yok be yıvrım,bizim hangi işimiz tık diye olur ki :)
tık yok :) ama doktorum dün önceki amliyatlarımdan dolayı karnımdaki hissizlikten hissedememiş olabileceğimi söyledi.az daha büyüsün dedi
tombik teyzesi oğlumun ayağını gördün mü
Eki Görüntüle 810221
Canım maşallah yerler onun ayağını pek minnoş :) doktorun dediyse doğrudur, da ne ameliyatı geçirdin sen?
ilk bebeğim ve 21 haftama gireceğim ama halen hissetmiyorum hisseden var mı
Canım acele etme kişiden kişiye değişir belki hissediyosundur da ayırt edemiyosundur. Bağırsaklarında gaz olur da yer değiştirir ya ona benziyor biraz:) ben hissediyorum ama bir haftadır çok net hissediyorum ondan önce hafif hafifi hissediyordum ama emin değildim canım. 22. haftaya kadar hissetmemek normal diyor doktorlar.
ama bunlar çok tatlıı
buarada ayakabı önermiolar onun yerine kalın patik aln diolar
Canım ayakkabı dediğim ayakkabı görünümlü patik zaten anladın sen onu
biri kek ve börek mi dediresmen aşeriyorum kızlar keke yaaa....otur da yap diceksiniz de hazır biri yapsa ne güzell olurr mmmmmmm misss:)
yaa kızlaaar ben de bir hafatdır keke aşeriyorum hepimiz aynı mıyız neyiz. Töbe yarabbim is gibi kek olsa da yesem diyorum. sonra da e kalk yap diyorum kendi kendime. sonra da ama yaparsan koca bi kalıp keki yiceksin şişmanlıcaksın diyorum. içimde inanılmaz bi hesaplaşma var ne yapsam şaşırdım
dün dr moralimi bozdu 5 kilo almışım aaaa dikkat et.dedi.len sen kaç kere hamilekaldın dicektim .affettim doktorumu.şimdi morali falan bozulur
laynn buluşmayın diyorum siz altın gününe çevirdiniz .basarım ulen orayı
![]()
hadi len deseydin :) ya zaten bilmiyo onlar boşver, sen kendin tartıl. ben ne zaman doktora gitsem bağırsaklarım dolu ve karnım tok oluyor normalden fazla çıkıyorum