2014 Şubat Anneleri

Bana doktor bir ara yeşil elma dışındaki çoğu meyveyi yasakladı düşün artık ne günah işlediysem sadece yeşil elma yiyebiliyordum ama şikayet dönemlerim geçti neyse ki:1:

Eminönüne ayrıntılıdan sonra bende gitmeyi düşünüyorum havalarda baya soğudu ve yağıyor.Hani şekeriz ya erimezsek alışveriş yaparım biraz :9:

Haydi hayırlı uğurlu olsun kızçemize ismi bahtı güzel olsun inşallah :nazar::nazar:

neden yasakladı ne zoru var seninle doktorun :43::43:

Eminönü nü sevmeyen ben şimdi sürekli anneme gidelim diyorum :1: çeyiz zamanı bile nefret ediyordum kızıma alışveriş yapınca pek keyifli geliyor bu hafta gidip şeker hamuru almam lazım teyzeme:17:

amin inşallah bu ismi sevdim :49::49:

10 Dk bir ev süpüreyim dedim nefes nefese kaldım isyeeaannnn :53:

süpürge işi beni de çok yoruyor :emir_bebek:

inşallahh ayın 12 sine randevu aldım tekrardan bakılcak günler geçmek bilmiyor...

birde size sorum olucak kızlar bebeklerimin kilosu 20.haftadayken biri 330 gr. diğeri ise 365 gr... normal demi kızlar ....

Çok ii canım maşallah..

günaydın anneler bugün okula gidemedim dularınızı bekliyorum gece çok şiddetli bir karın ağrım vardı acile gittik şimdi iyiyim dinleniyorum

Gçmiş olsun canım:( niye ağrımış peki

neden yasakladı ne zoru var seninle doktorun :43::43:

Eminönü nü sevmeyen ben şimdi sürekli anneme gidelim diyorum :1: çeyiz zamanı bile nefret ediyordum kızıma alışveriş yapınca pek keyifli geliyor bu hafta gidip şeker hamuru almam lazım teyzeme:17:

amin inşallah bu ismi sevdim :49::49:

süpürge işi beni de çok yoruyor :emir_bebek:

Bi anlasam benimle ne zoru var deli mi ne kadın :44:
Her ne kadar dinlemeye çalışsam da canım istedikçe yedim valla o meyveleri de.
Daha kaç eminönü maceramız olacak Allah bilir artık :1:
Süpürgenin emiş gücünü düşürüyorum rahat gitsin halıda diye ama yok o zamanda çekmiyor gibi geliyor yandım Allah :53:

Bi anlasam benimle ne zoru var deli mi ne kadın :44:
Her ne kadar dinlemeye çalışsam da canım istedikçe yedim valla o meyveleri de.
Daha kaç eminönü maceramız olacak Allah bilir artık :1:
Süpürgenin emiş gücünü düşürüyorum rahat gitsin halıda diye ama yok o zamanda çekmiyor gibi geliyor yandım Allah :53:

KAVUN falan şeker oranı yüksek diey dikkatli ye demişti bana doktor ona bile yiyebildiğini ye diyordu
çünkü o zaman hiç yiyemiyordum aslında şimdi yeme dese söz dinlerim belki :1:

eşin süpürge açsın akşamları sende kalan işleri yap biz öyle yapıyruz artık

Kızlar bu sabah 2.düzey taramadan da geçtik herşey yolunda çokkkk şükür organlara bakıldı tek tek geriye şeker testi kaldı o kadar bugünleri gördüğüm için hamdolsun...:nazar:

KAVUN falan şeker oranı yüksek diey dikkatli ye demişti bana doktor ona bile yiyebildiğini ye diyordu

Kavun karpuz muz develi armut komple yasaktı.Ama hamileye yasak ne derece işler bilemiyorum.Develi armut hariç yedim yalan yok.
Ama dediğin gibi şeker oranı yüksek diye önermiyor.
Sende şimdi şimdi yiyebiliyorsun diye seviniyorum çünkü baya mide sorunun oldu :44:
Eşime süpürge yaptırma işi mantıklı ama ona da kıyamıyorum ne bileyim sonuçta ben her istediğimde yatıp dinlenebiliyorum.O çalışıyor baya da yorgun geliyor.Sende çalışıyorsun eşinle ortaklaşa yapmanız daha iyi.

