ne güzel çocuklarınıza isim seçebiliyorsunuz bizim kız olursa naciye veya sebahat erkek olursa celal( hiç istemediğim ve anlam olarak beğenmediğim isimler ((
Ben bir isim bulamadım sanırım en zor iş buönerisi olan var mı? Yoksa oğlumun ismini nüfus memuru koyacak heralde :)
canm bu 2 ismin anlmları ne ben çokbeğendim özellikle musab 'ı benmde oğlum olcak mış değişmesse tabianlamları ney ?
Benimde oğluşum olcak inşallah isim konusunda bende çok zorlanıyorum ama aklımda KAYRA ismi var sizce nasıl fikirleriniz önemli benim için
Kayra çok güzel isim ama birkaç yıl öncesine kadar her doğuran çocuğuna bu ismi koyuyordu.
Bu yüzden çevrede çok var...
Merhaba arkadaşlar, çocuklarımız isimleriyle yaşar inşallah... Benim de oğlum olacak hayırlısıyla... sizce Kerem mi daha güzel Mert mi, kararsız kaldık.
selamlar benim bebeğimin cinsiyetide yakında belli olacak inşş erkek olursa sami yusuf düşünüyoruz sizce nasıl?
merhaba kızlar bende isim arıyorum iki isim var aklımda ÇAĞAN ve YAMAN hangisi sizce yardımcı olurmusunuz?
benimde oğlusumm olcak inşallaa daha
bende eymen ,toprak,rüzgar,yağız arasında kararsızım toprak favorim ama kızlarada kuruluyormuş
Esimmmi ikna etmem gerekecekk :))) senin cinsiyeti ne cnmmbebisinAy bence de Toprak en güzeli.
:))) boşver kızlarda çok az koyuyorlar bu ismi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?