2014 Şubat Anneleri

hee gelmezse akşam 7 olmadan gider alırım artık:))

töbee insanı günaha zorla iterseiniz bire gafiller
yemeyin ulen çikolata şelalesi ne zorla nutella kaşıklatcan bana sufle dion sen akar kokar yenir :D
biri dio kek yapam evde hazır kek karışımı var döküp yapasım geldi:D
yedirmeyin bana bunları vicdan yapıom sonra yav
ben yiyim de kiloaları size gelsin hıh
gülüm seni en iyi ben anlarım şuan yiyemiyoruz yesekte gidip popomuza yapışıyor bunlar
ben şuan kuru incir arasına ceviz sardım yiyorum napalım yoklulta bunlarla idare edecez
hem faideli

Son düzenleme:
arkadaşımın ablası gebe ona doktoru çok enteresan brokoli karnıbahar yeme demiş anlamadım:56: ben hiç duymadım zaten benim doktorum hiç yemekle ilgili bişi demedide az yenin dışında.belki onun hormonlarıyla ilgili bir durum vardır:)

ayyy ben karnıbaharı özledim yaaa ,ben onu haşlıyorum sonra yumurtaya bandırıp çıtır pane harcına buluyorum sonra kızartıyorum dışı çıtır çıtır oluyor eşim çok beğeniyor,hatta o üzerine yoğurt döküp yiyor ayyy canım çektii valla....şu nohut bitsinde güzel görürsem alayım karnıbaharr

hahah spseee senin güne gidesin var ama gün sırasının sana gelmemesi şartıyla dimi seni seniiii:9::9:şu doppleri bi atlatayım niyetim ekimin ilk haftasonu buluşmak istanbul avrupa yakasıyla ama kızlar ne der bilmiyorum:))) istanbuldakilerrrr ben yenibosnadayım şirinevlere yakın bölümde böyle kek börek felan çekiyorsa canınız yapayım gelin:))))))))) zaten gezemiyorum hemen şeyim ağrıyor ama evimde severek ağırlarım hepinizi:))) zaten bir musait olayım krocuumuu alacam onun evi bana 2 adım:)))

ahhh ahhh şimdi nohutumu yedimm ve üzerine deee kek dün yapmıştım,şimdi sizler söyleyinceee acıdım be yaaa keşke yakın olsaydınız bana:5:

normalde çok severim misafir amaaaa şu an aç karnımı doyuramıyorum napcan işte :(

burası bildiğini,z kış yani :( elektirikli sobayla oturuyorum dışarı öğlen güneşli ama işte sadece dışarı:( milletin resimlere bakıyorum tshrt falan hep kıskanıyorum ben sıcağı severim

baklavalar nasıl fiyatları:D
zaten istanbulda biz nası geçinioz bilmiom
herşey ateş pahası bir de çimdik kadar veriolar
baklavanın kilosu 35 civarı canım ucuz değil yani
ama günlük yiyecekler konusunda hani dışarda yeme açısında uygundur fiyatları buranın
normalde evler falanda uygundu son 2 yıldır çoştu ama araplar gelince heryer arap doldu evler fırladı
ama doğum bile ucuz bak 300 tl

canın çekmeyi bilio ama:1:
neyse günaha ay pardon çikolataya batmiyim
gidiyim köfte yapıyim biber közliyim falan:24:

bak bak gider ayak gol atıyosn yaniii:) biberede bayılırım yaaaaaaaaa bugün benim gözüm dönmüş yada aşermeye başladım artık:)

baklavanın kilosu 35 civarı canım ucuz değil yani
ama günlük yiyecekler konusunda hani dışarda yeme açısında uygundur fiyatları buranın
normalde evler falanda uygundu son 2 yıldır çoştu ama araplar gelince heryer arap doldu evler fırladı
ama doğum bile ucuz bak 300 tl

antepe geldim imam çağdaşa falan hep duyardık ama ne bilim ya o kadar beğenmedim imam çağdaşı acaip kalabalıktı:) hayvanat bahçesi çok güzeldi :) başka güzel bir restaurant vardı orayada arkadaş alkollü die girmek istemdi ama düzenliydi yani beğendim.antepli bir arkadaşım var çok severim kendisini

antepe geldim imam çağdaşa falan hep duyardık ama ne bilim ya o kadar beğenmedim imam çağdaşı acaip kalabalıktı:) hayvanat bahçesi çok güzeldi :) başka güzel bir restaurant vardı orayada arkadaş alkollü die girmek istemdi ama düzenliydi yani beğendim.antepli bir arkadaşım var çok severim kendisini

imam çağdaş çok güzel modern bir yer değil ama ismi çok büyük daha güzel restoranlar var burda bizim pek tercih etmediğimiz bi yerdir açıkcası orası

hayvanat bahçesi evet çok güzel
o diğer alkollü yer nereymişki :44::44: çok alkollü restoran yokturda burda

arkadaşın anteptemi?

