2014 Şubat Anneleri

Kızlar bebişlerin kg sunu takmayın daha çok ufaklar..önemli olan haftasıyla utumlu olması o da 1-2 hafta geri yada ileri olabilir..
Bebeğin kg sunda genetik de kuvvetli genelde kilolu doğan annelerin bebişleri de kilolu oluyormuş..
Ben 5 kg doğmuşum benim kadar olmasa ii olur gerçi:))

merhaba arkadaşlar bende 2014 şubatta doğum yapıcam ALLAH ın izniyle

geçen hafta ayrıntılı ultrasona girdim ve bebeklerimin 1 tanesinde lateral ventrikül genişliği 8,5 çıktı sınıra çok yakınmış takip edilcekmiş morelim bozuldu inşallah ilerlemez..

benim gibi olan varmı aranızda

bu arada bebeklerimin ikiside oğlan .. hayırlısıyla sağlıklı şekilde kucaklarımıza alsak bebeklerimizi inşallah....

:)) ay canımm çok sağol eksik olma yemek yapacak halim yoktu da annem geldiğinde buzluğa dolma atmıştı onu pişirdim sağolsun annecim:) siz nasılsınızz

iyiyiz biz de çok şükür canım yaa...iş ev uğraşıyorum...bak kıs da geliyor bi görüşemedik....ayarla artık bi gün...oturalım bi şeyler içelim pasta yiyelimmm :56::9::9:

iyiyiz biz de çok şükür canım yaa...iş ev uğraşıyorum...bak kıs da geliyor bi görüşemedik....ayarla artık bi gün...oturalım bi şeyler içelim pasta yiyelimmm :56::9::9:

Aynen canım yapalım çok yakınız hem..ben hs istanbula gidiyorummm 3hafta bayramla eşimin iznini birleştirdik gelince buluşalım gerçi kış olucak tam:( ama adananın kışından bişi olmazz:)

merhaba arkadaşlar bende 2014 şubatta doğum yapıcam ALLAH ın izniyle

geçen hafta ayrıntılı ultrasona girdim ve bebeklerimin 1 tanesinde lateral ventrikül genişliği 8,5 çıktı sınıra çok yakınmış takip edilcekmiş morelim bozuldu inşallah ilerlemez..

benim gibi olan varmı aranızda

bu arada bebeklerimin ikiside oğlan .. hayırlısıyla sağlıklı şekilde kucaklarımıza alsak bebeklerimizi inşallah....

amin canımm geçmiş olsun ilerlemez inş..bildiğim kadarıla ikizlerde oluyor bu tarz problemler düzeliyor sonra..

Aynen canım yapalım çok yakınız hem..ben hs istanbula gidiyorummm 3hafta bayramla eşimin iznini birleştirdik gelince buluşalım gerçi kış olucak tam:( ama adananın kışından bişi olmazz:)

tamam o zaman gelince görüşüyoruz.çok yakınız zaten dediğin gibi bi şey olmaz Adana nın kışından:34:

sen gelince yaz bana özelden ama tamam...:34:

valla bende kilo kilo yiyorum...ofise de getiriyom :1:

eskiden bi oturuşta 3-4 kilo yerdim:27::27:

bende işyerine getiriyorum boğazımdan aşağı inerken canım öyle çok yanıyor ki bu bitsin bir daha yemicemd diyorum
ama canım yine istiyor :37::37::37:

Merhabalar güzel bayanlar.Bebişlerinizi bol bol hissedeceğiniz süpper bir gün olsun inşallah :16:

Mandalina deme demeeee.Dün eşim ve çalışma arkadaşları kanyona 2 şer metrelik mandalina ağacları dikmişler.Duyunca dedim hemen getir diye.Normalde koparmak yasakmış.Hamile olunca avantajın oluyor işte :1:
İstemez oleydimmmm anam o nasıl bir ekşi öyle hani bi delik aç salataya sık öyle ekşilik verir.O yüzden yeşil mandalinanın gözünü seveyim afiyet olsun mandalina canavarlarına :56:

offf ya eksi ekşi ne güzel yenir ama o daha olmamış olabilir mi
bizim pazarda buldum amca satıyor organik kendisi yetiştiriyormuş minicik yeşil yeşil 1 oturuşta 1 kilo yiyorum :37:

amin canımm geçmiş olsun ilerlemez inş..bildiğim kadarıla ikizlerde oluyor bu tarz problemler düzeliyor sonra..

