• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Ocak-Şubatta Tüp Bebek Tedavisi Yaptıracak Müstakbel Anneler... Hadi Toplanalım.

dularımız seninlee..haydi bakalımm gelsin bebişlerr:))su gibi geçsin bize çok güzel haberlerle gel..rabbim önce kalp atışını duymayı sonrada kucagında ağlayışını duymayı nasip etsin..sağsağlim gelsin güle oynaya büyüt inşallah..

sağol canım hepimizin kucağı bebişlerle dolsun :) Allahım yardım et :)

Merhaba arkadaslar bugun kalp atislarini dinlemeye guttik mucizelerimin..hayatimda duydugun en guzel sesti...ama kalbim buruk dondum hastaneden ikizlerimden biri gelisememis..kardesini yanliz birakmis..rabbim diger yavrunu bana bagislasin..

Emha Allah kucagina aldirir insallah bu ugurda ugras veren herkesin evladı olsun saglikla insallah..bende bu sefer pozitif olmaya calisiyorum ama korkumu yenemiyorum..bazen agrim oluyo bazen hic hissetmiyorum test gunum cuma umarim guzel sonuc alirim..bir an once bu hafta gecsin istiyorum..

Emha Allah kucagina aldirir insallah bu ugurda ugras veren herkesin evladı olsun saglikla insallah..bende bu sefer pozitif olmaya calisiyorum ama korkumu yenemiyorum..bazen agrim oluyo bazen hic hissetmiyorum test gunum cuma umarim guzel sonuc alirim..bir an once bu hafta gecsin istiyorum..

canım korku hepimizde var benim dün oldu transfer bir umutlu bir umutsuzum rabbim yüzümüzü güldürsün :)

Kizlarr bukadr cekilen sikintidan sonra uzulmeye hakkimin olmadugjni dusunuyrum bende ..kalan yavrum icin dikkat etmeliyim..ama iste hormoonlar bi garip bu aralar her halta agliyoruum;(( melegim kardesinin tutunmaai icin yardimci oldu.kardescegizi tutununca veda etti bize..transfer yapn doktorum iki embriyo eger ayni kakiteyse birbirlerinin tutunmasi icin bi salgi salgiliyormus.kardeslikleri orada basliyir demisti..kismet ..rabbin kalan evvladima kardesinin omrunden versin saglik sihhtli olsun insallh

emha çok geçmiş olsun canım bende 8. haftada kaybetmiştim ikizlerimi gerçekten çok zor.allah sabır versin ama bebeğin için güçlü olmalısın o annesini çok seviyor çünkü.şimdi transferimin ikinci günü umarım bu sefer yüzümüzz güler inşallah.allaha emanet olun

Canim b-hcg degerime gore ikiz ucuz dorduz ...e hazirlikli ol demisti. Sukur sonra iki kese gordu doktor.bu gune kadr iki kese goruluyordu..bugun kalp atisina gittigimizde baktik biri 9.haftalik gelismis.yani suanki haftamda digerinde hicbir gelisim hareket yok.bebekte yok kalp atisida hicbirsey;(( yani bos bir kese...rabbim boyle uygun gormus ..simdi diger bebegimin gelisiminin devam etmesi icin dua edecegim..rabbim onu benden ayirmasin...
simdi kafam karma karisik yani ne olacak gelismryen kese?? Hasimin dedigine gore kendiliginden kaybolacakmis ama bu saglikli bebegime etki edrrmi bilmiyrum amanmnn iste kafam karmakarisik rabbim yardimcim .

Tatlim tekrar yaziyorum, kafaninkaristirma hic bosuna, sen diger bebegien odaklan ben tatlim kizimin hareketlerini kipir, kipir karnimda kanat carpmalarini hissetikten sobra bir anda kalbinin durdunu ogrendim, agalma bile aglayamadimki inanki, stresten digerine de bisey olur diye , sen hic uzulme ikiz gebelikte en cok karislasilan durum

Arkadaşım güçlü ol umarım bebeğin seninle kalır....ne güzel çoğu aşamayı geçmişsin...bunu düşün...Ben yolun başındayım korkuyorum bir yandan..bir yandan heyecan...Sen iyi ol ki bebişin de ii olsun

Gecen seferkinden daha farkliydi sanki bu sefer ne olup bittigini anlamadan bitti islem,2 tane koyuldu dediler..bu sefer hic agrim sizim da yok..dun hic uyuyamadim insallah bi sikinti yoktur bebeklerim bana tutunur..5.gun embriyosu olanlarda bi farklilik oluyomu gecen sefer 3.gun embriyosuydu..Allah hepimizin yardimcisi olsun..yazarsaniz cok sevenirim..tşk

Arkadaşım hayırlı olsun umrım rabbim gönlüne göre verir......

