2014 sonbahar anneleri buyrun topiğimize...

sesszsedasz

prensesim geliyor...
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2012
1.081
35
163
Herkese selamlar hamile ve hamile kalmak isteyen tüm bayanları topiğime bekliyorum kızlar...
Kadınlar kulübü benim uğurum oldu şuan 6 haftalık hamileyim darısı sizlere inşallah

Son düzenleme:
hayırlı uğurlu olsun topiğin canım arkadaşım ne güzelde yakışıyo ağzına 6 haftalık hamileyim demek inşallah sağlıkla güle oynaya anlatırsın doğum hikayeni bu topikte :) seviyorum seni

hayırlı uğurlu olsun topiğin canım arkadaşım ne güzelde yakışıyo ağzına 6 haftalık hamileyim demek inşallah sağlıkla güle oynaya anlatırsın doğum hikayeni bu topikte :) seviyorum seni

ayyyy canımm topik arkadaşım can yoldaşlarım benim hepinizi tek tekkkk alıcam bu topiğe hamiş kalınca artık buraya gelirsiniz eylül duymasın :13:

Bende paco var korunmayı bıraktığım ay yani kasım sonu gibi hamile kaldım 8haftalık hamileymiş sonbahar annesi olucam Allah izin verirse darısı isteyen herkese olsun

Bende paco var korunmayı bıraktığım ay yani kasım sonu gibi hamile kaldım 8haftalık hamileymiş sonbahar annesi olucam Allah izin verirse darısı isteyen herkese olsun

hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah canım hayırlı olsun

Hayırlı olsun yeni topik canım

Topiğin hayırlı uğurlu olsun cnm arkadaşım.

Çok sağolun canlarım yol arkadaşlarım Allah utandırmasın benim kalbimden hep geçiyordu hamile kaldığımda topik açmak inşllh hayırlı uğurlu olur herkese

hamile kalmak isyeyenler tedavi görenler,daha yeni hamileler buyrunnnn sohbeteeeeeeeeeeeeee

canım hayırlı olsun topiğin fırsat buldukça gelirim artıkın bi sohbet ortamımız daha oldu süper valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…