2014 Şubat Anneleri Zayıflıyor..

keping

aNaSıNıN KuZuSu aBi oLDu
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
821
948
158
Kızlar hala doğum kilolarım gitmedi..sizler ne alemdesiniz..ben 63 ile hamile kalmıştım..mide bulantıları yüzünden 59 a kadar düştüm..doğuma 75 ile gittim..şimdi 68 kiloyum..nasıl gidecek bu kilolar?

Kızlar hala doğum kilolarım gitmedi..sizler ne alemdesiniz..ben 63 ile hamile kalmıştım..mide bulantıları yüzünden 59 a kadar düştüm..doğuma 75 ile gittim..şimdi 68 kiloyum..nasıl gidecek bu kilolar?

bende kilo veremeyenlerdenim..bide derlerdiki düzenli anne sütü veren cabuk zayiflar.:31:.bende aksi oldu.:53:.süt verdikce acayip acikiyorum ve canim herseyden yemek istiyo:27:halen 6 kilo fazlam var..:40:70 ile hamile kaldim..:51:85 ile doguma girdim...:10::10:ilk bi ayda9 kilo verdim dahada veremedimm:30::31::37:sütten kesilene kadarda vermiycem o belli oldu...hic bi giysim olmuyo...:53:

bende kilo veremeyenlerdenim..bide derlerdiki düzenli anne sütü veren cabuk zayiflar.:31:.bende aksi oldu.:53:.süt verdikce acayip acikiyorum ve canim herseyden yemek istiyo:27:halen 6 kilo fazlam var..:40:70 ile hamile kaldim..:51:85 ile doguma girdim...:10::10:ilk bi ayda9 kilo verdim dahada veremedimm:30::31::37:sütten kesilene kadarda vermiycem o belli oldu...hic bi giysim olmuyo...:53:

aynen canım ya..emzirdikten sonra şekerim düşürüyor..doğru mutfağa..zaten düşük şeker var bende emzirince iyice halsizleşiyorum..bakalım bugün dikkat etmeye başladım..yavaş yavaş vermeye çalışacağım..zaten yeşilliğin karpuzun bol olduğu mevsimdeyiz..bol bol tüketelim salatayı meyveyi..

aynen canım ya..emzirdikten sonra şekerim düşürüyor..doğru mutfağa..zaten düşük şeker var bende emzirince iyice halsizleşiyorum..bakalım bugün dikkat etmeye başladım..yavaş yavaş vermeye çalışacağım..zaten yeşilliğin karpuzun bol olduğu mevsimdeyiz..bol bol tüketelim salatayı meyveyi..

benim sekerimde düsmüyo ama neden cok acikiyorum anlamiyorum...:1:enerjimi sarfediyorum anlamiyorum..ins atariz bu kilolari..yoksa dolabimi yeniden düzenlemek zorunda kalacam...giyecek bulamiyorum üzerimeee:30:

benim sekerimde düsmüyo ama neden cok acikiyorum anlamiyorum...:1:enerjimi sarfediyorum anlamiyorum..ins atariz bu kilolari..yoksa dolabimi yeniden düzenlemek zorunda kalacam...giyecek bulamiyorum üzerimeee:30:

Aynen canım çok fazla acikiyorum kilo vermem çok zor gibi 63le hamile kaldım 86 oldum çok fazla kilo aldım zaten cok çabuk kilo alirim suan 74,75 civarı kilom ama bu iştahla gitmesi çok zor :( Ben de giyecek hic bişey bulamiyorum begenip alamıyorum da kilo vermek istediğim için Allah'tan okula donmedim yaz tatili de gelmek üzere işe başlayınca daha zor olacak bu durum

72-73 falandım hamile kaldığımda, 86yla doğuma girdim...
11 kilo lohusalıkta gitti..
şuan 74.5 kiloyum...
yaz sonuna kadar 70e inmek istiyorum... ahhh ahhh eski günlerim 60lı kiloları görebilirmiyim acaba tekrardan :31:

ya evde otur otur sürekli acıkıyorum acayip bi çikolata yeme isteğim var.. durmadan kek kurabiye yapasım geliyo...:52::52::56::56:
hiç öyle meyveyle otla da aram yoktur.. işim zor benim...

ayyyy kızlar bende 69 kilo ile hamile kaldım doğuma 80 le girdim şuan 72 kiloyum hiç bir tık yok spor yapmak istesem de bendeki yağlar gider fakat süte yağ oranı fazla miktarda geçeceği için spora nasıl başlayacağımı bilmiyorum dr um sadece mekik önerdi ama onuda sürekli yapamıyorummmmm nasıl gidecek bu kilolarrrrrr:50:

Selamlar,

hepimizin sorunu aynı :) ben 18 kilo aldım hamileliğimde ve ikinci bebeğim.

ilk 2 ay sorun etmedim,malum şişlik vs derken 6 kilo sabit kaldı

aynaya baktıkca moralim bozuluyor,bir de işe başlamam gerekecek derken bu böyle olmaz diyerek başladım diyete.