Nuna Arkadaşım senin adına gerçekten çok üzüldüm ama hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor elden.Umudunu yitirme....Umarım hepimiz sağlıklı bebişlerimize kavuşuruz...Ben de çok korku ve telaş içindeyim tedavi sürecime yaklaştıkça korkuyorum :(((

İlk once ben sonra sen guzel haberleri alicaz insallah senin kacinci gun transferin calisiyomusun kacinci denemen??

inşallah canım ardarda verelim güzel haberleri :) 5. gün donmuş embriyo daha dün oldu öğretmenim tatildeyim anlayacağın 3. denemem
senin ne zaman test tarihin kaçıncı gün ve kaçıncı denemen belirti hissediyor musun?

inşallah canım ardarda verelim güzel haberleri :) 5. gün donmuş embriyo daha dün oldu öğretmenim tatildeyim anlayacağın 3. denemem
senin ne zaman test tarihin kaçıncı gün ve kaçıncı denemen belirti hissediyor musun?

2.denemem ilki 3.gun transfer bu sefer 5. Gun ilkimde cok kasik agrilari batmalar vardi kabizlik vardi..bunda bisey hissetmiyorum pek tabi ara sira kasik agrisi oluyo..olumlu dusuncedeyim bazen cok enfiseli bazen cok sinirliyim..cok dua ettim hayirlisi bekleyip gorucez..bakalim ins bebisler benledir..sen nasilsin..

2.denemem ilki 3.gun transfer bu sefer 5. Gun ilkimde cok kasik agrilari batmalar vardi kabizlik vardi..bunda bisey hissetmiyorum pek tabi ara sira kasik agrisi oluyo..olumlu dusuncedeyim bazen cok enfiseli bazen cok sinirliyim..cok dua ettim hayirlisi bekleyip gorucez..bakalim ins bebisler benledir..sen nasilsin..

2 subat:)) test tarihim

bendede cok sinir yapiyor cnm ya.. her tedavimde trsnsferden sonra ilk bir hafta fena olmuyorda ikinci hafta esimiin herseyi bana sinir yapiyor... agliyorum dengem bozuluyor:))) hormon ilaclari bizlere neler yapiyor..

benim geçen seferki 3. gündü tutmuştu kaybettim bunlar onun zamanında 5. güne gidenler :) bende de ara ara kasık ağrıları var bir de çok uyuyorum bakalım hayırlısıyla olacak inşallah :) en zoru bu beklemek sanki geçmiyor gibi

canım korku hepimizde var benim dün oldu transfer bir umutlu bir umutsuzum rabbim yüzümüzü güldürsün :)

emha geçmiş olsun canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

emha çok geçmiş olsun canım bende 8. haftada kaybetmiştim ikizlerimi gerçekten çok zor.allah sabır versin ama bebeğin için güçlü olmalısın o annesini çok seviyor çünkü.şimdi transferimin ikinci günü umarım bu sefer yüzümüzz güler inşallah.allaha emanet olun
Kizlar hepinizdrn allah razi olsun.insan uzulmeden edemiyor ama bundada vardir bir hayir belki saglikli degildi..bilmiyrumki..kendimi boyle avutmak daha kolay grliyr rabbim suan karniimdakine saglik sihhat uzun omur versin insallh.ama insan hissettikten sonra onun varligini bildikten sonra ayrilmasi cok zor oluyormus..

ne guzel bir suru arkadas test gununu bekliyor rabbim hepinizin yuzunu guldursun insallh..pozitifi gorun bizlerledr paylasin..belirtiydi vs takilmayin her bunye farkli tepki veriyor..bol dua edin kizlar..rabbim yatdimcnniz olsun

Kizlar hepinizdrn allah razi olsun.insan uzulmeden edemiyor ama bundada vardir bir hayir belki saglikli degildi..bilmiyrumki..kendimi boyle avutmak daha kolay grliyr rabbim suan karniimdakine saglik sihhat uzun omur versin insallh.ama insan hissettikten sonra onun varligini bildikten sonra ayrilmasi cok zor oluyormus..

ne guzel bir suru arkadas test gununu bekliyor rabbim hepinizin yuzunu guldursun insallh..pozitifi gorun bizlerledr paylasin..belirtiydi vs takilmayin her bunye farkli tepki veriyor..bol dua edin kizlar..rabbim yatdimcnniz olsun

Emha cok uzuldum cnm allah diger yavrunu saglicakla kucagina almayi nasip etsin inss

bendede cok sinir yapiyor cnm ya.. her tedavimde trsnsferden sonra ilk bir hafta fena olmuyorda ikinci hafta esimiin herseyi bana sinir yapiyor... agliyorum dengem bozuluyor:))) hormon ilaclari bizlere neler yapiyor..

kızlar gerçekten hormon ilaçları bu kadar etkiliyor mu yaaa... :((( be:18:n korkuyorummmmm :18::18::18::18::18:

Back
X