2014 Şubat Anneleri

ayyy bi yatmışım yarım saat önce kalktım:)) sersem gibiyim şuan ve bebeğimden tık yok:( akşam da olmazsaa doktora gitcem eşimle,şimdi tek gidemem Allah korusun kötü birşey derlerse tek başıma kaldıramam gibi geliyor...iyi düşüneyim iyi olsun ama bu kız beni deli ediyor :)))) ben oda almayacam zaten güzeller,akrabanın biri beşiğini vercek tam istediğim gibi beyaz büyük ve altı çekmeceli sıfır gibi hiç çiziği felan yok....annem de dolap alcak üç kapılı hatta mümkünse içi camlı ve tül perdesi olan cinsten:)) yeter işte alın size oda:)))zaten boş odam yok,bir odamı buna göre düzenliyecem....zaten öncesi ve sonrası fotosunu çekerim size:)

speedyyy sen yandın tel nonu yazmaklaa şimdi sapıklıktan sapıklık beğen:)))))))))) whatsup nedir anlamıyom ama beleş mesaj galibaaa aboowwwwwww :52:

E yeter zaten bi beşik bi dolap fazlası yer israfı ama adım çıkmış dokuza inmiyor arkadaş sekize kimi gece 1 de rahatsız etmişim ki :52:

kızlar belime doğru sol tarafım arka tarafa doğru bi yer çok sancı giriyor acaba böbreklerdenmi üşüttümmü :emir_bebek::18:

bugün okulda nöbetçiydim bi öğrenci yanıma gelip sorması ayıp ama hocam hamile misiniz dedi ben de evet dedim göbeğinizden belli oluyor da dedi :1: daha önce panço giyiyordum hep bi de bugünlerde karnım büyüdü baya pek belli olmuyodu eskiden bi tuhaf oldum çocuk öle deyince alışamadım göbeğime galiba ama bi yandan da büyüsün istiyorum :52:

bazen bu sıpalar bizi korkutuyor canım
ama merak etme benimde bir keresinde 2 gün oynamadı keyfie göre takılıyor geceleri coşuyor genelde

ağlamak adetim değildir ama ağlıyorum bazen korkudan,dün gece de yoktu birşey bu gün de olmazsa gitcem artık....

E yeter zaten bi beşik bi dolap fazlası yer israfı ama adım çıkmış dokuza inmiyor arkadaş sekize kimi gece 1 de rahatsız etmişim ki :52:

hahaha söz konusu sensen beklentiler çeşitleniyorrrr:9:

kızlar belime doğru sol tarafım arka tarafa doğru bi yer çok sancı giriyor acaba böbreklerdenmi üşüttümmü :emir_bebek::18:
kas sancısı gibi bir sancıysa yüksek ihtimal üşütmeye bağlı güzelim 2 gün boyunca soldan hatta arka kaburga altından giriyorduu bol su ve dinlenme biraz da sıcak tutmaylaa geçtii şükür ama geçmezse ara mutlaka doktorunuuu

4000 bebek odası için fazla ama ucuza yaptırabilirsen güzel bi takım canımcım

Demirkapıda yaptırıyorum. İstanbul
teyzeme oradan beşik aldık onunla birlikte alınca bize güzel indirim yaptılar. ama adam imalatçı olduğu için normale göre yine uygun fiyatı
yaptığı ürünleri gördüm ayrıca dediğim gibi teyzeme yaptı
bayramdan sonra gidip bakıcaz beğenmediğim yeri var ise yine değişiecek
işi bilen bir adam olduğu için mesela üst dizayna çıta yapmam dedi. yapıyım da gitsinler gibi düşüncesi olan biryer değil. :34:
olmayacak bir şey ise açık açık söylüyori

yeri bildiğin imalathane öyle beğeneceğin ürün yok istediğin modeli götürüp yaptırıyorsun
bizim zamanımız var diye kasım başına istedik geçen ay sipariş verdik maxımum 1ay içinde yapıyorlar ellerinde işe göre değişir mi bilemem
bu senin dediğin yer sadfece bebek takımı mı yapıo tv ünitesi de yaparmı??
yer arıyoruz da tv ünitesi yaptırcak:)

