• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

Gunaydin emha cim senin gibi carsambayi merakla bekliyorum senin mutlulugun bizlere umut olucak icini ferah tut senin icin dua ediyorum:118::118:

Canin sagolasin.bende merakla bekliyrum kese icin erken diyenler var..bu degerlede kese gorursun diyenler var;))bakalim yarin gorusecegiz meleklerimle

Son düzenleme:
Ooohooo ben bekledim bekledim hic kimseler yoktu. .bi misafir agirladim neler neler konusulmus:((yetisemedimmm ki azicik da ben haşlayayim emha anneyi:))nilnur ve nunanin söylediklerine sonuna kadar katildigimi belirtip o iki fasulye tanesininin de bundan sonraki sekiz ay boyunca basarilarinin devamini dilerim:)))
Ayricaa nilnurcumm azmine ve araştırmaci ruhuna saglik bebeimmm neler neler bulmussun oylee yahuu vallahi aydinlandik icimiz rahatladi ohhh dedik:))her topige lazimsin vallahi:))
Ama emhaaa illaki zilgiti yiyceksin yinede soylemeden edemeyecegimm...lutfenn pozitif olurmusun ne o oyle hep en kötüsünu dusunmeler falan..noluyo canimm miss gibii cillop gibi degerimiz var ve hersey yolunda tamam mii?simdii duali besmemeli iki gun gecirip çarşamba gününü sakin ve pozitif bi sekilde geciricez...HERŞEY COKK GUZEL OLACAK EMHA ANNECIK..sakin ha sakin ne bebisleri nede kendini uzeyim deme ve bir an önce hamiş mod on baby:))

;)))ayyy be guldum.hasla canim stres atacaksan;) nilnur valla hizir gibi yetistin tamda internetimin olmadigi aya denk geldi bende sans yokki zaten;) amannn varsin sansim boyle olsun allhin izniyle kesemi goreyin meleklerimi kucagima alayim..oo bundan buyuk sans mi var..rabbim ugrasan didinen benim nazimi ceken gonlume alan herkesten razi olsun..insalllhhh hepinizin mutluluklarina sahit oluruz

Canim allah sizlerden razi olsun ne buyuk kalbiniz var bir okadr samimi.rabbim hepinizin kalbine gore versin.sizden ve ikiz hamileler topigindeki arkadaslardan allah razi olsun icimi ferahllattiniz.rabbimden gelene ancak dua ile karsilik verilebilir.her besmelede icim ferahladi ilk baslangici ben yapayim ozaman 750 adet benden olsun

Allah gönlüne göre versin canım allah hepimizin dualarını kabul etsin 600 besmelede benden olsun :)

800 besmele de benden olsun...ben bugün yeni girmiştim nete ama okuduğum besmeleleri emhaya hediye ediyorum...Allahın izniyle her şey yolunda gidecek.ferah tut yüreğini

ben de bugün tekrar dra gittim kızlar.tıpkı transferdeki işlemler yapıldı.kaç cm ye transfer yapacağına ve o yolda bi sıkıntı var mı ona baktı drum.bu dr herşeye önceden bakıp hazırlıyor anladığım kadarıyla.yarın ara bir sonraki adımı söyleyeyim dedi.inşallah güzel şeyler duyarım kızlar.ben de biran önce anne olmak istiyommm:)))

Canim allah sizlerden razi olsun ne buyuk kalbiniz var bir okadr samimi.rabbim hepinizin kalbine gore versin.sizden ve ikiz hamileler topigindeki arkadaslardan allah razi olsun icimi ferahllattiniz.rabbimden gelene ancak dua ile karsilik verilebilir.her besmelede icim ferahladi ilk baslangici ben yapayim ozaman 750 adet benden olsun

Senden de ALLAH razi olsun cnm benim, 10.000 besmele de benden insallah ALLAH kabul etsin, her guzel kalpli arkadasimiza da cok tesekurler, muayenemiz yarın,besmelemizi bekliyoruz herkesten..
Bitanem insallah yarín yuzumuzu guldur cnm arkadasím...ikizleri sepete koy gel:-) :-)

Tebrikler canım inşallah yarin güzel haberlerle gelirsin çok sevindim

Senden de ALLAH razi olsun cnm benim, 10.000 besmele de benden insallah ALLAH kabul etsin, her guzel kalpli arkadasimiza da cok tesekurler, muayenemiz yarın,besmelemizi bekliyoruz herkesten..
Bitanem insallah yarín yuzumuzu guldur cnm arkadasím...ikizleri sepete koy gel:-) :-)

kzlarrrrr hayatımın en güzel anını gordum en güzel goruntusunu..en güzel resmını ...2 tane kucuk mınık kesecık..allahıma sukurler olsun. Rabbım hepınıze bu anı bu duyguyu nasıp etsın ınsallahh

kzlarrrrr hayatımın en güzel anını gordum en güzel goruntusunu..en güzel resmını ...2 tane kucuk mınık kesecık..allahıma sukurler olsun. Rabbım hepınıze bu anı bu duyguyu nasıp etsın ınsallahh

Canım tebrik ederim. Bu aralar bir az meşguldum. Yazını dün okudum. Tedirgin oldum mol gebelik falan yazmıştın. Allah kucağına almanı da nasip eylesin. Bir de şanssızım diyordun. Bu kadar erken kaç insan kese görüyor. Allah huzurlu ve sağlıklı gebelik nasip eylesin. Keselerin evlat olarak kucağına gelsin. Tekrar tebrikler.

