• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

:1::1: dönenceler epey pahalıymış biz e bebekte baktık hafta sonu 200 TL bile var dedim ne oluyor hiç öyle beklemiyordum
araştır sen bak ona göre karar versin

sağol canım şimdi ona çiçek bakıyorum işyerine yollayım dedim :3: ama düzgün bişey bulamadım hala :34:

lcw harika ürünelr var ama artık bakmıyorum ev kıyafet doldu taştı

ah o e bebek orada herşey ateş pahası canım ya

:1::1: dönenceler epey pahalıymış biz e bebekte baktık hafta sonu 200 TL bile var dedim ne oluyor hiç öyle beklemiyordum
araştır sen bak ona göre karar versin

sağol canım şimdi ona çiçek bakıyorum işyerine yollayım dedim :3: ama düzgün bişey bulamadım hala :34:

lcw harika ürünelr var ama artık bakmıyorum ev kıyafet doldu taştı

jack bence dönence çok işe yarıyor ama alt açma aparatını bilemicem hiç kullanmadım ben

lepi attığın beşik çok tatlı bişi kaç aylığa kadar yatıyormuş bunda ?

geçmiş olsun caım kendini yorduysan olabiliomuş doktorum öyle demişti geçmezse ya da sık tekrarlarsa dikkatli olup doktora gitmen gerek

pis adam:) 20 lirayı laf etmiş
nette var aslında 195 e gördüm mophipo muydu neydi istiosan öyle alabilirsin
ben ce çok gerekli değil alt açma aparatı dönencede eklenebilir bişi ama ek maliyet tabi

Eki Görüntüle 811770
ben de odaya küçük bişi baıyorum ucuzda olsun istiyorum bi sitede buna benzer bi beşik önermişler

teşekkürler kızlar...ben dönence araştırayım en iyisi....:54:

Bugün herkesler kötü uyandı sanırım.
Bende bende.. :ssz:

günaydın hatunlar,

biz de eşimle 5.30 civarı uyandık ve aşağıdakilerin sıpasının gürültüsünden uyuyamadık bir daha. eşim erkenden gitti işe. ben de döne döne yarı uykulu yarı uyanık uyumaya çalıştım. bugün de doktor kontrolüm var, haydi hayırlısı bakalım

ah o e bebek orada herşey ateş pahası canım ya

e bebeğin sitesinde yazıyordu dün çamlıcamıymı başka bir yermiydi ordaki mağazalarında deppo açıcaklarmış stokları bitirmeye çok uygun fiyatlar diyordu dün gördüm daha orda fiyatların çok çok uygun olacağına eminim :34:

jack bence dönence çok işe yarıyor ama alt açma aparatını bilemicem hiç kullanmadım ben

lepi attığın beşik çok tatlı bişi kaç aylığa kadar yatıyormuş bunda ?

canım boyu 90 cm kadar en azından 6 7 ay yatar sallanabilio hafifmiş ve küçük
ben böyle bişi salona falan da kolayca götürebilmek için istiyorum bambam beşik diyede geçio
gg den bakabilirsin 80 lira bişi zaten en ucuzu

günaydın kızlar dün akşam şiddetli bir kramp girdi kasıklarıma böbreğim de ağrıyordu 2 gündür ondan mı acaba şimdi daha iyiyim ama dün çok korktum bebeğimin hareketini hissedene kadar uyumadım

canım günaydın, böbreğinin ağrıdığından eminsen bir idrar testi yaptır derim.bazen de idrarımızın rengi, duruluğu ve kokusundan anlayabiliriz sıkıntı olup olmadığını, çok geçmiş olsun.

yanllış alıntılamışım yaaaa
KRONİK SENİN GÖBEĞİ ALINTILAMIŞTIM GÜYAAAAAAAAAAAAAA :60:

bende şimdi gördüm bunu maşallah kronik sen bizden hafta olarak gerisin ama maşallah göbeğin hiç te öyle demiyor :nazar::nazar:

Son düzenleme:

canım boyu 90 cm kadar en azından 6 7 ay yatar sallanabilio hafifmiş ve küçük
ben böyle bişi salona falan da kolayca götürebilmek için istiyorum bambam beşik diyede geçio
gg den bakabilirsin 80 lira bişi zaten en ucuzu

canım işine karışmak gibi olmasında 6-7 ay kısa bir süre sonra başka bir ürüne ihtiyaç duyabilirsin
iyi düşün derim bunu

Kızlaaaarrr....

Haftasonu yine ayrı kaldık, geçmişi okuyana kadar da öğlen oldu ancak yazabiliyorum.

haftasonu ayrıltılı ultrason sevdasına ömrümüz gitti, doktorun cihazı arızalanmış yeni cihaz geldi ayarlar yapılması derken geç oldu, pazar sabahın köründe doktorun kapısındaydık tekrar.Size düşüncelere gark olmuş kızımı tanıştırayım:3:...
Eki Görüntüle 811066

MAŞALLAH SİNCAP BUNU ŞİMDİ GÖRDÜM ÇOK TATLI KIZIN MAŞALLAH :nazar:

Back
X