus hastalarin durumuna gore degisiyor dedi. daha cok morfoloji sorunu olana yada sperm sayisi yuzlerde olanlara milyon seviyesine cikmasi icin veriyoruz dedi.

Anladim cnm dogrudur ne diyeyim bizimde yuzlerde diye verdi saniyorum, bitanem acikcasi ocak sonu sonuclari goreyim de hepinize detayli verebilirim bilgiyi nekadar ise yaradi..ama morfolojik olanlardan tup veya dogal gebelik oldugu icin gene de faydasi varsa vardir yani..tabi benim bir de tup bebege vaktim boldu kendimi ondan kasmadan kullaniyorum, yalniz bir sey var ,sayisi 2milyon oan arkadasimin esine de arginmax kullandirmislardidaha da sans olsun diye proxeed gibi biliyosun ki, neyse ya insallah raporu alip ya Nasip deyin de cnm , allah daha fazla oydu buydu ugrastirmasin, zaten ise yararsa evel Allah gebe kalirim onu da hep birlikte gorecegiz,ilacla2.ayimiz az kaldi, ak mı kara mı bakacagim..

canım bende merak ettim belki yarın pazarya bugünden yaptırmışsındır diye .canım hep dua ettim senin için canım güzel güzel sonuçlarla gel bize inşallah.kaçta gidicen canım kan vermeye

Son düzenleme:
Kizlarr yarin test gunum uykularim kacti...allahim bana yardim et...dualarinizi eksik etmeyin nolur. hepinizi opuyorum

Buyuk gun geldi catti desene:)))hayirlisiyla guzel haberlerini bekliyoruz..dualarimiz seninle insallah bebislerin simsiki tutunmustur sana..

Ben dün itibariyle 10 haftadır karnımda olan bebeğimi kaybettim.normal kontrole gittim ve bebeğimin 2 hafta önce atan kalbinin durduğunu gördük ve alınması kararı verildi.Çok üzüldüm ama dün ondan ayrıldım.gayet iyi gidiyordu bir sıkıntım olmadı.Anlayamadım.kromozom tahlili için gönderdik ondan bir parça...:((( çok alışmıştım pıhtı problemim vardı ama kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullanıyordum ne diyeyim Allah yar ve yardımcımız olsun... Ben gibi arkadaşlarda neler çıktı neden olmuştur bilgisi olan varmı?

Allah razi olsun kizlar.ama geceden beri dogru duzgun uyuyamadim.cok tuhafim pozitif olursa ne yaparim negatifse ne olur .dondu durdu kafamda rabbim hayirlisini saglilla sihhatle tez zamanda versin.heyecandan olmek uzereyim.ama hastaneye gitmeye korkuyrum.esim ise gitti biraz once .tek basima nasil kaldirabilirmiyim sonucu bilemiiyrum.annemlere geldim simdi onu bekliyrum onunla gidecgim.

Ben dün itibariyle 10 haftadır karnımda olan bebeğimi kaybettim.normal kontrole gittim ve bebeğimin 2 hafta önce atan kalbinin durduğunu gördük ve alınması kararı verildi.Çok üzüldüm ama dün ondan ayrıldım.gayet iyi gidiyordu bir sıkıntım olmadı.Anlayamadım.kromozom tahlili için gönderdik ondan bir parça...:((( çok alışmıştım pıhtı problemim vardı ama kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullanıyordum ne diyeyim Allah yar ve yardımcımız olsun... Ben gibi arkadaşlarda neler çıktı neden olmuştur bilgisi olan varmı?

en zor durumdasın allahım kısa süresede acını unutturur inşallah kucağına meleğini verir:25::25:

kızlar bu arada çarşamba büyük ihtimalle yumurta toplama işlemi var dua edin kaliteli olsunlar anestezi alıcam ilk defa korkuyorum astım var bende iyi olur inşallah:26::26::18::18:

Back
X