Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kronik fadikk tuana hepinize günadın tekrar kızlar:)
kronik işten mi çıkcan sen hadi hayırlı olsun biz aralık sonuna kadar devam:))
Evet lepicim.Zaten işte çok yoruluyordum çoğunlukla ayakta olduğum için.Sabahları ayaklarımın üzerine basamıyorum.Ben ekim sonu gibi ayrılır doğum iznine kadar raporla idare ederim diye düşünüyordum ki eşimin ataması oldu mecburen bırakmak zorundayım şimdi.Bayram sonrası Bingöle gidiyoruz.
Sen nasılsın görüşemiyoruz![]()
iyiyim canımcm:) göbüş büyütüyoruz işte
bizde karyolamızı ve dolabımızı aldık
benim koca hızlı çıktı arabayıda almıştık :) adam hedef odaklı baktığını alıo
onun haricinde bişicik yok
sen bingöle gidiosun he bebeiş de ordamı doğcak orda doktor araman gerek dimi
yoksa annenlerin yanında doğum yapıp mı gitcen
gulliverin heryeri çıta idi tatlım sevgili kocam beğenmedi:)
bu sundvik cancağızım
bide miniik beşik alcaz sallananküçük odaya küçük eşyalar
bakalım kurunca nasıl olcak:)
doktoruna bi danış istersen canım belki bebek büyüdükçe damarların hassasdır bi çatlama yapıodur hafiften kan geliodur
bazılarına progestada veriolarmış sen onu bi danış
hatta geçmezse farklı ilaçlarda var diye biliyorum
gerekirse yatcan canım napacaksın ben de hiç iş yapamıyorum torbaları eşim taşıo evi o süpürüp silio
9 ay böyle geçecek yoksa hemen kötü oluyorum
Allah hepimizi beterinden korusun
valla nurtopu gibi 6 kilo aldım hehenapayım ekstra yediğim çok az şey var vucut alıo demekki
bebek varkende kısamam yani yiyom gidio
yaa ben bunu okumuştum doğru kızlar kıyamıo
erkeklerde bazen bunu anlamıo
oyüzden benim eşim sanırım kız isterdi ama nasipte erkek varmış<:)
kısmetse ikinci kız olursa o da kutlar:))
En geç başlayıp en erken bitiren sizsiniz alışverişi sanırımSağlıcakla kullansın bebişiniz inşallah
Doğumu orda yapmam sanırım lepicim.Doğuma bir bir buçuk ay kala gelirim İstanbul'a.Orda tek başıma zorlanırım çok
Birde baştan doktor ara bul çok sinir bozucu...
tamam bacım soracağım inşallah:)bu arada herkesler günaydın.sabahın köründe gelip geri herkes kaybolmuş:)
hehe sanırım öyle olcak bi beşik kaldı o da aklımda gelecek ay falan alırım:)
sonra giysiler bakım ürünleri kalıo
en akıllıcası zaten canım burda imka daha çok nazın geçer tanıdıpın insanlara tek nasıl olcak birazda kalır gidersin
valla erkenciyiz yavrum napalım kayfaltı ettik bile![]()
iyiymiş valla:) ben kan hapını içip 2 st bekliyorum doktor sabah iç dedide:) kocamda ben 1 de yattım daha uyumamıştı kim bilir kaçta yattı ancak o kalkınca bizde:)afiyet olsun kuzum:)
ben o işe çözüm buldum hapları öğünlere dağıttım:)
öğlen vitamini alıom
kabızlık ve kasılmalaırm nedeniyle magnezyumu her öğün alıyorum
demiri de sabah almaya başladım gece su içmeye kalkınca içiyorum:) hoş benim demir aç tok fark etmio ama gün içi içeceklerim azalıo:)
gece 1 bana geç 9 da totoyu deviriyorum valla
saolasın sana da şimdiden afiyet olsun
bu hafta rahattımda okula st 7 de gidicem yarın hadi napıcaksam:) demir hapını gece uyanıpmı içiosun kuzum hmmmmm bende bari öle yapayım.kahvaltı etmedende gidersem çünkü bu benim için hç iii olmaz.bu arada dün magnezyum içmeyi unutmuştum bu yüzdenmi o kadar şiddetli ağrım oldu inanamıyorum ya:) içtim 1 st e kesildi ağrım