Kızlar bu sabah 2.düzey taramadan da geçtik herşey yolunda çokkkk şükür organlara bakıldı tek tek geriye şeker testi kaldı o kadar bugünleri gördüğüm için hamdolsun...:nazar:

Gözün aydın canım herşeyin yolunda olmasına sevindim.Darısı başıma inşallah benim taramaya 6 gün kaldı :16:

Kavun karpuz muz develi armut komple yasaktı.Ama hamileye yasak ne derece işler bilemiyorum.Develi armut hariç yedim yalan yok.
Ama dediğin gibi şeker oranı yüksek diye önermiyor.
Sende şimdi şimdi yiyebiliyorsun diye seviniyorum çünkü baya mide sorunun oldu :44:
Eşime süpürge yaptırma işi mantıklı ama ona da kıyamıyorum ne bileyim sonuçta ben her istediğimde yatıp dinlenebiliyorum.O çalışıyor baya da yorgun geliyor.Sende çalışıyorsun eşinle ortaklaşa yapmanız daha iyi.

bende yedim bol bol hepsinden
şimdi 2 katı yiyorum neredeyse midem yansa da yiyorum :1: bu konuda tebrik ediyorum kendimi de :47: acı çeksemd e boğaz derdindeyim. :10::10:

yavaş yavaş dinlene dinlene yp ozaman yorma kendini :54:

hanımlarr, slmmm:16::16: bebek odası alcak arkadaslara bı sorum olcak ne zaman acaksınız oda takımlarını , bız yaptırmaya karar verdık bıkac modellde karasız kaldık esım bayram arkası sıparıs verelım dıyo 1,5aydada gelsın dıyo.. bnse hemen olsun bıtsın modundayım cokk mu tezcanlıyım nee:52: sızlerdende fıkır alayım ıstedımm..

bende yedim bol bol hepsinden
şimdi 2 katı yiyorum neredeyse midem yansa da yiyorum :1: bu konuda tebrik ediyorum kendimi de :47: acı çeksemd e boğaz derdindeyim. :10::10:

yavaş yavaş dinlene dinlene yp ozaman yorma kendini :54:

Mide yanmasına alıştın artık ye gitsin be canım :23:
Afiyet bal şeker olsun yarasın Nisa Duru'ya :16:

Temizlik hiç olmasaydı olmazmıydı ya :25:

hanımlarr, slmmm:16::16: bebek odası alcak arkadaslara bı sorum olcak ne zaman acaksınız oda takımlarını , bız yaptırmaya karar verdık bıkac modellde karasız kaldık esım bayram arkası sıparıs verelım dıyo 1,5aydada gelsın dıyo.. bnse hemen olsun bıtsın modundayım cokk mu tezcanlıyım nee:52: sızlerdende fıkır alayım ıstedımm..

Selam canım.
Bebek odasını beğendik biz.Mağazasına gideceğiz bu hafta.Elerinde varsa hemen alacağız heralde bir haftaya gelir.Yoksa ellerinde sipariş veririz bayramdan sonra geliR.Zaten erken halletmek gerekliymiş boya mobilya işlerini.Odayı havalandırmak gerekliymiş boya ve taze mobilya kokusu çıksın diye.

Selam canım.
Bebek odasını beğendik biz.Mağazasına gideceğiz bu hafta.Elerinde varsa hemen alacağız heralde bir haftaya gelir.Yoksa ellerinde sipariş veririz bayramdan sonra geliR.Zaten erken halletmek gerekliymiş boya mobilya işlerini.Odayı havalandırmak gerekliymiş boya ve taze mobilya kokusu çıksın diye.

ben cılekte begendım bı takımmmm, reklam yapmısım gıı oldu:9: odam cok kucuk sadece buyuyen besık be dolabının alcaz 3bın kusur fıyat verdı ben cıdden bayıldım ama esıme pahalı gelmıs bayagı uzuldum o da aynı modelı verıp fıyat ıstedı mobılyacıdan 1300 faıyat verdı, 1000de anlasmıslar ama aynısı olur mu dıye endıselerım varr, pufff..

canım benimkisi böyle bişi bunun olmadığı sandalyede uzun süre oturunca belim kopuyor
a ha bende de bundan var, önceki hamileliğimden kalma :1:

Eki Görüntüle 820248

Günaydın hamileleeeeeeeeeeer :16::16::16:
Enerjim diplerde, yerlerde sürünüyor ama ben üzerime alınmayıp, çok enerjikmişim gibi davranmaya karar verdim:33::33:
Mide yanmam doğuma kadar böyle devam ederse, cama çıkıp yangın vaaaar diye bağırıcam valla:47:
Benim en iyi dostum içkim sigaraaaam demiyorum şimdi en iyi dostum Gaviscon şişem :52::52::52:
Epeydir yazmasam da mümkün olduğunca geçmişi okudum.
Hellloooo, bi de rennie önerebilirim cnm tadı daha güzel bence gaviscondan.
enerjikmişsin gibi kendini kandırmanı tebrik ediyorum, bazen bende düşünüyroum acaba ay fenayım dedikçe daha mı fena oluyorum diye ama yok öyle de değil gibi :27:

