2014 Şubat Anneleri

nerde uyanık fikirler orda ben:D napiyim anam başıma vura vura pratik kafa yaptı beni
işe yarıcaksa senin adına sevinirim bişi değil:)

valla okadar çook dökülürdüki eskiden s-şuankine çok şükür rabbim diyorum
ama dökülme olabilirmiş çoğalmada

hacı odakurma işi uzun mesel o iş kocaya bakıo gardolap 100 kilo gram yardımım olamaz adam nezaman hazır hissederse kendi kurcak
belki kasım falan ama ben çok merak ediyorum :)
vallahi ben bile meraj ediyorum kuzummm
halaaa isim yokmu paşanın
gerçektenmi kızıllaşma olur mu:) ay gülesim geliyor ya resmen rengim değişti:)
beyazlamada bozuk psikolojimdendir muhtemelen benim gbi bir psikopat varken nereye gitsin beyazlar:)
çok çirkinleştim ben yaaaa:) hani oğlan anaları güzelleşirdi:)

kız ,meraktan gelicem afşin e :D
koy bir resim yahu

canlarımmm
ben kalkayımmm hafta sonu gezmememizi yazpıcaz umoyla.
hepiciğinizi ve bebişkolarınızı seviyorummm:54:

:):) annene saygılar
haha ne zorlardı annem bizi:)
sanırsın dünyanın en beceriksiz eli iş görmez tipleriyiz:D
hızlı ol pratik ol şunu da birlikte yap:D
bakmışım yapabiliom
şimdiki kızlarada ben kusur buluom buyüzden:D anneme gerçekten sevgiler yavrım zorla ev karısı etti beni haha:>D

vallahi ben bile meraj ediyorum kuzummm
halaaa isim yokmu paşanın

kız ,meraktan gelicem afşin e :D
koy bir resim yahu

bebitomun hala ismi yok ben ona tarık eymenim diyorum kocam beğenmio:D
odayıda kurunca eklerim tam yerleşince herşey erkek çocuğu zaten sade aldık bakalım nasıl olcak orda güzeldi:D
bugün de sen gez bakalım iyi gezmeceler sanaa

günaydın kızlar :3::3:
kızlar, ıstahlar ne durumda , benım bogaz acıldı valla tırsıyorum sonumdann:27::27:
benim iştahım da çok açıldı canım inşallah çok fazla kilo almayız doktor bana bundan sonra her ay 2 kilo alıcaksın dedi nasıl olucaksa o artık :18:
ben o işe çözüm buldum hapları öğünlere dağıttım:)
öğlen vitamini alıom
kabızlık ve kasılmalaırm nedeniyle magnezyumu her öğün alıyorum
demiri de sabah almaya başladım gece su içmeye kalkınca içiyorum:) hoş benim demir aç tok fark etmio ama gün içi içeceklerim azalıo:)
gece 1 bana geç 9 da totoyu deviriyorum valla:D
saolasın sana da şimdiden afiyet olsun
ben de geçenlerde bernardodan 750 ml lik suluklardan aldım yatarken yanıma alıyorum gece 4 gibi wcye kalkınca demir ilacını içiyorum sabah 8 de eşim işe gidiyo o giderken tiroid ilacını alıyorum sonra 9 da uyanıp kahvaltımı yapıyorum çok rahat oluyo akşam da yemekten kalkarken daha eleviti içiyorum 1-2 saat sonra da magnezyumu içiyorum bitiyo :9: ne çok hap içiyorum yahu :53:

Hep dua etmişimdşr zaten hayırlı vakitte hayırlı bi evlat verain Allah diye nasip bu sene erkek evlat olcak inşallah.tabikisi de hayırlısı olsun ama eşimin içimden geçen kendine aşık bi kız çocuğu idi ikinciye inşallah nasipse:))

İnşallah allah gonlunuze gore versin :)

herkeşşlere güpgünaydınlarrrrr
nabıyısınız ne edıyısınız
krocum işten ayrılmana sevindim çok yoruluyordun haftada altı gün
lepimmmm odayı ne zaman kuruyorsunuz kuzummm
spse nasıl oldun tatlımmm
hajım uyanmadımı daha

Şafak sayıyorum. Şafak 14 :27::27::27::27:

kız bu profil resminide senide yerim hadi rabbime emanet ol

:16::16::16::16::16:

Günaydın anneler :16::16::16:

Günaydın kroniğim çok şükür çok az kaldı işten ayrılmana atamada üstüne ballı lokma tatlısı oldu :16:

Gununuz aydın olsun şekerler herzamanki gibi erkenciyim :)

Günaydın lepiiim :54::54:

günaydın hanımlar mutlu pazarlar herkese..

günaydın canım keyifli pazarlar :16:

herkeşşlere güpgünaydınlarrrrr
nabıyısınız ne edıyısınız
krocum işten ayrılmana sevindim çok yoruluyordun haftada altı gün
lepimmmm odayı ne zaman kuruyorsunuz kuzummm
spse nasıl oldun tatlımmm
hajım uyanmadımı daha

Günaydın hajımm uyandım uyanmasına da sabahtan beri şartel atıyor yok kablolar sorunlu yok çamaşır makinesi neden çalışmıyor vs vs bir sürü aksilik yaşadım delirmek üzereydim ancak gelebildim ama bu seferde siz gezmeye çıkıyorsunuz.Neyse ben de sekoyu bekliyorum gelir bir saate artık sultanahmet senin eminönü benim dolaşırız inşallah :3:

canlarımmm
ben kalkayımmm hafta sonu gezmememizi yazpıcaz umoyla.
hepiciğinizi ve bebişkolarınızı seviyorummm:54:

:54:

Son düzenleme:
selam cicoş annecikler.... dün hayırlısı ile minik kelebeğimin odasının siparişini verdik, Rabbim tepe tepe eskitmek nasip etsin, burda oda alacak ama hala biraz zaman geçmesini bekleyen arkadaşlara okuduğum bişeyi söylemek istiyorum, bebiş odası bebiş doğmanadan 4-5 ay önce kurulup o kadar süre havalandırılmalıymış, aynı şekilde boyanacaksa odası da o kadar süre önce boyanmalıymış aklınızda bulunsun derim.

selam cicoş annecikler.... dün hayırlısı ile minik kelebeğimin odasının siparişini verdik, Rabbim tepe tepe eskitmek nasip etsin, burda oda alacak ama hala biraz zaman geçmesini bekleyen arkadaşlara okuduğum bişeyi söylemek istiyorum, bebiş odası bebiş doğmanadan 4-5 ay önce kurulup o kadar süre havalandırılmalıymış, aynı şekilde boyanacaksa odası da o kadar süre önce boyanmalıymış aklınızda bulunsun derim.

bencede mantıklı canım yeni mobilya kokusu çok kötü oluyo

Hadi hayırlı uğurlu olsun canım güzel günlerde kullansın bebiş odasını inşallah.O dediğini bende duymuştum ama 3 ay yeterli demişlerdi.Özellikle boya kokusu fena oluyor.Ben duvar kağıdı yapmayı düşünüyorum ama mobilya kokusu dediğin gibi kolay kolay çıkmaz.

Kızlar kasık ağrım vardı biraz astaneye gittik bebiş iyiymiş idrar tahlili verdim lökoy çıkmış çarşamba doktoruma gidince söylüycem. Sizdede varmı böyle bişi ??

Back
X