2014 Şubat Anneleri

aynen yapcak bişi yok işte alışcaz başa gelen çekilir allah büyük sıkıntı vermesin bebeklerimizi kucağımıza alalım

aynen tatlım kışın daha kolay geçer umarım
bu arada senin kız nasıl kıpraşıyormu dünden beri zilli :30::30::1::1::54:

Dün o kadar tatlıyı yiyince gece yatana kadar durmadı yavrum. Bugün daha sakiniz. Tatlıyı sevmeyen anasına neler yedirdi korkudan afalladı yavrucum :1::1:

Kızlar bide vitamin yada demir hapı sizde ishal yaptı mı yani afedersiniz wcye çıkma sıklığım ve türünde değişiklik var da;P

İshal değil ama hamilelikten önce bikaç günde bir gidiyorum wc ye şimdi her gün gider oldum. O açıdan işe yaradı :1: Sadece Demir ilacı içiyorum şuan ona bağlıyorum.

günaydın hatunlaarrrrr
az önce ben ilk defa bir canlı yayına katıldımmm,türk max tadında magazinee ayyy kalbimm fırladııııı:18:

Hayırdır kız ne canlı yayını. Libidonu mu duymuşlar :1::1::1:

[sıze=3]evet yaa yeni kalktıım:17:hatta daha yemeden içmeden canlı yayına katıldım :9:yüzüm çok uyumaktan şişmiş resmeen:)[/sıze]

ne işin var magazinde kısss
gördünmü karnındaki gızıda sosyetik yapcak bu gelin bacım yetişin gonşularrrrrrrrrrrrrrrrrr :9::9:
Oysa sen evinin gadını çocuklarının anası olmalıydın :9::9::9::9::9::37::37::37::37:

dün o kadar tatlıyı yiyince gece yatana kadar durmadı yavrum. Bugün daha sakiniz. Tatlıyı sevmeyen anasına neler yedirdi korkudan afalladı yavrucum :1::1:

ishal değil ama hamilelikten önce bikaç günde bir gidiyorum wc ye şimdi her gün gider oldum. O açıdan işe yaradı :1: Sadece demir ilacı içiyorum şuan ona bağlıyorum.

hayırdır kız ne canlı yayını. Libidonu mu duymuşlar :1::1::1:

şeker kız candy doğracan anlaşılan :16::16::16::16:

Bende demiri ilacını daha 3 gündür alıyorum
normalde gebelikten önce wcye her gün çıkardım şimdi 2 günde bir çıkıyordum
ilaç etkisinde bir değişiklik görmedim kabızlık veya ishal olarak fakat rengi çok kötü mide kanaması geçirdim sanıyorsun simsiyah bir dışkı :37:

Son düzenleme:
hahahahha prolett ve bilimmmm güldürdünüz ya beni sabah sabah hahahhahahah:9:konu açmışlardı hiç keşke erkek olsaydım dediğiniz durumlar oldu mu? diye ben de hemen bağlayın beni dedim:))

şu nohut yemeğini koyayım ocağa geliyorum hatunlaarrr:)

kızlarrr nasılsınızz bakalımmm:23:birkaç gün girmedim kaç sayfa ilerlemiş maşallahhhh:1:laurana konu neydi canlı yayına bağlanmışsın hayırlı olsunn:3:

hahahahha prolett ve bilimmmm güldürdünüz ya beni sabah sabah hahahhahahah:9:konu açmışlardı hiç keşke erkek olsaydım dediğiniz durumlar oldu mu? diye ben de hemen bağlayın beni dedim:))

ben bunu hep diyorum ya keşke erkek olsaydım lafını
para kazanmakta bir zorluğu yoksa erkeğin hamallık gibi güç gerektiren bir iş yapmıyorsa erkeklik mükemmel bişi ya

bekarken özgürlüğü için derdim bunu keşke erkek olsam diye
şimdide şu alt tarafımızdan dolayı diyorum
her ay adet bizde, onun sancısı bizde, gebelik istemediğin zaman heyecanla adeti bekleme bizde, gebelik istediğinde ovulasyon gününü ttuturmaya çalışma bizde altta yatıp sonrasında bacaklarını dikmek bizde, gebelik sonrarı bulantı bizde doğum sancısı bizde üstüne üstrlük emzirme bizde (hayır bari onu erkekler yapabilse geceleri rahat uyurduk) sonrasında bebeğe bakma bizde
bi kaç sene sonra her yıl çata yatıp smear aldırma bizde, sonrasında spiral taktırma bizde, ve hepsinin sonrasında vajinal yaranız olabiliyor ki bende var doğumdan sonra onu yaktırcam malesef
ve hepsinin sonunda menepoz bizde

erkekler napıyor sexi yapıp sonrasında keyif cigarası yakıyor :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
bana sorsalarmış 1 saat canlı yayından çıkmazdım herhal :9::9::9::9:

evet yaa yeni kalktıım:17:hatta daha yemeden içmeden canlı yayına katıldım :9:yüzüm çok uyumaktan şişmiş resmeen:)

