2014 Şubat Anneleri burada öğünlerde neler yediklerimizi paylaşalım. .....

yuvam82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2008
227
13
118
İstanbul
Merhaba şubat 2014 anne adayları. ..
Burada herkes nasil beslendiğini...neler yediklerini...neler yiyemediklerini tavsiyeler verelim birbirimizi...

Ben başlayayım. ..
Sabah kalkar kalkmaz cubuk kraker yedim 2-3 tane...
Daha sonra ekmek arasi sosis yarim domates..2 saat sonra 1 tane kayisi.ara sira su iciyorum.istahsizim zorla yiyorum

Ben başlayayım. ..
Sabah kalkar kalkmaz cubuk kraker yedim 2-3 tane...
Daha sonra ekmek arasi sosis yarim domates..2 saat sonra 1 tane kayisi.ara sira su iciyorum.istahsizim zorla yiyorum

canım benim öncelikle bebişlerimiz hayırlı uğurlu olsun inşallah.benim bu 2.gebeliğim 7.5 aylık kızım var şimdi tekrar hamileyim.sosisi çiğ yemiyorsun değilmi canım.
bende 1 dilim kepekli ekmek,beyaz peynir,kaşar peynir ve biraz zeytin yiyorum.öğle yemeğine kadar fındık,fıstık tarzı yiyorum ara öğün olarak,öğle yemeğinde iş yerinde ne çıkarsa onu yiyorum sonra tekrar ara öğün olarak meyve yiyorum akşam yemeği yiyorum birdaha.ben süt sevmediğim için günde en az 2 bardak ayran içmeye çalışıyorum.sütlü tatlı veya dondurma yiyorum birde.

Teşekkür ederim canım. Hayırlı olur inşallah.
Bende 3. Hamileyim :) plansız beklenmeyen bir bebek.
Sosisi pisiriyorum cocuklara yapmıştım yemeyince bana kaldi.
Canım gayet sağlık li besleniyorsun.benim düşük tehlikem olduğu için pek ozenerek yapamıyorum kahvaltı olsun diğer yemekller olsun.kolayima ne gelirse onu yapmak zorunda kaliyorum.

sağlıkla gelir canım bebiş inşallah. bol bol dinlen madem tehliken varmış. diğer çocukların ne kadarlar. tehliken geçince bol bol beslenirsin canım.hamileliğin ne kadar canıjm

Merhaba arkadaşlar,
bende 5+2 haftalık hamileyim. İlk hamileliğim o yüzden sürekli stres halindeyim. keseyi gördük. 29 haziran cumt günü doktor gel kalp atışlarına bakalım dedi. Çok korkuyorum sorun çıkıcak diye. tiroid hastasıyım ilaçla destek hormon alıyorum. şuan çok şükür ki kan değerlerim normal.
benim maşallah iştah açık kahvaltılarda süt yumurta kepekli ekmek peynir zeytin , öğlen izgara köfte yada tavuk ikindide bol meyve akşamlarıda yeşil sebze yada salata yiyorum. arada canım tatlı istiyor o zaman sütlaç yada dondurma yiyorum

Maşallah ya.bi benim istahim yok.10 haftalık oldum.ama tiksindigim gidalarda var.

şubat anneleri merhaba martta doğum yapacak varsa profesyonel resimlerini çekebilirim.
yeni başladım portfolyom için çekiyorum ücretsiz...

mesajlarınızı bekliyorum..istanbul için geçerli. ve fotoğraflar dvd de teslim edilicek hepsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…