Cuma günü kontrole gittik. Kuzucuk 500 gr olmuş. Kıpır kıpır kıpraşıyor. :emir_bebek::emir_bebek: ayram sonrasına şeker yüklemesi için gideceğim. Ha bu arada tetanoz aşısını da yaptırdım ama hiçbir yan etkisi olmadı.:52:
maşallah
dün öğlen kocam eve gelmiş işte hafifi bişilerde olsa hazırlamış tepsiye.bende okul çıkışı arkadaşa gittim iyimi:)bozuldu biraz:( sonra eve geldim birden bire gerilkdik ortada hiçbişi yok.sonra düzeldik gbi ama gbi sanki bakalım bugün belli olur:)
kocan bence kendi bişiler yaptı ama sen yoktun, ona bozuldu ..ee her zaman yapmıyolarsa böyle kırılıp dökülebiliyorlar, bir de hassaslaştı onlarda.

biz 20 de gittik 300 gram dedi ya az mı acaba besleyemiyor muyum onu hiçde kilo almadım nerdeyse 3 kilo filan ben kötü anneyim galiba
herkes yazmış, bende dicem :19:hiç öyle düşünme kilo işi genelde yapısal, bir tek bildiğim sigarayı demiycem tabi ki...kahvenin fazlasının gelişmi etkilediği ve çok stresi üzüntü vs..

ayyyyyyyyy öelmi diosun:( ben çok takıyorum evet canım ama bilemedimki aslında eşim yazık çok destek oluyor bana hiçbir iş yapmıyorum hergün küsüyorum falan çekiyor hepsini.dünde neden gittin demedi zaten ama ne bileyim belki doğru diyorsun en baştan beri herşey çok sorunluydu ve tabi bende.oda artık dayanamıyor olabilir.bilmiorum kısacası:)
siz gerildiniz ikinizde, sende hormonlar onda stres takma canm kafana hiç kötü bişey think positive :46:

slm teyzeleeerrr
şu bulutlu hava beni bir mayıştırdı bi mayıştırdı
öyle bir yatasım varkiiiiii :(
sorma ağzım yırtılacak gibi esniyorum...gözlerim yarı kapalı ah ah evde olup da uzanmak vardı..gerçi evde olsam da uyumazdım kesin bu saatte :40: benim fırlama kız, yuvada durmuyor zaten tüm gün..öğlen geliyor ah ah

:1::1::1::1:

ye hepsini bitir :34:

teyzemin oğluşa mevlüt takımı bakıyorum anam ne pahalı yaaaaa
internette uyguna gördüm bende, bu sefer bende alıcam oğluşuma Allah kısmet ederse bi mevlüt istiyorum, kızımda üşenmiştim kış mış diye, şimdi yine kış ama istiyorum :46:

günaydın anneler bugün okula gidemedim dularınızı bekliyorum gece çok şiddetli bir karın ağrım vardı acile gittik şimdi iyiyim dinleniyorum

ay bizimde öyle, kocam süpürge işine giriyor, ben ondan daha fazlasını bekliyorum aslında :52: abarttın diyeceksiniz belki ama bulaşık makinesinin alt rafını boşaltmak doldurmak bile beni yoruyor, midem bi tuhaf oluyuor aslında..aslında kızlar bırakın yardımı dağınık olmasa o da yeter, her gittiği yerde bişi bırakıyor:20:...neyse şikayet etmicem :34:

bu arada bende bugün mandalinaya abandıom 4 tane yedim sölemedi ayıp :56: öğlen gözüm döndü, daha doğrusu gözüm açmıymış neymiş bi sürü şey istedim sorna bi tıkandım yiyemedim midem hareketlendi yine çıkardı çıkarcak gibi oldum zor tuttum kendimi..
sonra da bi başım döndü, arkadaşım revire git dinlen filan dedi ama gitmedim neyse şimdi daha iyiyim.

bu arada sevgili dokturumu aradım, en son hazirandaki kan testi değerleimin iyi olduğunu söyledi. benim midem çok bulanyor diye extra demir vermemiş, ama zaten 20. haftada başlamak gerekiyor, şimdiden almak istiyorsan ferrum alabilirsin dedi.

ben cılekte begendım bı takımmmm, reklam yapmısım gıı oldu:9: odam cok kucuk sadece buyuyen besık be dolabının alcaz 3bın kusur fıyat verdı ben cıdden bayıldım ama esıme pahalı gelmıs bayagı uzuldum o da aynı modelı verıp fıyat ıstedı mobılyacıdan 1300 faıyat verdı, 1000de anlasmıslar ama aynısı olur mu dıye endıselerım varr, pufff..