ohhh ne güzel bizim yerimize de uyu hiç kıskanmadım :2::2::2:

eşim yeni isim buldu

AZZE Şerefli, Saygıdeğer, Yüce;
Dişi Ceylan Yavrusu

Son düzenleme:
ben bunu hep diyorum ya keşke erkek olsaydım lafını
para kazanmakta bir zorluğu yoksa erkeğin hamallık gibi güç gerektiren bir iş yapmıyorsa erkeklik mükemmel bişi ya

bekarken özgürlüğü için derdim bunu keşke erkek olsam diye
şimdide şu alt tarafımızdan dolayı diyorum
her ay adet bizde, onun sancısı bizde, gebelik istemediğin zaman heyecanla adeti bekleme bizde, gebelik istediğinde ovulasyon gününü ttuturmaya çalışma bizde altta yatıp sonrasında bacaklarını dikmek bizde, gebelik sonrarı bulantı bizde doğum sancısı bizde üstüne üstrlük emzirme bizde (hayır bari onu erkekler yapabilse geceleri rahat uyurduk) sonrasında bebeğe bakma bizde
bi kaç sene sonra her yıl çata yatıp smear aldırma bizde, sonrasında spiral taktırma bizde, ve hepsinin sonrasında vajinal yaranız olabiliyor ki bende var doğumdan sonra onu yaktırcam malesef
ve hepsinin sonunda menepoz bizde

erkekler napıyor sexi yapıp sonrasında keyif cigarası yakıyor :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
bana sorsalarmış 1 saat canlı yayından çıkmazdım herhal :9::9::9::9:

aksesuar taktırsak bizde dönsek :17:

oğlumun teyzeleri biz geldik bir stdir oturdum öle ebelerle dedikodu yaptım:) yoksa işimiz çoktan bittide:) aşımızı olduk.kan verdik rutin kan sayımıymış.kalbimizi duyduk çok şükür rabbbim.

kız sen olmasan bizi kim güldürecek oh uykuya bak.beni bağlasalr yatamam valla dövseler kalkarım mümkün değil:)

prolet bacım şu an imrendim sana temizliğine oyyyyyy pasaklıyım pasaklı:( hayırlısı olsun doktor ne dicek bakalım doktor yaptır derse birde komşuma sölicem oda kuaförü önerirse oraya gidicem bende inşlalh tabi daha çok varya şimdi sölemesi kolay:)

oğlumun teyzeleri biz geldik bir stdir oturdum öle ebelerle dedikodu yaptım:) yoksa işimiz çoktan bittide:) aşımızı olduk.kan verdik rutin kan sayımıymış.kalbimizi duyduk çok şükür rabbbim.

oh herşey yolunda çok şükür

ağda işini bırak canım ya acı ile kendini kasarsın falan iyice düzel öyle git acele etme

acıktım gene:( ye ye şiş gör gününü gerçi 5-6 kilo şu an çin normal dedi ebe ama bence ben üüzlmiyim die:)

prolet bacım şu an imrendim sana temizliğine oyyyyyy pasaklıyım pasaklı:( hayırlısı olsun doktor ne dicek bakalım doktor yaptır derse birde komşuma sölicem oda kuaförü önerirse oraya gidicem bende inşlalh tabi daha çok varya şimdi sölemesi kolay:)

Bende imreniyordum valla rahatladım ama sen yaptırma canım bence şuan. Bekle bakalım biraz. Ben giderken korkarak gittim kendimi kasarsam diye. Senin şuan kendini kasmaman dinlenmen lazım. Son aylara doğru bakarsın çaresine. :54::54:

kızlar doktordan geldim..kuzumu dakikalarca izledim..çok şükür şimdilik herşey yolunda..kadın doğum uzmanı baktı ama radyolog bakmadı ayrıntılı ultrason için haftaya gel dedi..en ideal zaman 21.hafta dedi..haftaya bugün gideceğim yine..cinsiyet yine muammada kaldı..

kızlar doktordan geldim..kuzumu dakikalarca izledim..çok şükür şimdilik herşey yolunda..kadın doğum uzmanı baktı ama radyolog bakmadı ayrıntılı ultrason için haftaya gel dedi..en ideal zaman 21.hafta dedi..haftaya bugün gideceğim yine..cinsiyet yine muammada kaldı..

1 hafta daha bekleyeceksin demek hayırlsıı olsun sağlıklı olması yeter

Bende imreniyordum valla rahatladım ama sen yaptırma canım bence şuan. Bekle bakalım biraz. Ben giderken korkarak gittim kendimi kasarsam diye. Senin şuan kendini kasmaman dinlenmen lazım. Son aylara doğru bakarsın çaresine. :54::54:

aynen riske atma kıllı ol azcık :27:

kilonu da takma kafana normal gidiyorsun canım herkesin bünyesi aynı olmaz ki ..
ne bebeklerimizin kilosu aynı ne bizim böyle düşün :34:

hadi bakalım hakkımda hayırlısı olsun temiz bir günde hayırla doğurabilmek umudu ile inşalalh:)

Back
X