Son düzenleme:
Canım tebrik ederim. Bu aralar bir az meşguldum. Yazını dün okudum. Tedirgin oldum mol gebelik falan yazmıştın. Allah kucağına almanı da nasip eylesin. Bir de şanssızım diyordun. Bu kadar erken kaç insan kese görüyor. Allah huzurlu ve sağlıklı gebelik nasip eylesin. Keselerin evlat olarak kucağına gelsin. Tekrar tebrikler.

Allahim gucune gitmesin sukurler olsun 3bucuk senelik hayalim gercek oldu.rabbim en kisa surede isteyen herkese nasip etsin insallah.dualarimdaainiz hepiniz

Allahim gucune gitmesin sukurler olsun 3bucuk senelik hayalim gercek oldu.rabbim en kisa surede isteyen herkese nasip etsin insallah.dualarimdaainiz hepiniz

Emhacim gozun aydin yani gozumuz aydin inan cok sevindim rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin simdi dua etme sirasi sende yazarken gozyaslarimi tutamiyorum

Canım Allah sağlıkla bebeklerini kucağına almanı nasip etsin inşaallah. Çok sevindim senin adına. Darısı bizlerin başına inşaallah.

Bugün ultrasyona girdim dr gayet iyi durumda dedi yumurtala yarın bi igne yapacagım rahme dedi bagişiklık sistemini güçlendiriymiş böyle bi igne yaptıranlar varmı bilgi verirseniz sevinirim nevpogen diye bi igne

Son düzenleme:

hayatimmm cok cok sevindimm yuz bin kez masallahhh allah mutlulugunu daim ettirsin insallah kucaginada alacaksin hep boyle guzel haberlerini bekliyoruz:))

Bugün ultrasyona girdim dr gayet iyi durumda dedi yumurtala yarın bi igne yapacagım rahme dedi bagişiklık sistemini güçlendiriymiş böyle bi igne yaptıranlar varmı bilgi verirseniz sevinirim nevpogen diye bi igne

banada doktor igneyi yazmisti ben kendim gobekten yapmistim cnm ayni sebeptendi..

canımmmm kardesımm hıc suphem yoktu ama allahım'a bınlerce sukur olsunn
çok mutlu ettin beni bizleri.. Bak ne guzel çıkmış hersey meydana :):):)saglıkla kucagına all innnşallahh bebeklerini bitanemmmmmm....

Arkadaşlar merhaba bizde ocak ayında tedaviye başlıyoruz kısmetse bugün ilk randevumuzdu doktorumuzla görüştük çok sıcak ve pozitif elektriği olan biri gönülden onayladım içim rahat etti hastane ve doktor konusunda yanlız bizde sorun sprem sayı-morfoloji-hareketti fakat benim ultrason muayenemde 2 cmlik bi kist gördü doktor çok kafaya takılacak bişey değil dedi doğum kontrol hapı veerdi eritir bu tedaviye kadar dedi. Ama moralimi bozdu bu durum sizce hemen eriyebilirmi böyle bişey yaşan oldumu? tedavide nasıl bir olumsuzluğu olur acaba :( doktorum önemsenecek boyutta bişey yok desede benim moralim çok bozuldu :31:

şükürler olsun canım..Rabbim tamamına erdirsin inşallah...huzurun daim olsun...darısı da isteyen herkese ve bize olsun:)))

Arkadaşlar merhaba bizde ocak ayında tedaviye başlıyoruz kısmetse bugün ilk randevumuzdu doktorumuzla görüştük çok sıcak ve pozitif elektriği olan biri gönülden onayladım içim rahat etti hastane ve doktor konusunda yanlız bizde sorun sprem sayı-morfoloji-hareketti fakat benim ultrason muayenemde 2 cmlik bi kist gördü doktor çok kafaya takılacak bişey değil dedi doğum kontrol hapı veerdi eritir bu tedaviye kadar dedi. Ama moralimi bozdu bu durum sizce hemen eriyebilirmi böyle bişey yaşan oldumu? tedavide nasıl bir olumsuzluğu olur acaba :( doktorum önemsenecek boyutta bişey yok desede benim moralim çok bozuldu :31:

Tedavin hayırlı olsun alya, bence kistin erir, doktoruna güven.Benim de kistim vardı, doğum kontrol hapı ile tedavi oldum, geçti. Moralini hiç bozma.

Back
X