Yok be canım ne reklamı :1:
Bende senden farklı sadece bi şifonyerini alacağım işte.büyüyen beşikten yanayım bende.
Ama ik zamanlar hep 2.500 / 4.000 TL arası fiyatlarsa ki mobilyaları beğeniyordum.
Tabi erol mobilyada ki oda takımı görene kadar.Hem üç parça (3 kapılı gardırop, büyüyen beşik, şifonyer) hem de 1.450 TL.
Yani demem o ki sipariş vereceğiniz yerin kullanacağı malzeme çok önemli ucuz olacak diye de dandik bir şey yaptırmayın aman.
O dediğim mobilyanın internet sitesine bir bak derim :34:

OOO hemde ne alışkanlık bana mısın demiyorum.

keşke hiç olmasa yada kendi kendine temizlense.

ay bizimde öyle, kocam süpürge işine giriyor, ben ondan daha fazlasını bekliyorum aslında :52: abarttın diyeceksiniz belki ama bulaşık makinesinin alt rafını boşaltmak doldurmak bile beni yoruyor, midem bi tuhaf oluyuor aslında..aslında kızlar bırakın yardımı dağınık olmasa o da yeter, her gittiği yerde bişi bırakıyor:20:...neyse şikayet etmicem :34:

bu arada bende bugün mandalinaya abandıom 4 tane yedim sölemedi ayıp :56: öğlen gözüm döndü, daha doğrusu gözüm açmıymış neymiş bi sürü şey istedim sorna bi tıkandım yiyemedim midem hareketlendi yine çıkardı çıkarcak gibi oldum zor tuttum kendimi..
sonra da bi başım döndü, arkadaşım revire git dinlen filan dedi ama gitmedim neyse şimdi daha iyiyim.

bu arada sevgili dokturumu aradım, en son hazirandaki kan testi değerleimin iyi olduğunu söyledi. benim midem çok bulanyor diye extra demir vermemiş, ama zaten 20. haftada başlamak gerekiyor, şimdiden almak istiyorsan ferrum alabilirsin dedi.

sağolsun eşimde yapar
makine boşaltma işi falan genelde onda oluyor hadi şunu yap diyim mutlaka yapar bu ara geç geliyor ve iş değiştirdiği için uzun süre böyle olacak o taratftan kötü biraz ama napalım:17:

son aylarımda kısmetse bir kadın tutmak istiyorum ayda 1 bile olsa işimi görür benim :35:
dip köşe temizlik için birkadın tutmam lazım önce ama biraz daha geçsin zaman son zamana yakın alayım diyorum :34::34:

benim mobilyam bunun birebir aynısını
3 kapılı olarak yaptırıyorum :32:

Canım çift taraflı cevap veriyorum sana ve inatla fikrimi söylüyorum o kadar da para verilecek güzellikte bir mobilya değil bence.Daha hoş şeyler var.Az daha bakınsan daha güzeline daha ucuza bulabilirsin gibi geliyor bana.Kendimden biliyorum :1:

kuzummm, erol mobılyaya gecen dedıgınde baktımm ama ben ızmırdeyımmm ya puffff,

OOO hemde ne alışkanlık bana mısın demiyorum.

keşke hiç olmasa yada kendi kendine temizlense.

sağolsun eşimde yapar
makine boşaltma işi falan genelde onda oluyor hadi şunu yap diyim mutlaka yapar bu ara geç geliyor ve iş değiştirdiği için uzun süre böyle olacak o taratftan kötü biraz ama napalım:17:

son aylarımda kısmetse bir kadın tutmak istiyorum ayda 1 bile olsa işimi görür benim :35:
dip köşe temizlik için birkadın tutmam lazım önce ama biraz daha geçsin zaman son zamana yakın alayım diyorum :34::34:

benim mobilyam bunun birebir aynısını
3 kapılı olarak yaptırıyorum :32:
gule gule kullanın canımmm, ne kadara mal olduu?

Back
X