2014 Şubat Anneleri

Amanınn benim sevgili doktorum beni ihmal mi etmiş neee :47: şimdi bende bunu gördüm
Hamilelikten önce günlük 8 mg olan demir ihtiyacı hamilelikle birlikte günlük 27 mg'a çıkar. Demir, kendi vücudunuz ve bebeğiniz için hemoglobin üretilmesinde gereklidir.
Eh dedim elevit'te de 60 mg. demir var, dedim tamam benim olayım..Hmm ben bi dokturu arayım da diiim sen beni vitaminsiz mi bırakcan diyim. Bu arada o koca koca ilaçları da hiç sevmiyorum he :( Neyse içicez, ben zaten elevite de geç başladım, depodan harcadım demek bi sürü saolun kızlar, sağlıklı günler :54:

kuzum ben ferro gyno sanol kullanıyorum.içinde demir folik asit ve b12 var.devlet te karşılıyor.kapsül şeklinde

yaaaa kızzlarr konu dışı ama beni böyle sev dizisi varyaa off teekrarnını veriyorr ağlıcaamm yaa bayılıyorumm bu dizeyee Bu yüzden kızımın adını AYŞEM koycam :1: ama babası istemiyorr herkess ayşemm dicekk diyoo :1::2:

kendi adım diye demiyorum ama ayşe iyidir :D
ama enişte haklı yav :D

ayyyyyyyyy öelmi diosun:( ben çok takıyorum evet canım ama bilemedimki aslında eşim yazık çok destek oluyor bana hiçbir iş yapmıyorum hergün küsüyorum falan çekiyor hepsini.dünde neden gittin demedi zaten ama ne bileyim belki doğru diyorsun en baştan beri herşey çok sorunluydu ve tabi bende.oda artık dayanamıyor olabilir.bilmiorum kısacası:)

Peki sen neden beğenmeyeceğini düşünüyorsun şişmanladığında ya da göğüslerin sarktığında :31::31::31: Kendini bu kadar fazla dinleme spse kendini oyalayacak kafanı dağıtacak şeylerle ilgilen :34::34::34:

yaaaa kızzlarr konu dışı ama beni böyle sev dizisi varyaa off teekrarnını veriyorr ağlıcaamm yaa bayılıyorumm bu dizeyee Bu yüzden kızımın adını AYŞEM koycam :1: ama babası istemiyorr herkess ayşemm dicekk diyoo :1::2:

Ben o diziyi sevemedim ya :31::31::31:

biz 20 de gittik 300 gram dedi ya az mı acaba besleyemiyor muyum onu hiçde kilo almadım nerdeyse 3 kilo filan ben kötü anneyim galiba

Ben de eskı kılomdan 1,5 kılo fazlayım sadece. 18.haftada gittiğimde 200 gramcıktı sadece ve boyu da bayagı uzundu bu kıloya gore. Ben de uzulmustum ama doktorum cok ıyı buyumus kedı. Kılosu boyu yerınde dedı. Bakalım, tam bı hafta sonra gıdecem. Ozaman umarım bıraz daha ıyıdır sayılar:26::26:

biz 20 de gittik 300 gram dedi ya az mı acaba besleyemiyor muyum onu hiçde kilo almadım nerdeyse 3 kilo filan ben kötü anneyim galiba

Ben de eskı kılomdan 1,5 kılo fazlayım sadece. 18.haftada gittiğimde 200 gramcıktı sadece ve boyu da bayagı uzundu bu kıloya gore. Ben de uzulmustum ama doktorum cok ıyı buyumus dedı. Kılosu boyu yerınde dedı. Bakalım, tam bı hafta sonra gıdecem. Ozaman umarım bıraz daha ıyıdır sayılar:26::26:

o duyarlılığı bi bana göstermedi zati:27::27:

3 ay idare ediyosa iyiymiş valla bende söliim bakalım....:34:3 aydan sonrada içmem zati:27:

ayyy o bendim ama unuttum ki lepimmmm:17: özürrrrrr:30: bakcam bugün söz:9:

hehe ifşa etmiyim demiştim. akşama özelden yazrım olmadı:))

anladım canım hayırlısı olsun ama dediğim gibi gece diyelimki sancın tuttu annenle gidemezsin hastaneye yanınızda bir erkek olması açısından baban veya kardeşin annenlerde kalman daha uygun gibi

gunaydın lepican
merhabalar bilimcaan:D
nabersin yavruş yaa

kızlar ya benim belim cok agrıyo artık....çalışma koltuğum cok rahatsız ediyo...:5:
yastık koy belinin arkasına canım bende götürcem heralde en sonunda hem altım ahem sırtıma:D
Günaydın hamileleeeeeeeeeeer :16::16::16:
Enerjim diplerde, yerlerde sürünüyor ama ben üzerime alınmayıp, çok enerjikmişim gibi davranmaya karar verdim:33::33:
Mide yanmam doğuma kadar böyle devam ederse, cama çıkıp yangın vaaaar diye bağırıcam valla:47:
Benim en iyi dostum içkim sigaraaaam demiyorum şimdi en iyi dostum Gaviscon şişem :52::52::52:
Epeydir yazmasam da mümkün olduğunca geçmişi okudum.