ayyy bi yatmışım yarım saat önce kalktım:)) sersem gibiyim şuan ve bebeğimden tık yok:( akşam da olmazsaa doktora gitcem eşimle,şimdi tek gidemem Allah korusun kötü birşey derlerse tek başıma kaldıramam gibi geliyor...iyi düşüneyim iyi olsun ama bu kız beni deli ediyor :)))) ben oda almayacam zaten güzeller,akrabanın biri beşiğini vercek tam istediğim gibi beyaz büyük ve altı çekmeceli sıfır gibi hiç çiziği felan yok....annem de dolap alcak üç kapılı hatta mümkünse içi camlı ve tül perdesi olan cinsten:)) yeter işte alın size oda:)))zaten boş odam yok,bir odamı buna göre düzenliyecem....zaten öncesi ve sonrası fotosunu çekerim size:)
kafana çok takma canım bazen öyle az oynuolar hatta bugün biyerde bizimle yakın haftalardan birinin yazısını gördüm az oynamaya başladı bebeüğ,m falan diye
normal sanırım ay dönümlerinde onlarda şaşırıo:)
miskinlikleri tutabilio bazen

bugün okulda nöbetçiydim bi öğrenci yanıma gelip sorması ayıp ama hocam hamile misiniz dedi ben de evet dedim göbeğinizden belli oluyor da dedi :1: daha önce panço giyiyordum hep bi de bugünlerde karnım büyüdü baya pek belli olmuyodu eskiden bi tuhaf oldum çocuk öle deyince alışamadım göbeğime galiba ama bi yandan da büyüsün istiyorum :52:

hehe utandın mı:D
beni öğrencilerim daha görmedi beni merak ediyorum tepkileri nolur diye artık belli edio kendini istediğin kadar sakla şekil şemal ben hamileyim diyo:D

ağlamak adetim değildir ama ağlıyorum bazen korkudan,dün gece de yoktu birşey bu gün de olmazsa gitcem artık....[/SIZE][/FONT]
Ü
SEN RAHAT ol rahatla ki oda oynamaya başlasın stres yapma canım :54::54:

bu senin dediğin yer sadfece bebek takımı mı yapıo tv ünitesi de yaparmı??
yer arıyoruz da tv ünitesi yaptırcak:)

yapar sanırım çünkü banyo mutfak falan bile yapıyorlar
eşimesorar numarasını alırım istersen yarına getirirm sana :34:

Büyük ihtimalle lepim ama bakalım artık artık alıp gelsem iyi olacak :26:
al al beğendiysen bekleyip durmanın manası varmıki artık adallyim Allah izin verirse gelio bebeişler 4 aya:))

Kızlar yaw modum çok düşük :( sürekli ağlamaya bağlamış durumdayım, havalardan mı oldum böyle anlamadımki:43:

valla arada oluo hüzünlü miüzikler dinlememeye çalış işine ver kendi insanlarla vakit geçir
o ruh hali geçer gider

slm kızlar nasılsınız laurana benimde bebiş dünden beri hiç kıpırdamı bende korktum ama internette araştırdım bu haftalarda normalmiş artık bebek daha tutarlı hareket ediyormuş:)

ben anca kendime çalışıyorum:) hastanede giyeceğim lizözümü temin ettim anam sağolsunn:) kısa kollu pijama takımı alcam üzerine de bu lizözü giycem bakalım beğenecekmisiniz??

$Snapshot_20131002.webp$Snapshot_20131002_1.webp

al al beğendiysen bekleyip durmanın manası varmıki artık adallyim Allah izin verirse gelio bebeişler 4 aya:))

valla arada oluo hüzünlü miüzikler dinlememeye çalış işine ver kendi insanlarla vakit geçir
o ruh hali geçer gider