sppeedy burdamısın şu bürüksel lahanasını nasıl yapıyorsunde yiyorsunuz kuzum ya ben bi kaç yedim tadı böğğ geldi bana açıkcası

biz mesela karnabaharı bi kızartırız o kadar birde turşuya atarız annem arada zeytin yağlısını yapar havuçla ama yılda anca 1 kez
brokoli desen sadece salataya koyuyorum benyada cacığını yapıyorum başka türlü tüketemeyiz biz

damak tadımı onlara gelmiyor bizim içli köfte falan olmalı bize :1:

imam çağdaş çok güzel modern bir yer değil ama ismi çok büyük daha güzel restoranlar var burda bizim pek tercih etmediğimiz bi yerdir açıkcası orası

hayvanat bahçesi evet çok güzel
o diğer alkollü yer nereymişki :44::44: çok alkollü restoran yokturda burda

arkadaşın anteptemi?

hmmmm adını hatırlamıyorumda böle haftasonu dmet akalın afişleri falan vardı önceki sene tabi güzel modern biryerdi bahçesi falan vardı büyük.arkadaşım oralıda şu an başka yerde öğretmen.evet bende dedim bumu imam çağdaş imam çağdaş lezzet güzeldide acaip kalabalık dipdibe oturamıosun hemen yyiyip kalkman gerekiyor falan işte:) bir gün hayvanat bahçesini gezdik zaten kızkıza gelmiştik ekşınlı bir gündü grupta her telden adam vardı öle olunca pek uzlaşamadık işte olduğu kadar .:)

sppeedy burdamısın şu bürüksel lahanasını nasıl yapıyorsunde yiyorsunuz kuzum ya ben bi kaç yedim tadı böğğ geldi bana açıkcası

biz mesela karnabaharı bi kızartırız o kadar birde turşuya atarız annem arada zeytin yağlısını yapar havuçla ama yılda anca 1 kez
brokoli desen sadece salataya koyuyorum benyada cacığını yapıyorum başka türlü tüketemeyiz biz

damak tadımı onlara gelmiyor bizim içli köfte falan olmalı bize :1:

bakın tarif size benim arkadaştan öğrendim bürüksel lahanası brokoli karnıbahar havuç bunları hep bir haşlıyor .ayrıca limon zeytinyağı sarımsak ve zahter diye bir baharat var kekik yabni kekik galiba çok güzel onuda karıştırıp o sebzelerle harmanlıyor biz çok beğendik arkadaş çevresi olaraktan:)

arkadaşlarla çok yapıyoruz biz bunu ama etin yanına özellikle.kayseri yağlaması var bilen bilir:( onun yanına etin yan ında iyi oluyor yani

hmmmm adını hatırlamıyorumda böle haftasonu dmet akalın afişleri falan vardı önceki sene tabi güzel modern biryerdi bahçesi falan vardı büyük.arkadaşım oralıda şu an başka yerde öğretmen.evet bende dedim bumu imam çağdaş imam çağdaş lezzet güzeldide acaip kalabalık dipdibe oturamıosun hemen yyiyip kalkman gerekiyor falan işte:) bir gün hayvanat bahçesini gezdik zaten kızkıza gelmiştik ekşınlı bir gündü grupta her telden adam vardı öle olunca pek uzlaşamadık işte olduğu kadar .:)
anammmmmm sen bayazhanı diyorsun bizim firma çalıştıyordu eskiden orayı :9:

slm kızlar ev yapımı keki pek sevmezken , şu an gözümün önünde kekler uçuverdi birden :56: sizden kolay, lezzetli ve biraz da farklı bir kek tarifi istesem ,kimsenin canı çekmez inş. . :44:

slm kızlar ev yapımı keki pek sevmezken , şu an gözümün önünde kekler uçuverdi birden :56: sizden kolay, lezzetli ve biraz da farklı bir kek tarifi istesem ,kimsenin canı çekmez inş. . :44:

bu arada kek kek diye dillendim ya şuan kek yiyorum arkadaş yapmış getirmiş 5 çayı gibi yiyelim diye ay çok sevindim yaaaaaaaaaaaaa:16::16:

bu arada kek kek diye dillendim ya şuan kek yiyorum arkadaş yapmış getirmiş 5 çayı gibi yiyelim diye ay çok sevindim yaaaaaaaaaaaaa:16::16:

bu kadar olur böle bir muhabbetten sonrada lauranaya sepetle yukardan dolma inmişti:) şanslı hatunlar afiyet olsun

başka birşey için dua etseymişsin keşkee:)))) oh afiyet olsun güzelim,ben klasik kek yaparım öyle tarçınlı felan hiç yapmadım yemedim dee güzelmidir acep??

bu kadar olur böle bir muhabbetten sonrada lauranaya sepetle yukardan dolma inmişti:) şanslı hatunlar afiyet olsun

maşallah kızzz nasıl hatırlıyorsunnn:))) kayseri mantısı da çekiyor canım acaba o da gelirmi yukardan sepetle:))))))

Back
X