Cuma günü kontrole gittik. Kuzucuk 500 gr olmuş. Kıpır kıpır kıpraşıyor. :emir_bebek::emir_bebek: ayram sonrasına şeker yüklemesi için gideceğim. Ha bu arada tetanoz aşısını da yaptırdım ama hiçbir yan etkisi olmadı.:52:
maşallah kocaman olmuş bebişinn
herkes yazdıkça bende merak ediyorum yarın toktor günüm bakalım benim nekadarlık olmuş oğlum:)

6.kilom vatana millete hayırlı uğurlu olsun:)
dün öğrencilerimin yeni iltifatı hocam ruh gbi görünüyorsunuz oldu:)çocuklarda şokta kokş hocaları gitti yerine değişik bir kadın geldi:)
allın sür birazda göz kalemi ruh gşbş dşyemezler alem bu çocuklarda:d

Beni öpte ağlamayım :16::16::16: Ben işten ayrılcam diye pek umursamadım ama sen ihmal etme al bel yastığı :34::34::34:

öpmem mi looo:54::54::54::54: goccaman hemide:34::16::16:

tamam ben sizin yerinize uzanayım olurmu jackimm:54:ne içmek istersin onu da söyle bir yudum da senin için içerimmm:23:evett minnoşumla ilgili inşallahhh iyi haberlerle dönerim arkadaşım yaaa..çok heyecan var çokkk....senin de az kalmış....

valla bebişin için sağlıklı bişi olsun da ne içersen iç kuzum yerime :16: ama bol bol uzan ohhh:34:

canım benimkisi böyle bişi bunun olmadığı sandalyede uzun süre oturunca belim kopuyor

Eki Görüntüle 820248

heh bende bunu düşünüyodummm....bugün dışarı çıkarsak alalım bari:31:

Günaydın kızlarrrr brrrr soğukkk üşüdüm valla, ben anladım ki içime atlet giymeliyim, giymeyince üşüyorum.. bugün ilk çizme açılışımı da yaptım :49:

jACK, Kronik sırtınıza şu siyah ofis koltuklartına uygun yastıklardan alın mutlaka bende hep duruyor olmazsa hiç rahat edemiyorum.

Ya ne dicem, şimdi bişey okudum da demir eksikliği baş ağrısı da yapıyormuş. Benimde hep başım ağrıyor ya..Benim kan testlerim de taa hamilelik başlangıcında yapıldı, şu an sadece elevit kullanıyorum.

Demir ilacı kullanan arkadaşlarrrımm size doktor mu verdi belirli bi haftadan sonra? Elvitle birlikte mi kullanıyorsunuz nasıldı o işler ben unuttum? Eskiden bi kırmızı ferrolu bi ilacm vardı ama nası ne zaman aldım hatırlamıyorum?

Baş ağrılarımda hep var yahu..Bir de dün birşey oldu, kafamda belirli bir nokta acıyor, saçımı çekince filan da acıyo orası. Kaşlarım ağrıyordu ya bir de, sinüzit mü oldum acaba, saçım ıslak da yatmadım ay bıdı vıdı

tamam talım alcam yastık:34::16:

hehe ifşa etmiyim demiştim. akşama özelden yazrım olmadı:))

yastık koy belinin arkasına canım bende götürcem heralde en sonunda hem altım ahem sırtıma:D

tımam tatlım.aklıma aldığımız mağazanın ürettiği bi yatak olabileceği de geliyor ama bakalım :1:

kuzum ben ferro gyno sanol kullanıyorum.içinde demir folik asit ve b12 var.devlet te karşılıyor.kapsül şeklinde

canım bende gyno ferro sanol kullanıyorum ama pahalıya aldım 2 defadır devlet karsılamıyor dedıler basından berı sen kaça alıyorsun ?VE bana neden öyle dediler acaba.

slm teyzeleeerrr
şu bulutlu hava beni bir mayıştırdı bi mayıştırdı
öyle bir yatasım varkiiiiii :(

mandalina yedikçe yanıyoooooooooorummmm yandıkça daha çok yiyorum :17::17::17:

offffff bu mandalinam da bitsin bir daha yemeyeceğim :2::2:

Merhabalar güzel bayanlar.Bebişlerinizi bol bol hissedeceğiniz süpper bir gün olsun inşallah :16:

mandalina yedikçe yanıyoooooooooorummmm yandıkça daha çok yiyorum :17::17::17:

offffff bu mandalinam da bitsin bir daha yemeyeceğim :2::2:

Mandalina deme demeeee.Dün eşim ve çalışma arkadaşları kanyona 2 şer metrelik mandalina ağacları dikmişler.Duyunca dedim hemen getir diye.Normalde koparmak yasakmış.Hamile olunca avantajın oluyor işte :1:
İstemez oleydimmmm anam o nasıl bir ekşi öyle hani bi delik aç salataya sık öyle ekşilik verir.O yüzden yeşil mandalinanın gözünü seveyim afiyet olsun mandalina canavarlarına :56:

Son düzenleme:
Uzerımde oyle bı halsızlık var kı. Yataktan kalktım, direkt koltuga uzandım. Aclıktan ölüyorum ama kahvaltı hazırlayacak halım yok :43::43: 1,5 saattır oyle ac ac oturuyorum. Bır anormallık yoktur degıl mı?:50::50:

Son düzenleme:
Uzerımde oyle bı halsızlık var kı. Yataktan kalktım, direkt koltuga uzandım. Aclıktan ölüyorum ama kahvaltı hazırlayacak halım yok :43::43: 1,5 saattır oyle ac ac oturuyorum. Bır anormallık yoktur degıl mı?:50::50:

O halsizlik bende de var canım sürekli uyusam hiç uyanmasam diyorum sadece.Sanırım yapmurlu ve kapalı havalardan kaynaklı.Ama aç bırakma kendini ne yap et atıştır birşeyler tek anormal durum aç kalman olur bence :50:

Back
X