Ama emzirdiğim için agır bir diyet yapmıyorum.Aslında diyette sayılmaz yaptıgım. Bebeğime ve bana zararlı olan yiyeceklerden uzak durmaya çalışıyorum. Sabah kahvaltımı cok iyi yapıyorum mesela, çikolata bile yemekten cekinmiyorum. Cünkü hem erken bir saatte yapıyorum hem de sabah yediklerimiz cok daha kolay tüketiliyor.

Öğlen,sütümü arttıracak yiyecekler yemeye dikkat ediyorum.Yogurt içine ceviz ve gün kurusu yada ekmeksiz sebze yemeği yiyiyorum. Akşam ise saat 7 den önce yemek yemeye dikkat ediyorum.

Fakat yine de sunu farkettim ki kilolar hareket etmeden gitmiyor. Her gün düzenli yürüyüş yapma imkanım yok. bir gün yapsam diger gün yapamıyorum. Ben de evde internetten kendime bazı videolar buldum :) bacak ve karın hareketleri. Onları her gün yapmaya calışıyorum. Bebeğimin uyku sorunu var pek düzenli olmuyor ama akşam eşim ve oglum gelince bile onlara bebişi bırakıp yapmaya calışıyorum. Bu şekilde 3 kilo verdim. Son 3 kilom kaldı :)

Arada moralim bozuluyor elbette, kilo veremeyince hevesim kırılıyor ama kendimi yine ben motive ediyorum. Yine de şu kesin ki daha mutluyum,daha sevecenim. Kendimi harika hissediyorum. Böyle olunca da etrafımdaki herkesi de mutlu ediyorum elbette.

Sakın pes etmeyin,hiç birşey için geç değil.Umarım herkes istediği kiloya ulaşır.

Selamlar,

hepimizin sorunu aynı :) ben 18 kilo aldım hamileliğimde ve ikinci bebeğim.

ilk 2 ay sorun etmedim,malum şişlik vs derken 6 kilo sabit kaldı

aynaya baktıkca moralim bozuluyor,bir de işe başlamam gerekecek derken bu böyle olmaz diyerek başladım diyete.

Ama emzirdiğim için agır bir diyet yapmıyorum.Aslında diyette sayılmaz yaptıgım. Bebeğime ve bana zararlı olan yiyeceklerden uzak durmaya çalışıyorum. Sabah kahvaltımı cok iyi yapıyorum mesela, çikolata bile yemekten cekinmiyorum. Cünkü hem erken bir saatte yapıyorum hem de sabah yediklerimiz cok daha kolay tüketiliyor.

Öğlen,sütümü arttıracak yiyecekler yemeye dikkat ediyorum.Yogurt içine ceviz ve gün kurusu yada ekmeksiz sebze yemeği yiyiyorum. Akşam ise saat 7 den önce yemek yemeye dikkat ediyorum.

Fakat yine de sunu farkettim ki kilolar hareket etmeden gitmiyor. Her gün düzenli yürüyüş yapma imkanım yok. bir gün yapsam diger gün yapamıyorum. Ben de evde internetten kendime bazı videolar buldum :) bacak ve karın hareketleri. Onları her gün yapmaya calışıyorum. Bebeğimin uyku sorunu var pek düzenli olmuyor ama akşam eşim ve oglum gelince bile onlara bebişi bırakıp yapmaya calışıyorum. Bu şekilde 3 kilo verdim. Son 3 kilom kaldı :)

Arada moralim bozuluyor elbette, kilo veremeyince hevesim kırılıyor ama kendimi yine ben motive ediyorum. Yine de şu kesin ki daha mutluyum,daha sevecenim. Kendimi harika hissediyorum. Böyle olunca da etrafımdaki herkesi de mutlu ediyorum elbette.