valla ben ne zaman magnezyumu unuttuysam bacağıma kramp girdi (2 3 defa )
şimdi zaten kabızlığım var birazda kasılmam oyüzden 2 içiodum bugün 3 içmeye başlicam zararı yok nasılsa demişti 3 e kadar içebilirsin demişti
ben gece su içmeye kalkıyorum o ara masada oluo ilaç onu da birlikte içiyorum eğer kalmıosan sen bardak koy yanına hapını da koy uyanınca iç uumaya devam et demir alıp kahvaltı etmzsen kötü yapıo insanı
hem de demir asiti ortamda daha iyi emilio boş midde nekadar vakit kalırsa okadar verimli
herkeşşlere güpgünaydınlarrrrr
nabıyısınız ne edıyısınız
krocum işten ayrılmana sevindim çok yoruluyordun haftada altı gün
lepimmmm odayı ne zaman kuruyorsunuz kuzummm
spse nasıl oldun tatlımmm
hajım uyanmadımı daha
valla ben ne zaman magnezyumu unuttuysam bacağıma kramp girdi (2 3 defa )
şimdi zaten kabızlığım var birazda kasılmam oyüzden 2 içiodum bugün 3 içmeye başlicam zararı yok nasılsa demişti 3 e kadar içebilirsin demişti
ben gece su içmeye kalkıyorum o ara masada oluo ilaç onu da birlikte içiyorum eğer kalmıosan sen bardak koy yanına hapını da koy uyanınca iç uumaya devam et demir alıp kahvaltı etmzsen kötü yapıo insanı
hem de demir asiti ortamda daha iyi emilio boş midde nekadar vakit kalırsa okadar verimli
gece uyanmaktan nefret ederim:) sırf bu yüzden az su içiyorum:) delilik işte.bari su içeyim o zaman mecbur wc ye uyanırım ve hapımı içerim galiba en iyisi bu .sağol dostum.çünkü kantindeki şeyleri yemeyi hiç istemiyorum
günaydın canım:)
uyanmadı hajın:)
bende güne iyi başladım çok şükür:)
sen nasılsın
nerde uyanık fikirler orda bengece uyanmaktan nefret ederim:) sırf bu yüzden az su içiyorum:) delilik işte.bari su içeyim o zaman mecbur wc ye uyanırım ve hapımı içerim galiba en iyisi bu .sağol dostum.çünkü kantindeki şeyleri yemeyi hiç istemiyorum
valla okadar çook dökülürdüki eskiden s-şuankine çok şükür rabbim diyorumbide ne sorucam saçlarınız ne almede kızlar .ben gebelikten önce demir takviyesi alıyordum saçlarım çok döküldüğü için durmuştu baya.sonra 3 ay içmedim şu an avuç avuç elimde kalıyor.ferro sanol sanırım saçıma bişi yapmıoyor gebelikte saçlar gürleşir diye biliyordum.benimkiler bayazladı beyazlamayanlar kızardı resmen kızıllaştı simsiyah saçlarım töbe :)ve çok dökülüyor nedenki acep:)
hacı odakurma işi uzun mesel o iş kocaya bakıo gardolap 100 kilo gram yardımım olamaz adam nezaman hazır hissederse kendi kurcakherkeşşlere güpgünaydınlarrrrr
nabıyısınız ne edıyısınız
krocum işten ayrılmana sevindim çok yoruluyordun haftada altı gün
lepimmmm odayı ne zaman kuruyorsunuz kuzummm
spse nasıl oldun tatlımmm
hajım uyanmadımı daha
ooo sevindim bak güne iyi başlamana
demir sebebiyle kızıllaşma olur ama beyazlama olur mu bilmiyorum kuzum
belki içtiğin demir ilacı sana yeterli gelmiyor olabilir
nerde uyanık fikirler orda bennapiyim anam başıma vura vura pratik kafa yaptı beni
işe yarıcaksa senin adına sevinirim bişi değil:)
valla okadar çook dökülürdüki eskiden s-şuankine çok şükür rabbim diyorum
ama dökülme olabilirmiş çoğalmada
hacı odakurma işi uzun mesel o iş kocaya bakıo gardolap 100 kilo gram yardımım olamaz adam nezaman hazır hissederse kendi kurcak
belki kasım falan ama ben çok merak ediyorum :)