Arkadaşlar ben şimdilik tüp bebek tedavisi olduğum merkezde yaptırıyorum takipleri ama ayrıntılı ultrasondan sonra Dr değiştirmeyi düşünüyorum.. Siz kime gidiyorsunuz hangi Dr.u önerirsiniz, ben doğum için medline ı düşünüyorum oranın Dr.ları nasıldır, Adana'da çok tanıdığım yok yardımınızı bekliyorum çok teşekkürler..
canim iki haftadir kaynanamdaym ankarada geziyorum esimin burda egitimi var bir ay bnde haftasonu ailemin yanina gitmeyi düsünüyorum
CANIM herkeste aynı şeyler olmayabiliyor ama emin olmak adına doktora git için rahatlasın
o zaman kalbim dursa da tek onun sesini duysam dersin biz pür dikkat izledik
canim iki haftadir kaynanamdaym ankarada geziyorum esimin burda egitimi var bir ay bnde haftasonu ailemin yanina gitmeyi düsünüyorum
Kalp atisini görmeye gidemedik daha
Bide benim canm birsey yemek istemiyor sen nasılsn canim
Canim sen kalp atisini duydun sanirim
İnsallah canim haftasonu gitcez artik
İnsallah canim haftasonu gitcez artik
Bende kusma bulanti yok ama hic yiyemiyorum zorla yiyorum tavuktan tiksindim bi de
Masallah spedyim
Masallah spedyim
Bol bol zeytin canm istiyo erik turşu yiyorum
cnm hayırlı olsun sana da ,ben de progesten kullanıyorum 6 haftalık ne kadar kulancan sen acaba benim ilaç yarın bitiyor bugün doktora sorcam tekrar bir kutu daha alayım mı diye...sen niye kullanıyosun progestanı?
Aynen canim
Aynen canim
Kacinci haftadasn teldn göremiyorum
Aaa evet canim
Aaa evet canim
Sende uykusuzluk cekiyomusun
günaydın canım yas 23 ilk gebeliğim tahmini doğum tarihim 05.02.2014 aksaray da yasıorum
Ben genelde uykuluyum gözüm yatakta
Merhaba arkadaşlar,
İnşallah herşey yolunda giderse ben de Şubat 2014 annesi olacağım, gerçi birkaç gün erken gelirse Ocak ayına kaymam muhtemel:) 34 yaşındayım, Mikro enjeksiyonla hamile kaldım, Adana'da yaşayan bir istanbulluyum.. İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz..
Bu arada benim de 15 sene önce troid beslerim alındığı için günde 150 mg euytrox içiyorum.. İstanbuldaki endokrinoloğum her ay t3 t4 ve Tsh istedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?