Sakın pes etmeyin,hiç birşey için geç değil.Umarım herkes istediği kiloya ulaşır.

canım ne güzel yazmışsın öyle..valla bende son 3 gündür dikkat ediyorum..bol yeşillik ve su tüketiyorum..emzirme işi olmasa gitmişti bu kilolar..neyse bebeklerimiz sağlıkla büyüsünlerde elbet gider bu kilolar..benimde vermem gereken 10 kilo hatta 15 kilo var :))

63le hamile kaldım 84le doğuma gittim.hastaneden eve geldiğimde 79 kiloydum..moralim bozuluyodu ilk zamanlar ah şu altmışlı rakamları bi görebilsem en azından yetmişi bi görsem diyodum.çok şükür 68 kiloyum şu an.ama 65te kalmak istviyorum.herkes böle iisin diyo.eşimde eski kiloma dönmemi hiç istemiyo.eski kıyafetlerim olmaya başladı.nası verdiğime gelince sanırım ben emzirerek kilo verenlerdenim.bi de ekmeği baya çıkarttım hayatımdan.bol yeşillik yedim hep..olabildiğince abur cuburu da yemiyorum.hamur işi yapmıyorum genelde.ip atlamak mekik çekmek acayip faydası oluyo....hadi herkese kolay gelsinn...:40::10::10::8::8:

Kim? Ben mi? Zayıflamak mı? :(
89 kilo ile doğuma gittim.
1 ay sonra 75'e düştüm.
Şimdi 78 kiloda çakılı kaldım.
Boyum 1,75.
Eski kilom 60.
Ve 60, şu an için pek de mümkün gözükmüyor..
Emzirdiğim için yemek zorunda kalıyorum ve de sezaryenli olduğum için de pilatese başlayamıyorum şu an için :(

Son düzenleme:
alla alla yaw ben bu emzirme isini anlamadim:1::27:
hani her emzirmede 500 kalori gidiyodu 2 saatlik spora esdegerdi:53::53::53:
hepsi palavraymis kadinlari emzirmeye yönlendirmek icinmis ben artikin öyle düsünüyorumm:51:

bakiyorumda bende dahil anne sütü veren kislar halen dogum kilosunu atamadigi gibi kilo da aliyoruz bu nasi is:27::53:
bi tuhaflik var ama anlayamadim:37::37:cünkü mantiken kilo vermek imkansiz gibi geliyo bana emzirirken..:30::53:
cünkü acayip acikiyoz süt verdikten sonra üstüne diyette yapamiyoruzzz bebekten sporada pek bi firsat bulamiyozz:27::4::4:

benim külahima anlatsinlar emzirme zayiflatir diye yasayip gördüm iste:4::27::27::1:

ama olsun bebeklerimiz icin deger 100 kiloda olsak:1::4::9:

Son düzenleme:
Bende 53 le hamile kaldım 73 le doğuma girdim normal doğum yaptım ertesi gün 61 kiloydum şimdi de sabahları 60 akşamları 61 kilo aynı yani:) tabi bu kadar tatlı yersem olacağı bu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar günden güne eriyorum..haftaya bugün eşimin tayini belli olacak..ya ailecek gideceğiz yada ben burda 2 çocukla kalacağım..nolur dua edin ailecek gidelim..stresten helak oldum..en son 69 dum 65 e düştüm..63,5 la hamile kaldım :(

doğum kilolarımdan dört buçuk ayda şükür kurtuldum.63le hamile kaldım.84le doğuma gittim.79dum hastaneden eve geldiğimde.şuan 61 kiloyum:8::8::8::21::21:
sanırım emzirerek verenlerdenim bende:21::21::21:

ben neden veremiyorum anlamıyorum 69 kiloyum o kadar şiş hissediyorum ki anlatamam aynalara küstüm....

53 le hamile kaldım 73 ile doğuma girdim şuan 59 kiloyum ama çok tatlı tüketiyorum bir çaya üç kaşık şeker atarım:) adet olmadığımdan şişkinlikte var sanırım bi kaç aya eski kiloma dönerim düşüncesindeyim inşallah şimdi bol bol yüzüyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben 77 ile hamile kaldım boyum 1.71.8 kilo aldım 33 haftalık doğum yaptım maalesef :(şubatta doğacak bebeğim yılbaşında doğdu.üzüntüden doğumdan 1 hafta sonra 73 kiloya düştüm.şu anda 74 kiloyum.şu anda bebeğim de ben de çok iyiyiz.doğum kilolarım fazlasıyla gitti ama fazla kilolarım var hala. :(

valla bunu yazalı bayağı oldu,doğum kilolarım gitti ve şuan 62 yim..hedefim çıtır bir anne olmak..5 kilo daha versem tamamdır :D

Back
X