inşallahh ayın 12 sine randevu aldım tekrardan bakılcak günler geçmek bilmiyor...

birde size sorum olucak kızlar bebeklerimin kilosu 20.haftadayken biri 330 gr. diğeri ise 365 gr... normal demi kızlar ....

inşallahh ayın 12 sine randevu aldım tekrardan bakılcak günler geçmek bilmiyor...

birde size sorum olucak kızlar bebeklerimin kilosu 20.haftadayken biri 330 gr. diğeri ise 365 gr... normal demi kızlar ....

Coooook normal. Hele de ıkız oldukları ıcın bu kadar olmaları bıle beklenmez.maşallah:nazar::nazar:

bende işyerine getiriyorum boğazımdan aşağı inerken canım öyle çok yanıyor ki bu bitsin bir daha yemicemd diyorum
ama canım yine istiyor :37::37::37:

offf ya eksi ekşi ne güzel yenir ama o daha olmamış olabilir mi
bizim pazarda buldum amca satıyor organik kendisi yetiştiriyormuş minicik yeşil yeşil 1 oturuşta 1 kilo yiyorum :37:

$20131002_132508.webp $20131002_132527.webp

Sağdaki minnak mandalinalar o ağaçtan işte canım olmamış gibi değller ama demek ki cinsi ekşi :23:

Eklentiler

• $20131002_132527.webp
    $20131002_132527.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
günaydın anneler bugün okula gidemedim dularınızı bekliyorum gece çok şiddetli bir karın ağrım vardı acile gittik şimdi iyiyim dinleniyorum

Yemeyeceğim sana göndereyim sen ye ben yeşil elmaya daldım bu aralar çünkü :1:

Geçen gün bakınırken şu mevlüt takımını beğenmiştim fiyatı da iyi bi bak istersen

Yelekli Mevlütlük - Mevlütlük - Sevnur - BEBEKZ

Eki Görüntüle 820424

olur yeşil elma bende yiyorum eşim çoko seviyor bende nefret ederdim gerçi ben ekşi tüm meyveden nefret ediyordum.
şimdi ise dolabın başında ağzıma limon sıkıyorum :1:

güzelmiş mevlüt takımı siteyi incleyim olmadı yine eminönü çıkarması yapıp oradan alırım

Allah razı olsun canım çok korktum bebeğime bişey olacak diye kalp atışlarını duyunca rahatladım

O korkuları zaman zaman hepimiz yaşadık canım sakin olmaya çalış Rabbime emanet meleklerimiz inşallah bir daha yaşamazsın :nazar:

olur yeşil elma bende yiyorum eşim çoko seviyor bende nefret ederdim gerçi ben ekşi tüm meyveden nefret ediyordum.
şimdi ise dolabın başında ağzıma limon sıkıyorum :1:

güzelmiş mevlüt takımı siteyi incleyim olmadı yine eminönü çıkarması yapıp oradan alırım

Bana doktor bir ara yeşil elma dışındaki çoğu meyveyi yasakladı düşün artık ne günah işlediysem sadece yeşil elma yiyebiliyordum ama şikayet dönemlerim geçti neyse ki:1:

Eminönüne ayrıntılıdan sonra bende gitmeyi düşünüyorum havalarda baya soğudu ve yağıyor.Hani şekeriz ya erimezsek alışveriş yaparım biraz :9:

kızımın ismi % 90 NİSA DURU olacak :1:

Haydi hayırlı uğurlu olsun kızçemize ismi bahtı güzel olsun inşallah :nazar::nazar:

10 Dk bir ev süpüreyim dedim nefes nefese kaldım isyeeaannnn :53:

Back
X