Ay şimdi 4 ay dedinde bi heyecan kapladı içimi yahu :26:

selam kızlar,

detaylı ultrasona girdik, maşallah bir sıkıntı yok. radyoloji uzmanı uzun uzun baktı, pek de konuşkan değildi hatta suratsız bile diyebiliriz:) yani resmen bir an evvel bitsin diye dua ettim. bebiş 460 gram olmuş. detaylı usg de bebeğin her bir organının detaylı görüntüsü alınıp ölçüm yapılıyor, daha sonra onu kaydedip kendi doktorumuza gönderiyorlarmış. kendi doktorumuz da bir kaç gün içinde bizi arayıp bilgi verecekmiş. bu arada fiyatı 250 TL, indirimle 187,50 TL ödedik.

sonra yukarıda kendi doktorumuzu gördük,

ben aşırı terlemelerimi sordum, hamilelikte olağan olduğunu söylediler. idrar ve kan testini 16 haftalıkken yaptırmıştık en son. onu tekrarlamaya gerek olup olmadığını sordum. gerek olmadığını söylediler. bir de bebeğin şu anki kilosunun doğum kilosu hakkında fikir verip vermeyeceğini sordum. son haftalarda fikir verebileceğini söylediler. yani kızlar pimpirik yapmayın sakın. bebeklerin şu anki kilosu doğum kilosu hakkında fikir vermiyormuş. sonuçta bebekler asıl kiloyu son 2 ayda alıyor. şu an önemli olan kemiklerinin ve ağırlık ölçümlerinin gebelik haftasıyla uyumlu olması.
bir de geçen bizim bir arkadaşı gördüm. oğlu hep 1-2 hafta geriden geliyormuş hamileliği boyunca. ama son 2 ay kilo almış ve 4.700 gram doğmuş. şu anda da aynı annesi ve babası gibi genetik yapısı gereği iri bir çocuk. 1 yaşında ve 11 kiloymuş.

durumlar böyle, ekim sonunda rutin kontrolümüz var kısmetse.
benim işler de 2 gündür çok yoğunlaştı, biraz hafiflemesini umuyorum...
öpüyorum sizi

slm kızlar nasılsınız laurana benimde bebiş dünden beri hiç kıpırdamı bende korktum ama internette araştırdım bu haftalarda normalmiş artık bebek daha tutarlı hareket ediyormuş:)

gerçekten mi güzelim offf içime su serptin çünkü önceden öyle güçlü vuruyordu kiii 2 gündür yavrumdan ses çıkmayınca çok korktum....teşekkür ederim canım yaa

Lauranam çok güzelmiş :16::16:

Kızlar ben çıkıyorum hadi kendinize iyi bakın :54:

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/584758-iste-evimin-daginik-hali-var-misiniz-5.html

Kızlar bir ara şu konuya bakın nolur koptum gülmekten bir süre sonra ki bizim hallerimiz :52::1::9:
haha ben bu sayfayı biliyorum da son fotolar çok fenaymış:))
Allahım bukadar evim sağılırsa adım atcak yer kalmaz bize:27:

Ü
SEN RAHAT ol rahatla ki oda oynamaya başlasın stres yapma canım :54::54:

yapar sanırım çünkü banyo mutfak falan bile yapıyorlar
eşimesorar numarasını alırım istersen yarına getirirm sana :34:

valla süper olur canım ya adam gibi mobilyacı olsun diyoruz
yaptırma olcağı için de öyle herkese güvenilmio bi teli ile adresini verirsen bizde bi konuşuruz

ben anca kendime çalışıyorum:) hastanede giyeceğim lizözümü temin ettim anam sağolsunn:) kısa kollu pijama takımı alcam üzerine de bu lizözü giycem bakalım beğenecekmisiniz??

Eki Görüntüle 820663 Eki Görüntüle 820664
çok ponpon :) çok güzemiş güle güle giy canikom

adally hahahahhahah o konuya çok güldüm yaaa hele bir çocuk koala gibi perdeye tutunmuş koptum resmen ama ben çıldırırım o kadar dağınıklığaa amannnn

garip garip beslenmeye başladı ahu
kıymalı yumurta yapıp yedim öğlen
arkasından üzüm yedim
ocakta pişmiş ıspanağım var yüzüne bakmıom:)
gözüm saralleye gidio ama nayır diom gözümü çeküom
hamileieğin en zor ayları galba bu aylar:))

Back
X