Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar hala doğum kilolarım gitmedi..sizler ne alemdesiniz..ben 63 ile hamile kalmıştım..mide bulantıları yüzünden 59 a kadar düştüm..doğuma 75 ile gittim..şimdi 68 kiloyum..nasıl gidecek bu kilolar?
bende kilo veremeyenlerdenim..bide derlerdiki düzenli anne sütü veren cabuk zayiflar..bende aksi oldu.
.süt verdikce acayip acikiyorum ve canim herseyden yemek istiyo
halen 6 kilo fazlam var..
70 ile hamile kaldim..
85 ile doguma girdim...
ilk bi ayda9 kilo verdim dahada veremedimm
sütten kesilene kadarda vermiycem o belli oldu...hic bi giysim olmuyo...
![]()
aynen canım ya..emzirdikten sonra şekerim düşürüyor..doğru mutfağa..zaten düşük şeker var bende emzirince iyice halsizleşiyorum..bakalım bugün dikkat etmeye başladım..yavaş yavaş vermeye çalışacağım..zaten yeşilliğin karpuzun bol olduğu mevsimdeyiz..bol bol tüketelim salatayı meyveyi..
benim sekerimde düsmüyo ama neden cok acikiyorum anlamiyorum...enerjimi sarfediyorum anlamiyorum..ins atariz bu kilolari..yoksa dolabimi yeniden düzenlemek zorunda kalacam...giyecek bulamiyorum üzerimeee
![]()
Selamlar,
hepimizin sorunu aynı :) ben 18 kilo aldım hamileliğimde ve ikinci bebeğim.
ilk 2 ay sorun etmedim,malum şişlik vs derken 6 kilo sabit kaldı
aynaya baktıkca moralim bozuluyor,bir de işe başlamam gerekecek derken bu böyle olmaz diyerek başladım diyete.
Ama emzirdiğim için agır bir diyet yapmıyorum.Aslında diyette sayılmaz yaptıgım. Bebeğime ve bana zararlı olan yiyeceklerden uzak durmaya çalışıyorum. Sabah kahvaltımı cok iyi yapıyorum mesela, çikolata bile yemekten cekinmiyorum. Cünkü hem erken bir saatte yapıyorum hem de sabah yediklerimiz cok daha kolay tüketiliyor.
Öğlen,sütümü arttıracak yiyecekler yemeye dikkat ediyorum.Yogurt içine ceviz ve gün kurusu yada ekmeksiz sebze yemeği yiyiyorum. Akşam ise saat 7 den önce yemek yemeye dikkat ediyorum.
Fakat yine de sunu farkettim ki kilolar hareket etmeden gitmiyor. Her gün düzenli yürüyüş yapma imkanım yok. bir gün yapsam diger gün yapamıyorum. Ben de evde internetten kendime bazı videolar buldum :) bacak ve karın hareketleri. Onları her gün yapmaya calışıyorum. Bebeğimin uyku sorunu var pek düzenli olmuyor ama akşam eşim ve oglum gelince bile onlara bebişi bırakıp yapmaya calışıyorum. Bu şekilde 3 kilo verdim. Son 3 kilom kaldı :)
Arada moralim bozuluyor elbette, kilo veremeyince hevesim kırılıyor ama kendimi yine ben motive ediyorum. Yine de şu kesin ki daha mutluyum,daha sevecenim. Kendimi harika hissediyorum. Böyle olunca da etrafımdaki herkesi de mutlu ediyorum elbette.
Sakın pes etmeyin,hiç birşey için geç değil.Umarım herkes istediği kiloya ulaşır.
valla bunu yazalı bayağı oldu,doğum kilolarım gitti ve şuan 62 yim..hedefim çıtır bir anne olmak..5 kilo daha versem tamamdırKızlar hala doğum kilolarım gitmedi..sizler ne alemdesiniz..ben 63 ile hamile kalmıştım..mide bulantıları yüzünden 59 a kadar düştüm..doğuma 75 ile gittim..şimdi 68 kiloyum..nasıl gidecek bu kilolar?